- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ay valla aynen kuzu pembe olsaydı ben aglamazdım valla iyi oturtmustu beniCanım geleceği pembe söyleseydi duygusuz girl ü ağlatmazdı diye düşünüyorum..bende baktırdım hiçbi pembelik yok
Allah seni ne yapmasınDüşünün yani, girl duygusuz girl ama bi falcı ağlatmış
Gercekten enerji isi diyorum, cunku burda gorup Aydan a ben de baktirdim ve hiiiiiiiiiiiiiiiic begenmedim, bastan asagi sallamaydi :)
olabilir,gerci duygusuza olumsuz konusmus baksana,aglatmis kizcagizi..Canım naira anı geçmişi iyi biliyor ama geleceği pembe söylüyor bence
ne baktırmıstın kahvemı tarotmu?Arkadaslar artik Fal baktirmamaya karar verdim iki aydir ama yinede size 100% cikan bir Falimi paylasmak istiyorum. Iki ay önce Venüs hn baktirdim (falsepeti) ve suan Fali yeniden dinledim ve cok sasirdim. Venüsün söyledigi herseyi harfi harfine baktirdigim günden bugüne yasadim...yanlis anlamayin size gitib hemen sizde baktirin demiyorum sadece icimde tutamayib paylasmak istedim
Kahvene baktırmıstın kahvemı tarotmu?
olabilir,gerci duygusuza olumsuz konusmus baksana,aglatmis kizcagizi..cok gelecek icin zaten kimseye guvenmiyorum,an ve yakin gelecek yeterli
kuzum ben bir bucuk ay önce baktırmıstım aglamıstım evet eskisine karşı duygularm vardı sımdı baktırınca daha net anladm değişti cünkü duygularım ve o haklıydı.olabilir,gerci duygusuza olumsuz konusmus baksana,aglatmis kizcagizi..cok gelecek icin zaten kimseye guvenmiyorum,an ve yakin gelecek yeterli
ne baktırdın cnm sennaira şuman kuzum
kahve kuzumB
ne baktırdın cnm sen
Ne baktırmışsın cnm senArkadaslar artik Fal baktirmamaya karar verdim iki aydir ama yinede size 100% cikan bir Falimi paylasmak istiyorum. Iki ay önce Venüs hn baktirdim (falsepeti) ve suan Fali yeniden dinledim ve cok sasirdim. Venüsün söyledigi herseyi harfi harfine baktirdigim günden bugüne yasadim...yanlis anlamayin size gitib hemen sizde baktirin demiyorum sadece icimde tutamayib paylasmak istedim
canim istanbuldaki falcin kim?hayr canım bana yenı ılışkı dyen benm ıstnbldakı falcım dısında onlıne da kımse olmadı cocukla ılglı yorum yaptılar doner donmez vs ama bu yenı ılışkıyı kmse tuttramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?