Binnaz Abla

Arkdslar bugun benimkiyle konustum fallarim hep olumlu donecegini soyluyorlardi dogruymus donermis bu ama birsey yaptim iki gun once kendimden yine soguttum haklida kirilmis baya donucektim ama bu yaptigindan sonra dedi herseyi mahvetmekte ustume yoktur

ne yaptın canım ne yaptın millet dönsün diye uğraşır sen de döncek adamı mı soğutuyosun

1501. falcım naira şuman mart ayı geçmişindeki insanın dönüş-hislerinin bitmesi-nisan ayı yeni insan biscolata erkegim-ciddiyet-yüzük-kapanıs herkes aynı şeyi diyor deneyin derim cok güzel baktı ücretsiz olaraak yardım edecegını de söyledi ilgili bir hatun 15 dakika baktı

o hangi siteydi

Tarihlere takilmayin kizlar benim bi olay 6 ay sonra olmustu tarihee pek takilmamak lazim ama istee insan dayanamiyor,bu arada ecem23 icin demiyorum bu lafi onun baktigi bi fal degildi cunku benimki ama genel olarak zaman sarka biliyor
canım ecemi bende çok sevdim irdelemek için söylemedim ama bana verdiği şeyin tarihi için en geç 1,5 ay demişti taş çatlasa dedi bu yüzden belirttim onu vurguladığından.

ne yaptın canım ne yaptın millet dönsün diye uğraşır sen de döncek adamı mı soğutuyosun
Ben umudu kesince ole seyler dedimki donmick ztn sayim dedim dedi o ettigin laflarda bitirdin doncektim ama sen o soylediklerinle moralimi bozdun baya takmis kafaya birde fatura cok yazsin diyebi saat konustu faturada koydu bna

Evet canım kitap falı vallahi artık benım iç an çok önemli o Yüzden çok beğendim hele geçmiş ilk bölüm geçmişle alakalıydı şaşırttı beni
Canım serüvenın yorumu geldimi merak ettim nasıldı

ayy cok mutlu oldum kuzum valla Allah bozmasın darısı basımıza :)))))))))

ayy cok mutlu oldum kuzum valla Allah bozmasın darısı basımıza :)))))))))
kuzum valla cok yenı hersey ve ben ınanılmaz korkuyrıum ya ıstanbldakılerden ve arkds ortamlarmz cok farklı falan bır kere grstk hersey cok gzeldı ama...şu haberlerdekı olaylar allahım okdr korkuyorum paranoyak manyak oldum resmen.s.s.s.s

hahaha sakın ol kuzum ıyı dusun ıyı olsun :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…