Binnaz Abla

5 lıra yaaaa nolcak sankı
zaten hep boyle diye diye batmadıkmı

Melis laf cafenin yanindakimi eger oysa gec gitsin zaten

5 lıra yaaaa nolcak sankı
zaten hep boyle diye diye batmadıkmı

Valla ben hep 5 diye diye batıyorum O değil de uluhana beğenmedim yazınca bir terslendi bana ben de kibarca ne atarlandınız iade istemedim ki dedim adam sonra kibarlığına filan teşekkür etti ama şimdi 5lik yeni birini kestirdim gözüme 3 gün sonra iade istesem nolur ki ay salak kafam niçin iade almıyorsun

Na
nairaya ne attım

Salatı serif için onerınız nedır?? Yazabılırmısınuz

ben iade istemiyorum ama 1 puan verince otomatik iade ediyorlar, puan kaygısı taşıdıkları için. Bir kere dört kere falım iade edilmişti.

ben iade istemiyorum ama 1 puan verince otomatik iade ediyorlar, puan kaygısı taşıdıkları için. Bir kere dört kere falım iade edilmişti.

mantıklı ben de bir vermiyorum kimseye ama bundan sonra vereceğim. Şaka bir yana adamla cevaplaşırken çok emin konuştu hakkını yemek istemedim, ertesi gün aynı olayı meryem de dedi. Meryem doğru şekilde gördü, Uluhan bir şey görmüş ama yoramamış sıkmış. Çok da emin biliyor musun duyduğunda gelirsin bana diyor

Bizi tanımayan etmeyen insanlar nasıl olurda hakkımızda ki şeyleri bilip geleceğimizle ilgili yorum yapıyolar anlamıyorum

bu kadar emin konuşan kim, uluhan mı? ben iade etsinler diye 1 puan vermemiştim. gerçekten birşey bilemedikleri için vermiştim o puanları. şöyle böyle değil resmen salladıkları içindi.

Kızlar az önce kurtuluşa fal baktırdım. Bir sürü falcı denedik, bence en iyisiydi. Olumlu olumsuz herşeyi kaldırabilecek durumdaysanız, bence mutlaka arayın.
Ben de baktirdim bir kac kere kesinlikle haklisin bayagi teredut etmistim ama cok memnun kaldim tabi baskalarina da baktirasim var varmi onericeginiz biri

Arkadaşlar belki 8_10 kişiye baktırdım..ama falalem meryemmm meryemmm meryemmmm böyle bişey olamaz ya.ağzım açık kaldı.başka biri adına hesap açıp sadece bilgilerini doğru girip onun yerine kahve falı gönderdim.herseyi ama herseyi sayıp dökmüş.bu kadın efsane ya.

Nasıl yani. Kahveyi siz içtiniz başkası adına fal mı yorumlattınız anlayamadım tam

bu kadar emin konuşan kim, uluhan mı? ben iade etsinler diye 1 puan vermemiştim. gerçekten birşey bilemedikleri için vermiştim o puanları. şöyle böyle değil resmen salladıkları içindi.

Haklısın ben o anlamda konuşmadım zaten hak ediyorsa 1 vericeksin, vermeyince puanlara bir bakıyorsun 90larda 100lerde ee verince de iade ediyorlar yine aynı puan ama en azından benden 5 gitmemiş olur, ben de artık 5 vermeyeceğim. Ama Uluhanın gerçekten hakkını yemek istemediğim için iadesini reddettim çünkü adam cevaplarken çok kesin konuştu bende belki doğrudur dedim. Nitekim ertesi gün meryem de söyledi ama uluhanın yorduğu şekilde değil. Ama uluhan bu var eminim dediğinde bence haklıymıs meryem de gördüğüne göre

gördükleri şey olumlu ise inşallah olur şekerim

CAnimmmm hayirli olsun anistonummmmm
Ani ya$a bence tabi mantigini asla kaybetme :) gelecek düsüncesini kafandan at sadece yasadigin ana ve karsindakini tanimaya bak
insallah hayirli biridir ve seni cok mutlu eder kuzum sevindim senin adinaa

canım benim çok sevindim, hayırlı olsun
akışına bırak, zaten tanıma evresindesin, zamanla belli olur, güzel olur işh

Hem katina hem tarot kesinlikle tek dedigi cikmadi cok zaman sonra su fali iyi diye attim oda gecmis fallara bakmis benim falim sana cikmamis diye iade etmisti

hahaha takdir ettim ama, en azından enerjinizin uyuşmadığını göstermiş bi şekilde, kırıcı olmadan :)

Kızlar çok kötüyüm.Tam berrine kahve falı atmıştım,beklerken erkek arkadaşımla kavga edip ayrıldık.Bana çok ağır hakaretler etti,bide kısayım diye boyumla dalga geçti Bu fallara inansam mı inanmasam mı bilmiyorum.Berrin evlenceksiniz dedi,aynı şekilde aylin ve meryemde 2016 da evleneceksiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…