Yorumları nasıl detaylı mıyok canm yok gayet dgrucu:) bana olumlu bsey demedı allah ıcın
hayr canım bana yenı ılışkı dyen benm ıstnbldakı falcım dısında onlıne da kımse olmadı cocukla ılglı yorum yaptılar doner donmez vs ama bu yenı ılışkıyı kmse tuttramadıHayırlı olsun. Falcılardan yeni ilişkini bilen oldu mu :)
Hadi hayırlısı. Bende atıcam. Bana kazık atan birinin akıbetini merak ediyorum şuan ilişkisi var bide genel yorum istiyorum. Falı atarken falcıya sorunuz kısmına ne yazmam gerek su falı içindegil bana pembeci olmadı hatta geçmişte istedigim biri vardı ama söylememişdim selenaya sormadım yanı o direk geçmişten bekledigin varsa bekleme gelmeyecek dedi tek bişey kaldı dedigi gibi biriyle tanıstım ama durum dedigi gibi olurmu bilemem :)
döndü mü peki eskisi :)hayr canım bana yenı ılışkı dyen benm ıstnbldakı falcım dısında onlıne da kımse olmadı cocukla ılglı yorum yaptılar doner donmez vs ama bu yenı ılışkıyı kmse tuttramadı
çooook mutlu oldum tatlımcanım dostlarım size bir haberım var:d benm yeni bir ilişkim var artıkkk ya cok yenıyız suan oyuzden ılışkıde dıyemıyorum ama ne bıleyım yanında cok mutluyum:))))) sızınle paylaşmak ıstedım cnku sız bana cevremdekılerden cok cok daha yakınsınız:)))))
canımm benm ınsallah bır yanlışı cıkmaz suan baya korkak davranıyorum ... cnku cocuk baya fazla bana arabası var evı var işi var 26 yasında ben daha 21.s ve ben ögrencym yanı.... oyzden suan baya sogk davranıyroum.sçooook mutlu oldum tatlımhayırlı olsun çok mutlu olun inşallah
Canım boyu nasılcanımm benm ınsallah bır yanlışı cıkmaz suan baya korkak davranıyorum ... cnku cocuk baya fazla bana arabası var evı var işi var 26 yasında ben daha 21.s ve ben ögrencym yanı.... oyzden suan baya sogk davranıyroum.s
canım dostlarım size bir haberım var:d benm yeni bir ilişkim var artıkkk ya cok yenıyız suan oyuzden ılışkıde dıyemıyorum ama ne bıleyım yanında cok mutluyum:))))) sızınle paylaşmak ıstedım cnku sız bana cevremdekılerden cok cok daha yakınsınız:)))))
canım bu Kurtuluş yeni mi çıktı? telefonda bakanlardan mı?Kızlar az önce kurtuluşa fal baktırdım. Bir sürü falcı denedik, bence en iyisiydi. Olumlu olumsuz herşeyi kaldırabilecek durumdaysanız, bence mutlaka arayın.
Anistoncumm çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin.. İnşallah mutluluğun daim olur bitanemm.. Allah nazarlardan korusuncanım dostlarım size bir haberım var:d benm yeni bir ilişkim var artıkkk ya cok yenıyız suan oyuzden ılışkıde dıyemıyorum ama ne bıleyım yanında cok mutluyum:))))) sızınle paylaşmak ıstedım cnku sız bana cevremdekılerden cok cok daha yakınsınız:)))))
aynı şeyi düşünüyorum bu gidişle sadece geçmişten haber verecek çünkü kahve tarihe karıştı.1 hafta falmı bekletilir ya .....telvede kahve falı için attığımız fotoları değiştirebiliyomuyuz falı iptal etmeden? nazı beklemekten eskidi artık onlar 1 hafta olcak yollayalı
Canım ben de dün gece bu forumda bi arkadaştan aldım numarasını hatta bu konuya yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ben dün duydum bugğnde baktırdım evet telde bakıyor baya iyiydicanım bu Kurtuluş yeni mi çıktı? telefonda bakanlardan mı?
aynı şeyi düşünüyorum bu gidişle sadece geçmişten haber verecek çünkü kahve tarihe karıştı.1 hafta falmı bekletilir ya .....
Canım ben de dün gece bu forumda bi arkadaştan aldım numarasını hatta bu konuya yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ben dün duydum bugğnde baktırdım evet telde bakıyor baya iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?