5 lıra yaaaa nolcak sankıbak manı ol dedım bana denenebılır yazmıss
hahahahha tamam kuzum bgn fal atasım var
bıde bugun yuzyuze baktırdım uzun bır aradan sonra bakırkoyde melis dıye bı kadına ama tatmın olmadım gercekten bız sanal fala alışmısız uslanmıyoruz
Melis laf cafenin yanindakimi eger oysa gec gitsin zatenbak manı ol dedım bana denenebılır yazmıss
hahahahha tamam kuzum bgn fal atasım var
bıde bugun yuzyuze baktırdım uzun bır aradan sonra bakırkoyde melis dıye bı kadına ama tatmın olmadım gercekten bız sanal fala alışmısız uslanmıyoruz
5 lıra yaaaa nolcak sankı
zaten hep boyle diye diye batmadıkmı
Naira falalem??Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Naira'ya baktırdım ve cidden çok çok beğendim 13 dakika dolu dolu bakımış Nesibe gibi balım balım diye 8 dakikayı boş geçirmemiş.An ve geçmiş çok iyi gelecek beklemede tutarsa yazarım.
nairaya ne attımaranıza yeni katıldım. bir fal delisi olarak hemen kendi fikrimi de paylaşmak istedim. her şey olacağına varıyor da insan duymak istiyor bir şeyler işte.. binnaz bilge, bir yolun var ilkay iyi gibi geldi bana, tutarlıydı. falalem sitesinde yüksek kredi aldığımdan son zaman en çok o sitedeydim. rezzan ablayı denedim. sesi falan içten geldi. geçmişi bildi. gelecekle ilgili tarih vermediği için bir şey demicem. Nurşah kel alaka bir şeyler söyledi. ne geçmiş ne şimdiki zaman benimle alakası yok. gelecek de tutmaz heralde. en son Naira Şuman diye birine baktırdım. çok detaylıydı. olumlu olumsuz söylemiş. geçmiş ve şimdi tam tuttu. gelecekten de söylediği bir şey zamanında oldu. 2-3 güne demiş,umudum olmayan bir konuda. çıktı ve şok oldum. devamını görcez, çünkü nisan demiş. bi de yeni biri gelmiş Oğuzhan Türkoğlu. onu denedim. kahve baktırdım. aldığım en uzun kahve yorumuydu. çok fazla detay, harf vardı. harf konusunda şaşırdım. verdiği ayrıntılar da şaşırtıcıydı. bildi hemen her şeyi. sorum da çok kısaydı. güvendim açıkçası. şimdilik bu kadar. biraz ara vermem gerek, kaptırdım. :)
Salatı serif için onerınız nedır?? YazabılırmısınuzAllah’ın ve Şanlı Resulünün selam ve bereketi üzerinize olsun arkadaşlar,
Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a olsun, salat ve selam o kutlu Nebi (SAV) efendimize onun Aline ve Ashabına geçmiş tüm peygamberlere salih kullara şehitlere olsun ebeda..
Sizlerle zikir ve marifette yaşadıklarımızı paylaşmaya çalışacağız.
Öncelikle ZİKİR kelimesi anlam olarak insanda ve günümüzde maalesef tarikat kavramını çağrıştırıyor. Aslında zikir kelimesi anma hatırlamadır. Cenab-ı Allah dilediği kuluna zikrini öğretir. Ve yaptırır ki bundan sonra yolculuk başlar aşka doğru…
YAŞA ve GÖR iddialı bir kelimedir ve bizim zikri anlatırken en çok kullandığımız kelimedir. Bizler ve bu zikri yapan tüm kardeşlerimiz bir çok güzellikler yaşadılar ve yaşamaya da devam ediyorlar,
NUR SURESİ 36. “(Bu kandil) birtakım evlerdedir ki, Allah (o evlerin) yücelmesine ve içlerinde isminin anılmasına izin vermiştir. Orada sabah akşam O'nu (öyle kimseler) tesbih eder ki;”
vb. 254 Ayette bahsedilen zikir genelde namaz olarak algılanmaktadır (namazla ilgili ayetlerde zaten namaz “namaz” olarak belirtilmektedir) oysa Rabbimiz bize kendisini anmamızı zikretmemizi bunun kullarına her konuda şifa ve ona yaklaşmanın en etkili yolu olduğunu söylüyor.
Denemekle kaybedecek hiçbişeyiniz yok ama kazanacağınız Allah’ımızın rızası başta olmak üzere maddi manevi çok şey var..en başta günümüzde en çok eksikliğini hissettiğimiz şey :HUZUR…Üstelik zikir aşağıda da göreceğiniz gibi bildiğiniz aşina olduğunuz tesbihlerdir.
