- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Naira nerede kızlar?
bu sabah Nairaya attim kizlar,tarot..ben cok ama cok begendim,gelecek tutarmi henuz soyleyemiyorum ama var olan seyleri cok iyi soylemis..mesela benim salagin bu donem buyuk maddi sıkıntısı vardı,ben hic detay vermedim,kendisi anlattı bunları bana..bunun disinda aramizda sure gelen sureci de cok guzel bilmisti.oguzhana gonderenler varmi begendinizmi?
falalemde ödeme nasıl yapılıyo kızlar? tellwedeki gibi telefonla oluyo mu? ona göre üye olucam ama bulamadım:/
Takip ediyorlar zahmet edip yorum yapma gereği duymuyor hanfendilerfal alem canim sira cosmus valla :)
ayyy htrladım hayatım ozamanlar ımksanszdı yenıden brını sevecegımı hayal etmek:))))kuzummm anistonn cok sevindimayy hadii inşallaa bak konusmustuk dedim sana ablamda böyleydi diyee bakk sendee bende olurum inşalla demiştin cok sevindimm be kuzumm
offf canım yaz yaz byle kendıme geleyımmm resmen sarhş oldm onn yannda bsey bellı etmyrumda ne zaman ayrılıyorzz bende bır korku baslıyor:)))Kendinizi bu kadar değersiz görmeyin adam yakışıklı zengin bana bakmaz diye neden düşünüyorsunuz ki.Bence çok yanlış bir düşünce.Biraz kendinize güvenin eğer onun karşısında da böyle hareket ederseniz o zaman egosu tavan yapar hem sizi kırar hemde bu kız benden vazgeçemez diye düşünür her şeyi yapar.Her zaman sizi kaybetme korkusunu yaşatın ona öyle ilişkiler daha çok rayında gidiyor.
Canım naira anı geçmişi iyi biliyor ama geleceği pembe söylüyor bencebu sabah Nairaya attim kizlar,tarot..ben cok ama cok begendim,gelecek tutarmi henuz soyleyemiyorum ama var olan seyleri cok iyi soylemis..mesela benim salagin bu donem buyuk maddi sıkıntısı vardı,ben hic detay vermedim,kendisi anlattı bunları bana..bunun disinda aramizda sure gelen sureci de cok guzel bilmisti.oguzhana gonderenler varmi begendinizmi?
ılk söylediklerini hatırlamıyorum bile çok aglamıstım malum silmiştim hemen..ama 15 dakika boyunca duygu düşünce ve kurdugum cümlelere kadar söyledi helal olsun dedim..Çok haklısın bebek ondan olabilir. Darısı başıma ya. Ben de unuturum inşallah. Peki zıtlaştı mı ilk söyledikleriyle hiç?
naira şuman kuzumKimi öneriyosunuz??
tamam canım çok teşekkür ettim:)oluyor canım falı yollarken en son mobil ödeme var oradan yaparsın
bana herkesin dediği gibi mart ve nisan dedi..bekliyorum hatta burada da yazmıstım eskisi aramaz o derece gururlu dıye..aramaz diye o kadar inandırmıssın kı kendını whatsap ya da faceden mesaj atınca sok olacaksın dedı..Zaman falan verdimi canim sana?Mesela bana oyle cok su kadar gun veya ay degilde belli bir donem vermisti..Su aylarda falan gibi..Cidden cok iyi bildi ya var olan durumu
bana hiç pembe gelmedi kuzum hatta şey dedi..konusmaya baslayınca sevineceksin ben de tamamen bitmiş diye dedi ve tanısacagım kişi ne zaman nerede olacagını nasıl tanısacagımı dile getirdi digerleri gibi aynılarını meryem,emine,aylin vs cogu kişi söylemişti..Canım naira anı geçmişi iyi biliyor ama geleceği pembe söylüyor bence
ılk söylediklerini hatırlamıyorum bile çok aglamıstım malum silmiştim hemen..ama 15 dakika boyunca duygu düşünce ve kurdugum cümlelere kadar söyledi helal olsun dedim..
kahve kuzumne baktırmıştın cnm?
Banada ay verdi sadece belirli tarih vermedi canım ama dediğimden önce olmaz diyemem dediZaman falan verdimi canim sana?Mesela bana oyle cok su kadar gun veya ay degilde belli bir donem vermisti..Su aylarda falan gibi..Cidden cok iyi bildi ya var olan durumu
Canım geleceği pembe söyleseydi duygusuz girl ü ağlatmazdı diye düşünüyorum..bende baktırdım hiçbi pembelik yokCanım naira anı geçmişi iyi biliyor ama geleceği pembe söylüyor bence
Düşünün yani, girl duygusuz girl ama bi falcı ağlatmışCanım geleceği pembe söyleseydi duygusuz girl ü ağlatmazdı diye düşünüyorum..bende baktırdım hiçbi pembelik yok
Bende baktırdım cıdden bıldı gercekten umarım gelecekte cıkar begendım detaylı guzel bı yorumu varCanım geleceği pembe söyleseydi duygusuz girl ü ağlatmazdı diye düşünüyorum..bende baktırdım hiçbi pembelik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?