Binnaz Abla

Kızlar eminenin falı çıktı diyebilirim meryemde bazı özelliklerini bildi tipini burcunu fln biraz daha zaman lazım tabi bazı ince detaylar var çıkarsa yazarım yine

üfff öğrenci olsam kredileri ne pis yatırırdım şimdi onlara Peki kurtuluşcuğumuzun online da paralel konuştuğu biri var mı ?
Direk aynı konuştuğu kimse yok canım. Yani olmaz dedi ama olmaz deme tarzı diğer olmaz diyenlerle farklıydı. En son ecem23ü bu kdar beğenip buralra yazmıştım ama o ptladı ne yazıkki. Kurtuluş iyiydi bence. Denemeye değer yani yeter bıktık pembecilerden artık. Yani burda çok iyi diye nitelendirilen bir sürü falcı bana pespembeydi mesela. Patlayıp gittiler.

Super bir haber canim hayirlisi olsun

ecem23 ün verdiği vakit bendede patlamak üzere 2 günü var.....

@aniston24 canimm bbenimmmmm coookk coookkk sevindimmmm :) allah mutlulugunu bozmasinn nazarlardan saklasinn onceee kocaman bir masallahh sana deger veren,saygili,sahip cikan,seven birisidir insallah hepsindende otee seni hakedennn :) coookk sevindimmmmmm bu aradaaa sen yeni birisi olucak diyenlere kiziyordun :) ama bak hayirlisi hayat bu nolucagimizi bilemiyoruz cikan cikmayanida paylas bizimle kuzumm ..

ecem23 ün verdiği vakit bendede patlamak üzere 2 günü var.....
Tarihlere takilmayin kizlar benim bi olay 6 ay sonra olmustu tarihee pek takilmamak lazim ama istee insan dayanamiyor,bu arada ecem23 icin demiyorum bu lafi onun baktigi bi fal degildi cunku benimki ama genel olarak zaman sarka biliyor

cok sevindim senin adına umarım hayırlısı olur geçen gün sana demiştim alışkanlık diye eğer gerçek sevgi olsa başkasına öyle hissedemezdin

[
Kızl ar bır ıstatıstık yapalımmı selenanın falı cıkanlar ve cıkmayanlar cok merak edıyorum bunu :)))
bana tutmadı canım. baktıralı çok oldu. hem birbirine karıştırmıştı, hem de birini sormuştum. hiç iletişim falan dememişti ama çocuk aramıştı bi ay sonra hadi görüşelim diye tutturmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…