Binnaz Abla

Son dönemde birçok fal sitesi türedi. Bu siteler fazla yorumcu göstermek için sanırım bir yorumcuya 5 ayrı profil falan açıyorlar herhalde. Genelde hep aynı elden çıkmış gibi yorumlar. Site daha yeni açılmış yorumcunun yaptığı yorum sayısına bakıyorsunuz 1850. Nasıl oluyor merak ediyorum. Hele ki bir site var ki külliyen yalan. Binnazabladan fazla yorumcusu var ve yarısı sürekli online :) ve yorumcuların hepsinde bekleyen yorum var. Şaka gibi. İnsanları enayi sanıyorlar galiba.

Bu işi düzgünce yapan siteler binnazabla, falalem ve falsepeti diğerlerine çok itibar etmemek gerekir bence.

yok canım yazmadı bitmiş onun için okulda karşılaşınca bile bakmıyor yüzüme. Bende başka biriyle konuşuyorum. Bir yıldan fazla sürdü ama çok şükür bitti.
Adam gibi bitti dese arama dese ölürler oha ya bi insanın hayatından 1 yıl ne demek:/ gecmiş olsun darısı basıma.. Yarın zilde alcam cabuk gelsin die ne hallere düştüm yaa:/

Sora o hiç yazmadımı peki
Bak söyle sölim sana benimki gecen yıl haZiranda hullia benle oyalanma artık dedi iyi tamm dedim hiç aramadm yazın aradı ağzının payını verdim sonra kasım gibiydi sanırım bidaha aradı buluşalımda buluşalım sebep özledim neyi sohbetini kandım tabi seviyorum ya buluştum niyeti başka tabi adamın beni falan özlememiş kavga ettim numaramı sildirdim tlfnundan falan zaten oda bida aramadı arayamaz da öküzoluöküz

Bnm sansım yok artık keske gelse ben o kdr egosunu yükselttimki bilio köpek oldugumu.. Bide milyon tane kız var peşinde.. Dua edim ben biraz ya:/

Şimdi konumuza dönelim aslında konu başlıgı online falcılar ama su telde bakanlardan burak veya kurtuluşu denememi öneren var mı ?
Ben ikisinede baktırdım burak patladı kurtulusun yorumunu benim dısımdakiler yapsın ilk ben yazdım algım ona degısık.. O yüzden baktıran varmı?

Ne iş yapıyo şarkıcı mı bi milyon kız olsun peşinde
:)) kuzum biraz playboy her gün biyerde cevresi cok geniş cok parası var cok yakısıklı keske memur olsa benim olsa kafasındayım suan:/ ben o yüzden farklı geldim ona hiç sallamadım bu durumlarını ama alışkanlıkları cazip geldi birden kesti..

K
Beninmki engelliyo valla turkcelle anlasmSi var adamin her aradigimda kadin cikiyor halinize sukredin

benım falların yönü değişti artık onu gördükten sonra arada ask var diyen herkes bu sefer sen de bir şeyler bitmiş geri dönüş var ama nisan ayı en geç yeni bir insan diyor ve evlilik cıkıyor artık fal atmayacagım mart nisan ayı diyorlar o aylardayım bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…