Binnaz Abla

degil bana pembeci olmadı hatta geçmişte istedigim biri vardı ama söylememişdim selenaya sormadım yanı o direk geçmişten bekledigin varsa bekleme gelmeyecek dedi tek bişey kaldı dedigi gibi biriyle tanıstım ama durum dedigi gibi olurmu bilemem :)

Hayırlı olsun. Falcılardan yeni ilişkini bilen oldu mu :)
hayr canım bana yenı ılışkı dyen benm ıstnbldakı falcım dısında onlıne da kımse olmadı cocukla ılglı yorum yaptılar doner donmez vs ama bu yenı ılışkıyı kmse tuttramadı

Hadi hayırlısı. Bende atıcam. Bana kazık atan birinin akıbetini merak ediyorum şuan ilişkisi var bide genel yorum istiyorum. Falı atarken falcıya sorunuz kısmına ne yazmam gerek su falı için

şimdi son durumla ilgili durum degerlendırmesını yapıyorum:ex donmez dıyen ve barısma görmeyen selena ecem23 bu durumda haklı cıkmış oldu.aslnda seruvende kısmen haklı cıktı şöyleki bana arama olmaz su donem hazıranda karsılasma ve barısma olablr demıştı....arama olmayacak bende bnu kabulendım artk..dger olumlu knusanlarda bom bom patladı.. ha brde gelecegn sfresıne baktrmıştımmm o tamamen yalan cıktı..ex döncekmiş eski hatalar olmayacakmış vsvsvs .... yalnz sze danısmak ıstedgm bazı seyler var kızlar

çooook mutlu oldum tatlım hayırlı olsun çok mutlu olun inşallah

çooook mutlu oldum tatlım hayırlı olsun çok mutlu olun inşallah
canımm benm ınsallah bır yanlışı cıkmaz suan baya korkak davranıyorum ... cnku cocuk baya fazla bana arabası var evı var işi var 26 yasında ben daha 21.s ve ben ögrencym yanı.... oyzden suan baya sogk davranıyroum.s

telvede kahve falı için attığımız fotoları değiştirebiliyomuyuz falı iptal etmeden? nazı beklemekten eskidi artık onlar 1 hafta olcak yollayalı

Ne diyosunn anistoncumm süper haberr ,
İnşallahh çok mutlu olursunuz :)) Harikaa senin adına çok sevindim :)
Bunu bilen var mıydı fallarda ?

Arkadaşlar şimdi selenaya su falı atıcam. Detay vereyim mi hangi bilgileri vermeliyim yardımcı olun

Anistoncumm çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin.. İnşallah mutluluğun daim olur bitanemm.. Allah nazarlardan korusun
Ohh böyle haberler duymak ne güzel ya

S sunshine91 Canım çok mutlu oldum inşallah çok çok mutlu olursun Gerçekten moral oluyorsunuz kızlar böyle haberler duymak çok çok güzel Neymişşş bir günde değişirmiş her şey, darısı bizim değişmelere

Bu arada meryeme baktırdın mı cicim ne dedi ? Olumlu diyenleri de yazar mısın bilelim o pembecileri bir bir

telvede kahve falı için attığımız fotoları değiştirebiliyomuyuz falı iptal etmeden? nazı beklemekten eskidi artık onlar 1 hafta olcak yollayalı
aynı şeyi düşünüyorum bu gidişle sadece geçmişten haber verecek çünkü kahve tarihe karıştı.1 hafta falmı bekletilir ya .....

aynı şeyi düşünüyorum bu gidişle sadece geçmişten haber verecek çünkü kahve tarihe karıştı.1 hafta falmı bekletilir ya .....

Kızlar olay fincan mincan değil ki his, onlar formalite bence ama çok bekletme konusunda haklısınız ben de deli olmuştum bekle bekle cılkı çıktı işin sınırlı sayıda alsınlar o zaman

Canım ben de dün gece bu forumda bi arkadaştan aldım numarasını hatta bu konuya yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ben dün duydum bugğnde baktırdım evet telde bakıyor baya iyiydi

üfff öğrenci olsam kredileri ne pis yatırırdım şimdi onlara Peki kurtuluşcuğumuzun online da paralel konuştuğu biri var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…