Ay doru sölüosun ben bunu kriz anında yaptım nie kırılıyım.. Ayrıca dedim rahatsızsan engelle teknoloji müsait beni dinlemek zorundasın saygısız ya hakketti oh sarjı bitsinde kimseyle konusamasınkırılma ama biri beni bu kadar ararsa ben de böyle derim. Bu kadar aramada hoş değil, söylemek bana düşmez ama bence yanlış yapmışsın.
aaaaaaaaasınırım zıpladı yemınlenn kendısı neymısss acabaa brad pitt mi ? allah allahh bu erkekler ne salak bır cınss yarabbımmmm yaaa .. bu cocuk kac yasında allah askınaaa canımm sende nolur uzulmee kucuk galıba yasıda benım anladıgım sınırden soylemıs olabılır bılerek,ama bı haddıını bıldır benceee cok sınırlendım vallahı ..
29 yaşında..ama malesef karakteri oturmamış.
Banada akıl ver sen akıllı bi kıza benziosun benim armut 33 yasında :/neyyyyyyycanımmm ınan degmez bu adama uzulmene bıle kac yasına gelmıs boyle bır laf edılır mı allah askına artık bıseylerı cıddı ve saygı cercevesı ıcersınde dusunmesı gereken yasta ben 18 falan sandım karsıdındakı ınsanı bellırlı kalıplara sokmayı gecmesı lazım kı ,neyın derdındeymıs o ..
ınsallah burnu surter canım benım ne dıyım ayrıcaa turkıyede yasıyoruzz allah allah ne olucaktı boyumuzz acabaaaaaa hıhhhh o kadar uzunda hıc guzel degıl ayrıcaa bodur tavuk her daım piliçtir
neyyyyyyycanımmm ınan degmez bu adama uzulmene bıle kac yasına gelmıs boyle bır laf edılır mı allah askına artık bıseylerı cıddı ve saygı cercevesı ıcersınde dusunmesı gereken yasta ben 18 falan sandım karsıdındakı ınsanı bellırlı kalıplara sokmayı gecmesı lazım kı ,neyın derdındeymıs o ..
ınsallah burnu surter canım benım ne dıyım ayrıcaa turkıyede yasıyoruzz allah allah ne olucaktı boyumuzz acabaaaaaa hıhhhh o kadar uzunda hıc guzel degıl ayrıcaa bodur tavuk her daım piliçtir
Tanımadan anlayamazsın zaten canım.. Öyle düşünme belki sana ciddi anlamda ilgisi varhayatımm ben sızın kadr sevnemedım valla ya .s cocuk bana fazla geldı hersyyle cok yakısıklı cok zengın bence benı oylesıne goruyr..bende olesıne knusuyrum ınsallah basıma bır ıs gelmez
Banada akıl ver sen akıllı bi kıza benziosun benim armut 33 yasında :/
Boyum 1.55, kendisi 1.87.Ne yapayım bende biraz daha uzun olmak isterdim,ama bu kadar.Dilerim söyledikleri için çok pişman olur,utanır,ama asla affetmicem.Sevgim biranda nefrete döndü.Canımı çok yaktı,inşallah atlatıcam
Yok o cvp vermeyen adam işte rahatsız etme beni yazdı soradan .. Yani ben tamam cok yaptım cok sımarıgım kabul ediorum ama insan bi karsısına alır konusur istemiorum bile demedi birden kesildi dialog e esek basımıyım ben döşendim bende offf sinirdense arasın gecince tek umudum onca hakaretime o sinirli adam tek kötü sey demedi engelemedi belkide sallamadıgından buda bi ihtimal tabi ay gene içim şişti abinin arkadaslarından ayarlıyalım en iisi bana hahaha33 mu cevap vermeyen mıydı kuzum senınkıyaa bılmıyorum ama bu ıssız adam trıplerınden gınaa geldı bu erkeklerın nedır lan bu evlılıkten kacmalar bır garıp trıpler benım okuze sukrettım yaa benım haddıme degıl kuzum akıl vermek estafurullah ama bır erkek sevıyorsa hele o yastaa boyle davranmaz bencee benım abım var o yaslarda evlı cocugu var arkadaşları var bekar ve adamlar durmadan gezmede karı,kız derdınde bazen sasıyorum nasıl bu yastaa bu kadar bos olabılıyorlar dıye hayat bunlardan ıbaret degıl ama karsındakı anlamıyorsa sen bısey yapamazsın kı
en ıyısı boyle adamlardan uzak durmak gonule soz gecmıyor bılıyorum ama bu tıpler pesınden kosturdun mu kıymetlı olur elde ettı mı umrunda olmaz
Olabılırr kuzummm boyun 1.30 da olabılır ıstersen hobbit ol allah allah tovbee tovbee seven adama boyle seyler dert mı olur ? allah aşkına benımkıde bazen bana takılıyor boyun kısa bak o gıydıgın yakısmaz falan dıyee ben ona bıle alınıyorum su anda senı anlıyorum..acaba arkadaşlarından falan mı etkılendıne kadar suredır beraberdınız ? kuzum ne olursa olsun boyle bır sey terbıyesızlık o sana kurban olsunnn
E canım ben demiştim sallamasyondu baktırmayın diye. Görmedin heraldeePembekahve ye fal baktırdım ama baktırdığım onca fal arasındaki en kötüler sıralamasında dereceye oynar :) prenses34 gibi isyanlara giresim geldi:) BilgeHatun a da baktırdım ama beni hiç tatmin etmedi açıkcası enerji meselesidir tabi ama çok yüzeysel geldi bana akıl verir tarzda bir iki laf işte...