» Zikir Nasıl Yapılır?
Hazırlık:
1- Sessiz olmalıdır. (Yüksek sesle değil, kendi duyacağın kadar sesle olmalı...)
2- Yalnız olunmalı... (Burada maksat kalbin Hakk ile beraber olmasıdır.)
3- Kimin huzurunda olduğunu unutmadan, edepli-terbiyeli olunmalı...
4- Mutlaka abdestli olunmalı...mümkünse kıbleye dönük olmalı..
5- Mutlaka şu saatte yapılacak, diye bi saat belirtilmez ama yatarken ve sabah namazının öncesi yada sonraları en uygun zamanlardır... Herkesin uykuda olduğu bir zamanda Rabbimiz “ kulum herkes gaflette iken Beni ve Resulumu andı” der ve zikir sahibini çok sever...
UYGULANMASI: SABAH ve AKŞAM GÜNDE 2 KERE VE HERGÜN YAPILMALI.
1-Bir Euzü besmele çektikten sonra ;100 kere “ TEVBE ESTAĞFURULLAH” söylemek...
2-(Besmele söylemeden ) En az 132 kere (Peygamberimize) SALAT-I ŞERİFE söylemek.(Daha fazla sayıda da söyleyebilirsiniz. Sayı sınırı yok.)
3-Salat-ı şerifleri söyleyip , bitirdikten sonra Euzü besmele çekip “MUTLAKA” 3 İhlas ve 1 Fatiha okuyup salatı şeriflerle birlikte sevaplarını ” Yüce Peygamberimize , ehlibeytine,ailesine,akrabalarına ve arkadaşlarına,tüm peygamberlere ve tüm salih kullarının ruhlarına" hediye ettim (Dikkat bağışladım değil Hediye Ettim) denilecek...
4- Bir Euzü besmele çekip , en az 100 kere “ LA İLAHE İLLALLAH “ söylenecek.
***Not : Zikiri bitirdikten sonra 3 ihlas ve 1 Fatiha okunmayacaktır...***
Bu kadar mı ? Evet bu kadar...İster açık olun ister kapalı,ister namaz kılın yada kılmayın (zikre başlayanların çoğu zaten namaza başlıyor ve her ibadetleri kolaylaşıyor) 1 aya kalmadan zikrin işe yaradığını gösteren ilk belirtiyi yaşayacaksınız zaten : HUZUR ve SALİH RÜYALAR…siz yeterki aksatmayın…Sakın -ben günahkarım bu nimetler bana verilmez- diye düşünmeyin,zikrin başında 100 kere Tevbe Estağfurullah çekilmesi La İlahe İllallah çekerek Rabbimizin huzuruna gitmeden önce günahlarımızdan arınmak içindir…Zikrin adı Veysel Karani zikridir,ona ait olduğu için bu isim verilmiştir.
Zikir ehli olduktan bir süre sonra zikir esnasında çok ama çok güzel kokular duymaya başlarsınız. Bu kokular Firdevs cennetindeki misk dağından zikreden kula hediye olarak gelir, günde iki kere insanlığın yıldızlarına gönderdiğiniz hediyeler 1 e 100 1e 1000 (sayısını Rabbim bilir) katlanarak size geri gelir, siz bir sultana hediye verdiğinizde sultan kendine yakışanla nasıl mukabele(karşılık) ediyorsa, onlar da mana aleminin sultanları size ilim ve himmet ile o kadar çok hediyeler verecekler ki sonunda sizler -biz buna layık mıyız ki bu kadar hediye veriyorlar- diye şüpheye düşeceksiniz. Asla şüphe edenlerden olmayınız. Çünkü siz Allahı zikretmekle Kuranda 254 ayete birden uymuş oluyorsunuz. Dolayısı ile kuran kalbinizde yaşamaya, sizlere ayetlerini bir bir açmaya ve yaşatmaya başlıyor,
Nasıl mı?
ANKEBUT SURESİ 69 ; Bizim yolumuzda (nefsi ile) mücadele edenlerin bize gelen yollarını kolaylaştırırız ve onlara yollarımızı gösteririz"
BAKARA SURESİ 277 "Onlar asla korkmayacak ve mahsun da olmayacaklar"
DENEYİN YAŞAYIN VE GÖRÜN! ALLAH RIZASINDAN BAŞKA KARDEŞLERİMİZİN DE BİZLERİN YAŞADIĞI GÜZELLİKLERİ YAŞAMASINDAN BAŞKA HİÇBİ İSTEĞİMİZ YOK TARİKAT VS DE DEĞİLİZ,deneyenler zaten bana teşekkür edecekler…soru sormak isteyenler mesaj da atabilirler..Allah’a emanet olun kardeşlerim..
