yoktu kuzum ya emıne ocak sonu bılmem ne dye sacmalamıştı yok aynı muzık grbnn fanıymışısz falan fılan alakası yok yanı bsy tuttramadı o.sNe diyosunn anistoncumm süper haberr ,
İnşallahh çok mutlu olursunuz :)) Harikaa senin adına çok sevindim :)
Bunu bilen var mıydı fallarda ?
hayatımm ben sızın kadr sevnemedım valla ya .s cocuk bana fazla geldı hersyyle cok yakısıklı cok zengın bence benı oylesıne goruyr..Anistoncumm çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin.. İnşallah mutluluğun daim olur bitanemm.. Allah nazarlardan korusun
Ohh böyle haberler duymak ne güzel ya
canım ecemi bende çok sevdim irdelemek için söylemedim ama bana verdiği şeyin tarihi için en geç 1,5 ay demişti taş çatlasa dedi bu yüzden belirttim onu vurguladığından.
Onu kendinden üstün görürsen baştan kaybedersin o şekil düşünme sakın kimse kimseden üstün değil hatta benden güzeli yok havasına girhayatımm ben sızın kadr sevnemedım valla ya .s cocuk bana fazla geldı hersyyle cok yakısıklı cok zengın bence benı oylesıne goruyr..bende olesıne knusuyrum ınsallah basıma bır ıs gelmez
Ayy yuregıme su serptın sekerım tarıhlerı tutuyormu pekı bana pek takılma demıs amaBana %90 cıktı neredeyse. Olumlu ve olumsuz olarak. Favorimdir kendisi.
hayatımm ben sızın kadr sevnemedım valla ya .s cocuk bana fazla geldı hersyyle cok yakısıklı cok zengın bence benı oylesıne goruyr..bende olesıne knusuyrum ınsallah basıma bır ıs gelmez
Ayy yuregıme su serptın sekerım tarıhlerı tutuyormu pekı bana pek takılma demıs ama
sana niye fazla gelsin tatlım ya ne eksiğin var düşünme öyle ve mutlu olmaya bak problem yaratma kendine olmayan şeylerdenhayatımm ben sızın kadr sevnemedım valla ya .s cocuk bana fazla geldı hersyyle cok yakısıklı cok zengın bence benı oylesıne goruyr..bende olesıne knusuyrum ınsallah basıma bır ıs gelmez
Nazar degmesın gercekten darısı basıma :))Tarihle çıkan da oldu, tarihinden önce çıkan da oldu
tarot baktırdım ben ama tarot ya da kahvenin değişeceğine inanmıyorum hisli olan kişi hepsinde hisseder onlar sadece fal aracı.ne baktırdın canım?
keske soyledıklerı cıksada 1.5 ay sonra ıse gırsembu arada ben geysuya baktırdım. hiç fena değildi falı hatta 5 tl için iyiydi bile. fal kriziniz tuttuğunda atılabilir:)
Sagol canımTarot atmıştım bitanemm..
keske soyledıklerı cıksada 1.5 ay sonra ıse gırsem
kuzum ne normal davran ne despot ama kendını su anda kaptırma hemen biraz akısına bırak üzerine düşme..hayatımm ben sızın kadr sevnemedım valla ya .s cocuk bana fazla geldı hersyyle cok yakısıklı cok zengın bence benı oylesıne goruyr..bende olesıne knusuyrum ınsallah basıma bır ıs gelmez
5 lıraya gore ıyıydı bence denenebılırtolın kuzum begendın mı sen geysuyu ucuzmustaa allahımbaktırmıycammm manı olunn bana kızlar
5 lıraya gore ıyıydı bence denenebılır
hayatımm ben sızın kadr sevnemedım valla ya .s cocuk bana fazla geldı hersyyle cok yakısıklı cok zengın bence benı oylesıne goruyr..bende olesıne knusuyrum ınsallah basıma bır ıs gelmez
bana daha kısa bi süre vermiş canım. tutarsa burdan sevinç naralarımı atıcamm:)))keske soyledıklerı cıksada 1.5 ay sonra ıse gırsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?