Boyunla dalga geçmesi hiç hoş değil.. Sen bu adamı istediğine emin misin canım?Kızlar çok kötüyüm.Tam berrine kahve falı atmıştım,beklerken erkek arkadaşımla kavga edip ayrıldık.Bana çok ağır hakaretler etti,bide kısayım diye boyumla dalga geçtiBu fallara inansam mı inanmasam mı bilmiyorum.Berrin evlenceksiniz dedi,aynı şekilde aylin ve meryemde 2016 da evleneceksiniz dedi.
Bunların hepsi aynı engellemiyorlar çünkü hem bi köşede dursun belki lazım olur mantıgı hemde biz onlara yazdıkça ve onlar cevap vermedikçe egoları besleniyo gururları Okşanıyo bak ben vazgeçilmezim diyeYok o cvp vermeyen adam işte rahatsız etme beni yazdı soradan .. Yani ben tamam cok yaptım cok sımarıgım kabul ediorum ama insan bi karsısına alır konusur istemiorum bile demedi birden kesildi dialog e esek basımıyım ben döşendim bende offf sinirdense arasın gecince tek umudum onca hakaretime o sinirli adam tek kötü sey demedi engelemedi belkide sallamadıgından buda bi ihtimal tabi ay gene içim şişti abinin arkadaslarından ayarlıyalım en iisi bana hahaha
Bunların hepsi aynı engellemiyorlar çünkü hem bi köşede dursun belki lazım olur mantıgı hemde biz onlara yazdıkça ve onlar cevap vermedikçe egoları besleniyo gururları Okşanıyo bak ben vazgeçilmezim diye
Onları besledikçe biz zayıflıyoruz enerjimizi çalıyolar vampirler
İşte işin özü bu bu yüzden engellemiyolar
Boyunla dalga geçmesi hiç hoş değil.. Sen bu adamı istediğine emin misin canım?
Ölüm sessizliğine gectim bakalım arıcakmı bıktım su taktiklerden off! Yarın adaya kiliseye gidicem isimlerinizi bilmiorum ama mum dikip dua ederim hepimize..
Ölüm sessizliğine gectim bakalım arıcakmı bıktım su taktiklerden off! Yarın adaya kiliseye gidicem isimlerinizi bilmiorum ama mum dikip dua ederim hepimize..
Canım en doğrusunu yine sen bilirsin.. Bizlerin sözüne bakarak hareket etme. Sonuçta onunla arandaki bağı, samimiyeti sen biliyorsun.. Onu sen tanıyorsun..Hayır artık yüzünü bile görmek istemiyorum.Sadece fallarda evlilik çıkınca ister istemez umutlandım.Zaten bir müddet falda baktırmıycam. Bir kere affetsem,aynı şeyi ilerde gene yapar.
Bunların hepsi aynı engellemiyorlar çünkü hem bi köşede dursun belki lazım olur mantıgı hemde biz onlara yazdıkça ve onlar cevap vermedikçe egoları besleniyo gururları Okşanıyo bak ben vazgeçilmezim diye
Onları besledikçe biz zayıflıyoruz enerjimizi çalıyolar vampirler
İşte işin özü bu bu yüzden engellemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?