Sora o hiç yazmadımı pekiaynen katılıyorum. bende yazıyordum ama cevap vermiyordu en sonunda kasımda attım sonra kendime söz verdim bitirmee çalıştım içimde. Çok şükür kurtuldum. İnşallah hepinizin yüzü güler kızlar seviliyorsunuz
Sora o hiç yazmadımı peki
Adam gibi bitti dese arama dese ölürler oha ya bi insanın hayatından 1 yıl ne demek:/ gecmiş olsun darısı basıma.. Yarın zilde alcam cabuk gelsin die ne hallere düştüm yaa:/yok canım yazmadı bitmiş onun için okulda karşılaşınca bile bakmıyor yüzüme. Bende başka biriyle konuşuyorum. Bir yıldan fazla sürdü ama çok şükür bitti.
Bak söyle sölim sana benimki gecen yıl haZiranda hullia benle oyalanma artık dedi iyi tamm dedim hiç aramadm yazın aradı ağzının payını verdim sonra kasım gibiydi sanırım bidaha aradı buluşalımda buluşalım sebep özledim neyi sohbetini kandım tabi seviyorum ya buluştum niyeti başka tabi adamın beni falan özlememiş kavga ettim numaramı sildirdim tlfnundan falan zaten oda bida aramadı arayamaz da öküzoluöküzSora o hiç yazmadımı peki
Bnm sansım yok artık keske gelse ben o kdr egosunu yükselttimki bilio köpek oldugumu.. Bide milyon tane kız var peşinde.. Dua edim ben biraz ya:/Bak söyle sölim sana benimki gecen yıl haZiranda hullia benle oyalanma artık dedi iyi tamm dedim hiç aramadm yazın aradı ağzının payını verdim sonra kasım gibiydi sanırım bidaha aradı buluşalımda buluşalım sebep özledim neyi sohbetini kandım tabi seviyorum ya buluştum niyeti başka tabi adamın beni falan özlememiş kavga ettim numaramı sildirdim tlfnundan falan zaten oda bida aramadı arayamaz da öküzoluöküz
Ben ikisinede baktırdım burak patladı kurtulusun yorumunu benim dısımdakiler yapsın ilk ben yazdım algım ona degısık.. O yüzden baktıran varmı?Şimdi konumuza dönelim aslında konu başlıgı online falcılar ama su telde bakanlardan burak veya kurtuluşu denememi öneren var mı ?
Ne iş yapıyo şarkıcı mı bi milyon kız olsun peşindeBnm sansım yok artık keske gelse ben o kdr egosunu yükselttimki bilio köpek oldugumu.. Bide milyon tane kız var peşinde.. Dua edim ben biraz ya:/
:)) kuzum biraz playboy her gün biyerde cevresi cok geniş cok parası var cok yakısıklı keske memur olsa benim olsa kafasındayım suan:/ ben o yüzden farklı geldim ona hiç sallamadım bu durumlarını ama alışkanlıkları cazip geldi birden kesti..Ne iş yapıyo şarkıcı mı bi milyon kız olsun peşinde
Ko hangi siteydi
Beninmki engelliyo valla turkcelle anlasmSi var adamin her aradigimda kadin cikiyorBunların hepsi aynı engellemiyorlar çünkü hem bi köşede dursun belki lazım olur mantıgı hemde biz onlara yazdıkça ve onlar cevap vermedikçe egoları besleniyo gururları Okşanıyo bak ben vazgeçilmezim diye
Onları besledikçe biz zayıflıyoruz enerjimizi çalıyolar vampirler
İşte işin özü bu bu yüzden engellemiyolar
Yanlış hatırlamıyorsamNaira şuman 'ın olumsuz konuştuğu var mı kızlar?
ah ah yaaa gecen sene bu zamanlar bende adadaydım dılek dıleyıp dua etmıstımÖlüm sessizliğine gectim bakalım arıcakmı bıktım su taktiklerden off! Yarın adaya kiliseye gidicem isimlerinizi bilmiorum ama mum dikip dua ederim hepimize..
bana çoğu şeyi çıkmıştıBende anı super bıldı gercekten o yuzden merak ettım kıme cıkıp cıkmadıgını
Kim bu canım aradım ama bulamadımbana çoğu şeyi çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?