Binnaz Abla

Sorsanız,boy hiç önemli değil,ben seni böyle sevdim demişti.Hepsi yalanmış.İçime oturdu resmen.
ne demek ben seni böyle sevdim? sanki boyunuz kısa değil de başka bi fiziksel engeliniz var tövbe tövbee.. allah kalp güzelliği versin arkadaşım boy fizik güzellik hikayee

Yanlış hatırlamıyorsam duygusuz_girl ü sinir etmişti canım
o zaman sinir etmişti canım ama bugun attım dedikleri dogruydu ve gayet iyiydi acıklayıcı ve güzel yorumdu begendim..o zaman sevgi vardı ıcımde simdi kalmadı onla alakalı olabilir..

erkekler o sinirle agzına geleni söylüyorlar..kendisi dünya güzelleri arasında dereceye girmiş ya da birincilik için mücadele eden biri galiba? diyemedin mi sen de böyle canım..ay allahım hakaret ne ya Allah aşkına..

o zaman sinir etmişti canım ama bugun attım dedikleri dogruydu ve gayet iyiydi acıklayıcı ve güzel yorumdu begendim..o zaman sevgi vardı ıcımde simdi kalmadı onla alakalı olabilir..
Çok haklısın bebek ondan olabilir. Darısı başıma ya. Ben de unuturum inşallah. Peki zıtlaştı mı ilk söyledikleriyle hiç?

Ne attım cnm

Tanımadan anlayamazsın zaten canım.. Öyle düşünme belki sana ciddi anlamda ilgisi var
offf kuzum benım topic olarak nolur dua edelımmm öle baglansın:) bgn dışarı cıktık yanlış hcbırseyı yoktu

offf kuzum benım topic olarak nolur dua edelımmm öle baglansın:) bgn dışarı cıktık yanlış hcbırseyı yoktu
Kendinizi bu kadar değersiz görmeyin adam yakışıklı zengin bana bakmaz diye neden düşünüyorsunuz ki.Bence çok yanlış bir düşünce.Biraz kendinize güvenin eğer onun karşısında da böyle hareket ederseniz o zaman egosu tavan yapar hem sizi kırar hemde bu kız benden vazgeçemez diye düşünür her şeyi yapar.Her zaman sizi kaybetme korkusunu yaşatın ona öyle ilişkiler daha çok rayında gidiyor.

günaydınn kızlarr giremedim nelerr okudum burdaa böylee yaa özledim sizii vallahii faldan soğudum böyle devamm ederimm inşallaa allahtan fall baktıracakk bi durumumm yokk bu araa darısıı sizee bende dee hepp devam etsinn başka şey istemem

ayy kuzumm boyu devrilsinn dee seninn su yazdığınaa cokk güldümm itaat edenee aşıkk olsaakk ooo olmazsınn meraklanmaa gönlünüü gün edenii sevmezz sevdaa isterr hepp onuu üzenii maleseff

Hanımlar ben falalem Meryem'e atmıştım ama çıkacak mı bilmiyorum ya sizde çıktı mı? Birde aylin nasıl, ayrinde benzer şeyler dedi ama öyle böyle...

Resmen dışardan burayı takip edip edip fal atıyorlar, naira şuman coşmuş sırada 6 kişi var. Eee takipçiler bir zahmet 5 dakika üye olun da yorumlarınızı paylaşın bari.
bu sabah Nairaya attim kizlar,tarot..ben cok ama cok begendim,gelecek tutarmi henuz soyleyemiyorum ama var olan seyleri cok iyi soylemis..mesela benim salagin bu donem buyuk maddi sıkıntısı vardı,ben hic detay vermedim,kendisi anlattı bunları bana..bunun disinda aramizda sure gelen sureci de cok guzel bilmisti.oguzhana gonderenler varmi begendinizmi?

Resmen dışardan burayı takip edip edip fal atıyorlar, naira şuman coşmuş sırada 6 kişi var. Eee takipçiler bir zahmet 5 dakika üye olun da yorumlarınızı paylaşın bari.
Canımm naira ya sabah attım kahve.tarotla desteklemişş.harika bi faldı herseyi bilmiş ama diğerlerine göre iş ve başka şeylerke alakalı kimsenin görmediği ayrıntılarıda vermiş.ben çok beğendim.soruyada uzun uzun cevap vermiş.ve fal defterini Nairayla kapadım.

Zaman falan verdimi canim sana?Mesela bana oyle cok su kadar gun veya ay degilde belli bir donem vermisti..Su aylarda falan gibi..Cidden cok iyi bildi ya var olan durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…