- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
Şuan üzgünsündür elbette ama boşver falları şimdi alayının canı cehenneme, illaki kavgada tek taraflı değildir hatalar ama boyunla dalga geçmiş olması ciddi bi sorun bence, kavganın bile bi dozu olmalı saygısızlık boyutuna varmamalı, seni gaza getiriyormuşum gibi anlama nolur ama saygı biterse sevgi de biter benim anlayışımda... Umarım çok üzülmeden atlatırsın canım hakkında hayırlısı olsun.Kızlar çok kötüyüm.Tam berrine kahve falı atmıştım,beklerken erkek arkadaşımla kavga edip ayrıldık.Bana çok ağır hakaretler etti,bide kısayım diye boyumla dalga geçtiBu fallara inansam mı inanmasam mı bilmiyorum.Berrin evlenceksiniz dedi,aynı şekilde aylin ve meryemde 2016 da evleneceksiniz dedi.
Olumluz bi faldi ama dedikleri cikiyor yavaş yavaş gerçekçi diyelim daha dogrusu :)Olumlumuydu olumsuz muydu canim sana? Dedikleri cikti mi?
Aynen öyle başkasının adına içip onun adına baktırdım anladımki olay hislerde fincanda kartda işin bahanesiymişNasıl yani. Kahveyi siz içtiniz başkası adına fal mı yorumlattınız anlayamadım tam
bizim bayanlar genelde hakaretlere rağmen başkasını bulamam evde kalırım mantığıyla böyle odunlarla evleniyorlar umarım onlardan değilsinizdir ve sizle dalga geçmeye tenezzül eden bir zavallıyı affedip evlenmezsiniz.Pembekahve ye fal baktırdım ama baktırdığım onca fal arasındaki en kötüler sıralamasında dereceye oynar :) prenses34 gibi isyanlara giresim geldi:) BilgeHatun a da baktırdım ama beni hiç tatmin etmedi açıkcası enerji meselesidir tabi ama çok yüzeysel geldi bana akıl verir tarzda bir iki laf işte...
Çok teşekkür ederim canım,şuan çok kötüyüm ama inşalllah atlatıcam.Bende senin gibi düşünüyorum,bu kadarını beklemiyordum,haketmedimde..sanki boyumu görmedi,madem beğenmiyordu,ne işi vardı benimle.
sizinki pek kompleksliymiş. Hadi boy için espiri yaptı derizde hakaret etmesi kötü olmuş.
Sorsanız,boy hiç önemli değil,ben seni böyle sevdim demişti.Hepsi yalanmış.İçime oturdu resmen.
Sorsanız,boy hiç önemli değil,ben seni böyle sevdim demişti.Hepsi yalanmış.İçime oturdu resmen.
Canini yakmaya calismis bariz olarak cok takil, a oraya benceSorsanız,boy hiç önemli değil,ben seni böyle sevdim demişti.Hepsi yalanmış.İçime oturdu resmen.
Hayır,bildiğin hakaret ettigit kendi boyuna göre birini bul dedi,davul bile dengi dengineymiş.
a aa adama bak aklı nerdeymiş ilişkiye başlarken? bundan sonra ne yaparsın bilmem ama ben olsam yüzüne bakmam bu adamın bi daha barışmak şurda dursun. gerçek düşünceler bazen böyle durumlarda ortaya çıkar. barışırsanız da bundan sonra daha çok hakaret duyucağından emin olabilirsinHayır,bildiğin hakaret ettigit kendi boyuna göre birini bul dedi,davul bile dengi dengineymiş.
Valla bana 4 saat whatsappta destan yazdım 25 cvpsız arama siyanürden ölcektim tek cümle rahatsız etme beni dedi ölür inş! Vicdansızın oğlu bari engellede enerjimi yeme! Hepsi hayvan ölsünler kendime jigolo alcam itaatkar ama ay ben onada asık olurum sora bu kafayla hahaha
oha derler o zaman adama o kim yahuValla iyi düşün iyi taşın canım benim fallar mallar boş. Bu tarz değişmez. İçini acıtır bu adam senin.
Hayır,bildiğin hakaret ettigit kendi boyuna göre birini bul dedi,davul bile dengi dengineymiş.
Çok haklısın canım.Asla affetmicem.Nasıl bu kadar saygısız ve odunmuşta görememişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?