İlkay Gür gerçekten harika. Uzun zaman önce bikaç kez baktırdım hep aynı zamanları verdi. Beklediğim telefon tam da dediği tarihte geldi. Dediği şekilde konuşma geçti. Ki o telefonun gelmesi imkansızdı herkes olmaz diyodu. Kesinlikle harika.
Huylu huyundan vazgecmiyo sevval hanima katina gonderdim dayanamadim valla. Ve sadece yeni bi iliskim var dedim hic ayrıntı vermedim bakalim neler diycekk
şevval iyimi nerde bakıyor
Gerçekten iyi. Fallari net ve gercekci. Binnaz ablada bakiyo tek sorun yazili olmasi belki sesli olsa daha samimi olabilir
fal sepetindeki yağmur'a 1 ağustosta tek fal baktırdım ve şimdi tek o falı dinledim . çoğu falcı bilemedi demiştim bilen 2 3 kişiyi yazmıştım. ve şu anda yağmuruda bilenler kısmına ekledim :)
Huylu huyundan vazgecmiyo sevval hanima katina gonderdim dayanamadim valla. Ve sadece yeni bi iliskim var dedim hic ayrıntı vermedim bakalim neler diycekk
falcılarla ilgili son güncellemem
haleh hanım: soylediği şey bir hafta sonra oldu hem de hiç hesapta yokken. falı dinlerken ciddiye almamıştım ama çok şaşırdım sonra.
medyum emel: etkileyemedi beni maalesef. neden bu kadar abarttılar anlamış değilim. 2. defa baktırmam.
kiraze: ses kaydı çok kötüydü. dediklerini anlamak için cebelleştim resmen. o da etkileyemedi maalesef.
kahve falında rezzan abladan şaşmam. tarotta da artık haleh hanıma baktırırım.
canim haber versene ne dedi 1 ay mi dicek yine merak ediorum
Çıkan bir fal haberi vereyim, Rezzan abla bana baktığında 12 gün kadar önce eylül ayı içinde biraz ümitsiz bir konuşma yapacaksınız demişti ve evet bugun o durum gerçekleşti ayrıca erk. ark. için bir sıkıntısı vardı onun harici beklenmeyen bir sıkıntı demişti onun da var oldugunu öğrendim bugün o da çıktı esas mesele için daha var maalesefff
kirazeden baya memnun kalan var ama pek beğendiğim sayılmaz. ses kaydıda evet kötü. baktığı faldan sonra soru sormuştum. bekle bekle cevap vermemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?