Binnaz Abla

Pembekahve ye fal baktırdım ama baktırdığım onca fal arasındaki en kötüler sıralamasında dereceye oynar :) prenses34 gibi isyanlara giresim geldi:) BilgeHatun a da baktırdım ama beni hiç tatmin etmedi açıkcası enerji meselesidir tabi ama çok yüzeysel geldi bana akıl verir tarzda bir iki laf işte...

Şuan üzgünsündür elbette ama boşver falları şimdi alayının canı cehenneme, illaki kavgada tek taraflı değildir hatalar ama boyunla dalga geçmiş olması ciddi bi sorun bence, kavganın bile bi dozu olmalı saygısızlık boyutuna varmamalı, seni gaza getiriyormuşum gibi anlama nolur ama saygı biterse sevgi de biter benim anlayışımda... Umarım çok üzülmeden atlatırsın canım hakkında hayırlısı olsun.

bizim bayanlar genelde hakaretlere rağmen başkasını bulamam evde kalırım mantığıyla böyle odunlarla evleniyorlar umarım onlardan değilsinizdir ve sizle dalga geçmeye tenezzül eden bir zavallıyı affedip evlenmezsiniz.

sizinki pek kompleksliymiş. Hadi boy için espiri yaptı derizde hakaret etmesi kötü olmuş.

Sorsanız,boy hiç önemli değil,ben seni böyle sevdim demişti.Hepsi yalanmış.İçime oturdu resmen.

nasıl boyuna laf etti Yani sinirle karşılıklı laf atışması olabilir mi, bana da bir kere ben ona öküz diyince sen de kuzu kadar miniksin onu napcaz demişti ama hakaret tarzı değildi, böyle bir şey olabilir mi?

Sorsanız,boy hiç önemli değil,ben seni böyle sevdim demişti.Hepsi yalanmış.İçime oturdu resmen.

canımm belkıı sınırden demıstır aranızda ne oldugunu kavganın boyutunu bılemeyız ama yınede ne olursa olsun boylee bır laf soylememsı lazım senı sevmıs,begenmıs kı yanında olmus..

belkı senın aklına taktıgını bıldıgı ıcın bılerek soylemıstır ..

Valla bana 4 saat whatsappta destan yazdım 25 cvpsız arama siyanürden ölcektim tek cümle rahatsız etme beni dedi ölür inş! Vicdansızın oğlu bari engellede enerjimi yeme! Hepsi hayvan ölsünler kendime jigolo alcam itaatkar ama ay ben onada asık olurum sora bu kafayla hahaha

Hayır,bildiğin hakaret etti git kendi boyuna göre birini bul dedi,davul bile dengi dengineymiş.
a aa adama bak aklı nerdeymiş ilişkiye başlarken? bundan sonra ne yaparsın bilmem ama ben olsam yüzüne bakmam bu adamın bi daha barışmak şurda dursun. gerçek düşünceler bazen böyle durumlarda ortaya çıkar. barışırsanız da bundan sonra daha çok hakaret duyucağından emin olabilirsin

kırılma ama biri beni bu kadar ararsa ben de böyle derim. Bu kadar aramada hoş değil, söylemek bana düşmez ama bence yanlış yapmışsın.

Hayır,bildiğin hakaret etti git kendi boyuna göre birini bul dedi,davul bile dengi dengineymiş.

aaaaaaaaa sınırım zıpladı yemınlenn kendısı neymısss acabaa brad pitt mi ? allah allahh bu erkekler ne salak bır cınss yarabbımmmm yaaa .. bu cocuk kac yasında allah askınaaa canımm sende nolur uzulmee kucuk galıba yasıda benım anladıgım sınırden soylemıs olabılır bılerek,ama bı haddıını bıldır benceee cok sınırlendım vallahı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…