Valla ben hep 5 diye diye batıyorumO değil de uluhana beğenmedim yazınca bir terslendi bana ben de kibarca ne atarlandınız iade istemedim ki dedim adam sonra kibarlığına filan teşekkür etti ama şimdi 5lik yeni birini kestirdim gözüme 3 gün sonra iade istesem nolur ki ay salak kafam niçin iade almıyorsun
ben iade istemiyorum ama 1 puan verince otomatik iade ediyorlar, puan kaygısı taşıdıkları için. Bir kere dört kere falım iade edilmişti.
mantıklı ben de bir vermiyorum kimseye ama bundan sonra vereceğim. Şaka bir yana adamla cevaplaşırken çok emin konuştu hakkını yemek istemedim, ertesi gün aynı olayı meryem de dedi. Meryem doğru şekilde gördü, Uluhan bir şey görmüş ama yoramamış sıkmış. Çok da emin biliyor musun duyduğunda gelirsin bana diyor
Ben de baktirdim bir kac kere kesinlikle haklisin bayagi teredut etmistim ama cok memnun kaldim tabi baskalarina da baktirasim var varmi onericeginiz biriKızlar az önce kurtuluşa fal baktırdım. Bir sürü falcı denedik, bence en iyisiydi. Olumlu olumsuz herşeyi kaldırabilecek durumdaysanız, bence mutlaka arayın.
Nasıl yani. Kahveyi siz içtiniz başkası adına fal mı yorumlattınız anlayamadım tamArkadaşlar belki 8_10 kişiye baktırdım..ama falalem meryemmm meryemmm meryemmmm böyle bişey olamaz ya.ağzım açık kaldı.başka biri adına hesap açıp sadece bilgilerini doğru girip onun yerine kahve falı gönderdim.herseyi ama herseyi sayıp dökmüş.bu kadın efsane ya.
Ben de baktirdim bir kac kere kesinlikle haklisin bayagi teredut etmistim ama cok memnun kaldim tabi baskalarina da baktirasim var varmi onericeginiz biri
bu kadar emin konuşan kim, uluhan mı? ben iade etsinler diye 1 puan vermemiştim. gerçekten birşey bilemedikleri için vermiştim o puanları. şöyle böyle değil resmen salladıkları içindi.
Haklısın ben o anlamda konuşmadım zaten hak ediyorsa 1 vericeksin, vermeyince puanlara bir bakıyorsun 90larda 100lerde ee verince de iade ediyorlar yine aynı puan ama en azından benden 5 gitmemiş olur, ben de artık 5 vermeyeceğim. Ama Uluhanın gerçekten hakkını yemek istemediğim için iadesini reddettim çünkü adam cevaplarken çok kesin konuştu bende belki doğrudur dedim. Nitekim ertesi gün meryem de söyledi ama uluhanın yorduğu şekilde değil. Ama uluhan bu var eminim dediğinde bence haklıymıs meryem de gördüğüne göre
CAnimmmm hayirli olsun anistonummmmmkuzum valla cok yenı hersey ve ben ınanılmaz korkuyrıum ya ıstanbldakılerden ve arkds ortamlarmz cok farklı falan bır kere grstk hersey cok gzeldı ama...şu haberlerdekı olaylar allahım okdr korkuyorum paranoyak manyak oldum resmen.s.s.s.s
canım dostlarım size bir haberım var:d benm yeni bir ilişkim var artıkkk ya cok yenıyız suan oyuzden ılışkıde dıyemıyorum ama ne bıleyım yanında cok mutluyum:))))) sızınle paylaşmak ıstedım cnku sız bana cevremdekılerden cok cok daha yakınsınız:)))))
canımm benm ınsallah bır yanlışı cıkmaz suan baya korkak davranıyorum ... cnku cocuk baya fazla bana arabası var evı var işi var 26 yasında ben daha 21.s ve ben ögrencym yanı.... oyzden suan baya sogk davranıyroum.s
Hem katina hem tarot kesinlikle tek dedigi cikmadi cok zaman sonra su fali iyi diye attim oda gecmis fallara bakmis benim falim sana cikmamis diye iade etmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?