Binnaz Abla

ilkay bende birşey bilemedi . çok nagatif biri . tuturamadı bende birşeyi zaten ..

cezmiyi istiyorum ben yaaa ... onlar biraz pahalı ama parça porçük para verieceğime bir kere baktırırım adam akıllı yorum yaparlar ..

sezene baktırmıştım birde canım benim canım benim deyip duruyor . salladı resmen yok böle birşey .
arkadaş ortamından birinle tanışcakmışım . hadi canım zaten herkes arkadaş ortamından yada iş yerinden tanışıyor . ayrıca öle bir ortamımda yok .

Son düzenleme:
kimse cezmiyi bilmiyor sanırım yaa .. diğer sayfalardada sordum . fal sepeti ve binnaz abladaki hepsine baktırdım nerdeyse ...
en saçmasıda sezendi bence . hiç olmayacak bir şey söyledi düşündüğüm adamla ilgili . adamın yapısını bildiğim için güldüm . sevgilisi olan birine aşık dedi yok artık .. asla öle biri değil ... çok ilginç bir karekteri var aşırı tutucu . adam daha önce kimseyle flört etmemiş kız arıyor bu kadın diyor sevgilisi olan birine aşık . yuh dedim . sakın baktırmayın o kadına çok atıyor .... ilkay,asrın,taha ,melekte bu insanla olmayacak gibi konuştular ama en azından onlar mantıklı şeyle söylediler . gerçi geçmişi hiç biride bilemedi ya neyse ...

Huylu huyundan vazgecmiyo sevval hanima katina gonderdim dayanamadim valla. Ve sadece yeni bi iliskim var dedim hic ayrıntı vermedim bakalim neler diycekk

fal sepetindeki yağmur'a 1 ağustosta tek fal baktırdım ve şimdi tek o falı dinledim . çoğu falcı bilemedi demiştim bilen 2 3 kişiyi yazmıştım. ve şu anda yağmuruda bilenler kısmına ekledim :)

Gerçekten iyi. Fallari net ve gercekci. Binnaz ablada bakiyo tek sorun yazili olmasi belki sesli olsa daha samimi olabilir

hmm daha sonra baktırırım ya onada . şimdilik zaten fal olayını bitirdim . aslında yüz yüze baktırmak istiyorum. online gerçekçi gelmiyor . bir sürü şey atıyorlar biri tutar tabi ....

falcılarla ilgili son güncellemem

haleh hanım: soylediği şey bir hafta sonra oldu hem de hiç hesapta yokken. falı dinlerken ciddiye almamıştım ama çok şaşırdım sonra.

medyum emel: etkileyemedi beni maalesef. neden bu kadar abarttılar anlamış değilim. 2. defa baktırmam.

kiraze: ses kaydı çok kötüydü. dediklerini anlamak için cebelleştim resmen. o da etkileyemedi maalesef.

kahve falında rezzan abladan şaşmam. tarotta da artık haleh hanıma baktırırım.

Baktım Samira online, dayanamadım yolladım :))

Tavsiye eden arkadaşım, kulaklarını çınlatıyorum :)

Canım ben de Haleh hanımı beğenmiştim ama ses kaydı öyle kısıktı ki, dinlemek için kulaklık kullandım.
Aşkla ilgili söyledikleri çıkmadı... ama tabii bende adamdan soğudum ayrıldık..kadının kusuru yok :))

Kirazede de ses çok cızırtılı ama 2-3 kere dinleyince güzel baktığına karar verdim..
Rezzan hanım çok profesyonel...yani öyle şeyler söylüyor ki nasıl yani oluyor insan... kategori dışı ...

Çıkan bir fal haberi vereyim, Rezzan abla bana baktığında 12 gün kadar önce eylül ayı içinde biraz ümitsiz bir konuşma yapacaksınız demişti ve evet bugun o durum gerçekleşti ayrıca erk. ark. için bir sıkıntısı vardı onun harici beklenmeyen bir sıkıntı demişti onun da var oldugunu öğrendim bugün o da çıktı esas mesele için daha var maalesefff

kirazeden baya memnun kalan var ama pek beğendiğim sayılmaz. ses kaydıda evet kötü. baktığı faldan sonra soru sormuştum. bekle bekle cevap vermemişti.

hayırlısı olsun canım umarım düzelir bir an önce ..

kirazeden baya memnun kalan var ama pek beğendiğim sayılmaz. ses kaydıda evet kötü. baktığı faldan sonra soru sormuştum. bekle bekle cevap vermemişti.

Evet bende de soruya yarım ve kısa bir cevap verdi. Fakat pek çok falcıdan çok iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…