SelenaKim bu canım aradım ama bulamadım
ne demek ben seni böyle sevdim? sanki boyunuz kısa değil de başka bi fiziksel engeliniz var tövbe tövbee.. allah kalp güzelliği versin arkadaşım boy fizik güzellik hikayeeSorsanız,boy hiç önemli değil,ben seni böyle sevdim demişti.Hepsi yalanmış.İçime oturdu resmen.
o zaman sinir etmişti canım ama bugun attım dedikleri dogruydu ve gayet iyiydi acıklayıcı ve güzel yorumdu begendim..o zaman sevgi vardı ıcımde simdi kalmadı onla alakalı olabilir..Yanlış hatırlamıyorsamduygusuz_girl ü sinir etmişti canım
Kızlar çok kötüyüm.Tam berrine kahve falı atmıştım,beklerken erkek arkadaşımla kavga edip ayrıldık.Bana çok ağır hakaretler etti,bide kısayım diye boyumla dalga geçtiBu fallara inansam mı inanmasam mı bilmiyorum.Berrin evlenceksiniz dedi,aynı şekilde aylin ve meryemde 2016 da evleneceksiniz dedi.
Çok haklısın bebek ondan olabilir. Darısı başıma ya. Ben de unuturum inşallah. Peki zıtlaştı mı ilk söyledikleriyle hiç?o zaman sinir etmişti canım ama bugun attım dedikleri dogruydu ve gayet iyiydi acıklayıcı ve güzel yorumdu begendim..o zaman sevgi vardı ıcımde simdi kalmadı onla alakalı olabilir..
Kım bu kızlarrrrtarot baktırdım ben ama tarot ya da kahvenin değişeceğine inanmıyorum hisli olan kişi hepsinde hisseder onlar sadece fal aracı.
Ne attım cnm1501. falcım naira şuman mart ayı geçmişindeki insanın dönüş-hislerinin bitmesi-nisan ayı yeni insan biscolata erkegim-ciddiyet-yüzük-kapanıs herkes aynı şeyi diyor deneyin derim cok güzel baktı ücretsiz olaraak yardım edecegını de söyledi ilgili bir hatun 15 dakika baktı
Kimi öneriyosunuz??fal alem kuzum oneririm kahve at..
offf kuzum benım topic olarak nolur dua edelımmm öle baglansın:) bgn dışarı cıktık yanlış hcbırseyı yoktuTanımadan anlayamazsın zaten canım.. Öyle düşünme belki sana ciddi anlamda ilgisi var
Kendinizi bu kadar değersiz görmeyin adam yakışıklı zengin bana bakmaz diye neden düşünüyorsunuz ki.Bence çok yanlış bir düşünce.Biraz kendinize güvenin eğer onun karşısında da böyle hareket ederseniz o zaman egosu tavan yapar hem sizi kırar hemde bu kız benden vazgeçemez diye düşünür her şeyi yapar.Her zaman sizi kaybetme korkusunu yaşatın ona öyle ilişkiler daha çok rayında gidiyor.offf kuzum benım topic olarak nolur dua edelımmm öle baglansın:) bgn dışarı cıktık yanlış hcbırseyı yoktu
Ay hadi inşallah.. Olacak olacak :)offf kuzum benım topic olarak nolur dua edelımmm öle baglansın:) bgn dışarı cıktık yanlış hcbırseyı yoktu
kuzummm anistonn cok sevindimofff kuzum benım topic olarak nolur dua edelımmm öle baglansın:) bgn dışarı cıktık yanlış hcbırseyı yoktu
ayy kuzumm boyu devrilsinn dee seninn su yazdığınaa cokk güldümmValla bana 4 saat whatsappta destan yazdım 25 cvpsız arama siyanürden ölcektim tek cümle rahatsız etme beni dedi ölür inş! Vicdansızın oğlu bari engellede enerjimi yeme! Hepsi hayvan ölsünler kendime jigolo alcam itaatkar ama ay ben onada asık olurum sora bu kafayla hahaha
bu sabah Nairaya attim kizlar,tarot..ben cok ama cok begendim,gelecek tutarmi henuz soyleyemiyorum ama var olan seyleri cok iyi soylemis..mesela benim salagin bu donem buyuk maddi sıkıntısı vardı,ben hic detay vermedim,kendisi anlattı bunları bana..bunun disinda aramizda sure gelen sureci de cok guzel bilmisti.oguzhana gonderenler varmi begendinizmi?Resmen dışardan burayı takip edip edip fal atıyorlar, naira şuman coşmuş sırada 6 kişi var. Eee takipçiler bir zahmet 5 dakika üye olun da yorumlarınızı paylaşın bari.
Canımm naira ya sabah attım kahve.tarotla desteklemişş.harika bi faldı herseyi bilmiş ama diğerlerine göre iş ve başka şeylerke alakalı kimsenin görmediği ayrıntılarıda vermiş.ben çok beğendim.soruyada uzun uzun cevap vermiş.ve fal defterini Nairayla kapadım.Resmen dışardan burayı takip edip edip fal atıyorlar, naira şuman coşmuş sırada 6 kişi var. Eee takipçiler bir zahmet 5 dakika üye olun da yorumlarınızı paylaşın bari.
Naira nerede kızlar?Resmen dışardan burayı takip edip edip fal atıyorlar, naira şuman coşmuş sırada 6 kişi var. Eee takipçiler bir zahmet 5 dakika üye olun da yorumlarınızı paylaşın bari.
Zaman falan verdimi canim sana?Mesela bana oyle cok su kadar gun veya ay degilde belli bir donem vermisti..Su aylarda falan gibi..Cidden cok iyi bildi ya var olan durumuCanımm naira ya sabah attım kahve.tarotla desteklemişş.harika bi faldı herseyi bilmiş ama diğerlerine göre iş ve başka şeylerke alakalı kimsenin görmediği ayrıntılarıda vermiş.ben çok beğendim.soruyada uzun uzun cevap vermiş.ve fal defterini Nairayla kapadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?