- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
kızlar fal alem de nalan abla var o nasıl
Direk aynı konuştuğu kimse yok canım. Yani olmaz dedi ama olmaz deme tarzı diğer olmaz diyenlerle farklıydı. En son ecem23ü bu kdar beğenip buralra yazmıştım ama o ptladı ne yazıkki. Kurtuluş iyiydi bence. Denemeye değer yani yeter bıktık pembecilerden artık. Yani burda çok iyi diye nitelendirilen bir sürü falcı bana pespembeydi mesela. Patlayıp gittiler.üfff öğrenci olsam kredileri ne pis yatırırdım şimdi onlaraPeki kurtuluşcuğumuzun online da paralel konuştuğu biri var mı ?
Super bir haber canim hayirlisi olsuncanım dostlarım size bir haberım var:d benm yeni bir ilişkim var artıkkk ya cok yenıyız suan oyuzden ılışkıde dıyemıyorum ama ne bıleyım yanında cok mutluyum:))))) sızınle paylaşmak ıstedım cnku sız bana cevremdekılerden cok cok daha yakınsınız:)))))
ecem23 ün verdiği vakit bendede patlamak üzere 2 günü var.....Direk aynı konuştuğu kimse yok canım. Yani olmaz dedi ama olmaz deme tarzı diğer olmaz diyenlerle farklıydı. En son ecem23ü bu kdar beğenip buralra yazmıştım ama o ptladı ne yazıkki. Kurtuluş iyiydi bence. Denemeye değer yani yeter bıktık pembecilerden artık. Yani burda çok iyi diye nitelendirilen bir sürü falcı bana pespembeydi mesela. Patlayıp gittiler.
Canım ben de dün gece bu forumda bi arkadaştan aldım numarasını hatta bu konuya yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ben dün duydum bugğnde baktırdım evet telde bakıyor baya iyiydi
Canım sanırım tarot çünkü kart açıyorum falan diyor. 50 liraya bakıyorne falı bakıyor? fiyatı nedir?
Canım sana mesaj attım ozelden bana kurtulusun nosunu mesaj atabılırmısınCanım sanırım tarot çünkü kart açıyorum falan diyor. 50 liraya bakıyor
Bendee cikmadi canimm,olumsuz bir faldi ayricaaa ama cikani cook enerjisi tutama dokturuyor hatunKızlar bır ıstatıstık yapalımmı selenanın falı cıkanlar ve cıkmayanlar cok merak edıyorum bunu :)))
Tarihlere takilmayin kizlar benim bi olay 6 ay sonra olmustuecem23 ün verdiği vakit bendede patlamak üzere 2 günü var.....
bende de çıkmadı anı bile bilemediKızlar bır ıstatıstık yapalımmı selenanın falı cıkanlar ve cıkmayanlar cok merak edıyorum bunu :)))
cok sevindim senin adına umarım hayırlısı olur geçen gün sana demiştim alışkanlık diye eğer gerçek sevgi olsa başkasına öyle hissedemezdincanım dostlarım size bir haberım var:d benm yeni bir ilişkim var artıkkk ya cok yenıyız suan oyuzden ılışkıde dıyemıyorum ama ne bıleyım yanında cok mutluyum:))))) sızınle paylaşmak ıstedım cnku sız bana cevremdekılerden cok cok daha yakınsınız:)))))
Bende anı super bıldı gercekten o yuzden merak ettım kıme cıkıp cıkmadıgınıbende de çıkmadı anı bile bilemedi
bana tutmadı canım. baktıralı çok oldu. hem birbirine karıştırmıştı, hem de birini sormuştum. hiç iletişim falan dememişti ama çocuk aramıştı bi ay sonra hadi görüşelim diye tutturmuştuKızl ar bır ıstatıstık yapalımmı selenanın falı cıkanlar ve cıkmayanlar cok merak edıyorum bunu :)))
bu arada ben geysuya baktırdım. hiç fena değildi falı hatta 5 tl için iyiydi bile. fal kriziniz tuttuğunda atılabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?