- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
aynen canım:) Türkçesi de baya düzgündü. genç bi kız da olabilir gibi de. gelecek için bana biraz uçmuş iş adamı sevgili falan uygun görmüş haha:)) onu boşverdim ama işle ilgili tutarsa iyidir iyi:)onda iş var gibi inşallah gelecek de çıkar bakalım :)
aynen canım:) Türkçesi de baya düzgündü. genç bi kız da olabilir gibi de. gelecek için bana biraz uçmuş iş adamı sevgili falan uygun görmüş haha:)) onu boşverdim ama işle ilgili tutarsa iyidir iyi:)
ne yaptın canım ne yaptın millet dönsün diye uğraşır sen de döncek adamı mı soğutuyosunArkdslar bugun benimkiyle konustum fallarim hep olumlu donecegini soyluyorlardi dogruymus donermis bu ama birsey yaptim iki gun once kendimden yine soguttum haklida kirilmis baya donucektim ama bu yaptigindan sonra dedi herseyi mahvetmekte ustume yoktur
o hangi siteydi1501. falcım naira şuman mart ayı geçmişindeki insanın dönüş-hislerinin bitmesi-nisan ayı yeni insan biscolata erkegim-ciddiyet-yüzük-kapanıs herkes aynı şeyi diyor deneyin derim cok güzel baktı ücretsiz olaraak yardım edecegını de söyledi ilgili bir hatun 15 dakika baktı
ahahhahaeğer nalana baktırıp dediklerini çözebiline, benden bir biscolata veriyorum
canım ecemi bende çok sevdim irdelemek için söylemedim ama bana verdiği şeyin tarihi için en geç 1,5 ay demişti taş çatlasa dedi bu yüzden belirttim onu vurguladığından.Tarihlere takilmayin kizlar benim bi olay 6 ay sonra olmustutarihee pek takilmamak lazim ama istee insan dayanamiyor,bu arada ecem23 icin demiyorum bu lafi onun baktigi bi fal degildi cunku benimki ama genel olarak zaman sarka biliyor
Ben umudu kesince ole seyler dedimki donmick ztn sayim dedimne yaptın canım ne yaptın millet dönsün diye uğraşır sen de döncek adamı mı soğutuyosun
fal alem kuzum oneririm kahve at..o hangi siteydi
ne baktırdın canım?Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Naira'ya baktırdım ve cidden çok çok beğendim 13 dakika dolu dolu bakımış Nesibe gibi balım balım diye 8 dakikayı boş geçirmemiş.An ve geçmiş çok iyi gelecek beklemede tutarsa yazarım.
Evet canım kitap falı vallahi artık benım iç an çok önemli o Yüzden çok beğendim hele geçmiş ilk bölüm geçmişle alakalıydı şaşırttı beni
Canım serüvenın yorumu geldimi merak ettim nasıldıuzun ve açıklayıcı yazıyor demi? çooookkk merak ediyorum yavv.. sadece karşındaki kişiyle alakalımı yoksa başka yorumlarda yapıyomu??? serüvene baktırıp memnun kalmayana rastlamadım daha merak ediyorum o yüzden
kuzum nasıl oldunn sennnKızlar az önce kurtuluşa fal baktırdım. Bir sürü falcı denedik, bence en iyisiydi. Olumlu olumsuz herşeyi kaldırabilecek durumdaysanız, bence mutlaka arayın.
ayy cok mutlu oldum kuzum valla Allah bozmasın darısı basımıza :)))))))))canım dostlarım size bir haberım var:d benm yeni bir ilişkim var artıkkk ya cok yenıyız suan oyuzden ılışkıde dıyemıyorum ama ne bıleyım yanında cok mutluyum:))))) sızınle paylaşmak ıstedım cnku sız bana cevremdekılerden cok cok daha yakınsınız:)))))
kuzum valla cok yenı hersey ve ben ınanılmaz korkuyrıum ya ıstanbldakılerden ve arkds ortamlarmz cok farklı falan bır kere grstk hersey cok gzeldı ama...şu haberlerdekı olaylar allahım okdr korkuyorum paranoyak manyak oldum resmen.s.s.s.sayy cok mutlu oldum kuzum valla Allah bozmasın darısı basımıza :)))))))))
hahaha sakın ol kuzum ıyı dusun ıyı olsun :)))))))kuzum valla cok yenı hersey ve ben ınanılmaz korkuyrıum ya ıstanbldakılerden ve arkds ortamlarmz cok farklı falan bır kere grstk hersey cok gzeldı ama...şu haberlerdekı olaylar allahım okdr korkuyorum paranoyak manyak oldum resmen.s.s.s.s
Hem katina hem tarot kesinlikle tek dedigi cikmadi cok zaman sonra su fali iyi diye attim oda gecmis fallara bakmis benim falim sana cikmamis diye iade etmistiKızlar bır ıstatıstık yapalımmı selenanın falı cıkanlar ve cıkmayanlar cok merak edıyorum bunu :)))
Herkese cıkıyor dıye yolladım kımseye cıkmamısmıHem katina hem tarot kesinlikle tek dedigi cikmadi cok zaman sonra su fali iyi diye attim oda gecmis fallara bakmis benim falim sana cikmamis diye iade etmisti
Kızlar bır ıstatıstık yapalımmı selenanın falı cıkanlar ve cıkmayanlar cok merak edıyorum bunu :)))
1.88 kuzum baya uzun benden ama ben okdr uzun suredır bırıyle buluşmadım kı cok korkuyrum.sCanım boyu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?