Binnaz Abla

falalemde ödeme nasıl yapılıyo kızlar? tellwedeki gibi telefonla oluyo mu? ona göre üye olucam ama bulamadım:/

Canım ben de kahve attım sırada ama ilk kez epey detay vererek sordum, şimdi sorumdan yola çıkarak mantıksal bakar mı ki olaya. Hani faldan ziyade mantık açıklaması yapmaz inşallah. Bugüne kadar hiç ayrıntı vermedim ilk kez içimden ayrıntılı yazmak geçti ben de yazdım

kuzummm anistonn cok sevindim ayy hadii inşallaa bak konusmustuk dedim sana ablamda böyleydi diyee bakk sendee bende olurum inşalla demiştin cok sevindimm be kuzumm
ayyy htrladım hayatım ozamanlar ımksanszdı yenıden brını sevecegımı hayal etmek:))))

offf canım yaz yaz byle kendıme geleyımmm resmen sarhş oldm onn yannda bsey bellı etmyrumda ne zaman ayrılıyorzz bende bır korku baslıyor:)))

Canım naira anı geçmişi iyi biliyor ama geleceği pembe söylüyor bence

Çok haklısın bebek ondan olabilir. Darısı başıma ya. Ben de unuturum inşallah. Peki zıtlaştı mı ilk söyledikleriyle hiç?
ılk söylediklerini hatırlamıyorum bile çok aglamıstım malum silmiştim hemen..ama 15 dakika boyunca duygu düşünce ve kurdugum cümlelere kadar söyledi helal olsun dedim..

Zaman falan verdimi canim sana?Mesela bana oyle cok su kadar gun veya ay degilde belli bir donem vermisti..Su aylarda falan gibi..Cidden cok iyi bildi ya var olan durumu
bana herkesin dediği gibi mart ve nisan dedi..bekliyorum hatta burada da yazmıstım eskisi aramaz o derece gururlu dıye..aramaz diye o kadar inandırmıssın kı kendını whatsap ya da faceden mesaj atınca sok olacaksın dedı..

Canım naira anı geçmişi iyi biliyor ama geleceği pembe söylüyor bence
bana hiç pembe gelmedi kuzum hatta şey dedi..konusmaya baslayınca sevineceksin ben de tamamen bitmiş diye dedi ve tanısacagım kişi ne zaman nerede olacagını nasıl tanısacagımı dile getirdi digerleri gibi aynılarını meryem,emine,aylin vs cogu kişi söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…