Binnaz Abla

Canım geleceği pembe söyleseydi duygusuz girl ü ağlatmazdı diye düşünüyorum..bende baktırdım hiçbi pembelik yok
ay valla aynen kuzu pembe olsaydı ben aglamazdım valla iyi oturtmustu beni öyle yoruma ihtiyacım varmıs ama yırmı kısı olumlu bır bu kadın böyle konusunca dellenmiştim..

Arkadaslar artik Fal baktirmamaya karar verdim iki aydir ama yinede size 100% cikan bir Falimi paylasmak istiyorum. Iki ay önce Venüs hn baktirdim (falsepeti) ve suan Fali yeniden dinledim ve cok sasirdim. Venüsün söyledigi herseyi harfi harfine baktirdigim günden bugüne yasadim...yanlis anlamayin size gitib hemen sizde baktirin demiyorum sadece icimde tutamayib paylasmak istedim

ne baktırmıstın kahvemı tarotmu?

olabilir,gerci duygusuza olumsuz konusmus baksana,aglatmis kizcagizi.. cok gelecek icin zaten kimseye guvenmiyorum,an ve yakin gelecek yeterli
kuzum ben bir bucuk ay önce baktırmıstım aglamıstım evet eskisine karşı duygularm vardı sımdı baktırınca daha net anladm değişti cünkü duygularım ve o haklıydı.

Ne baktırmışsın cnm sen

hayr canım bana yenı ılışkı dyen benm ıstnbldakı falcım dısında onlıne da kımse olmadı cocukla ılglı yorum yaptılar doner donmez vs ama bu yenı ılışkıyı kmse tuttramadı
canim istanbuldaki falcin kim?

KıZlar canlar bir konu hakkında fıkrımı paylaşmak ıstıyorum .hepımız cıkan cıkmayan yorumlarımozı yazıyoruz o dakkıka onlıne arkadaslar kımse konuşuyoruz ama sonradan sısteme gırınce konunun basındakı falcı adı ve bakılan fal turu havada kalıyo butun sayfakarı dolasıyoruz belkı cvpladıgımz soruyu tekrar tekrar sorup yazıyoruz hem oneren kışı yorulıyo hemde karışıyo nacızane ozellıkle begendıgımız ve cıkan yada cıkmaya yakın yorumcuları yazarken ılk msjımızda bılgı veren hangımızsek sıtenın adını falcının adını ce baktırdıgımız fal turunu dıp not olarsk belırtelım daha saglıklı olucak? Falcı adları benzıyo bısuru sıte var ve 4 farklı fal turu var.bazen kahvesı ıyı olan tarotu kıru oluo okuyoruz burdan fılancı falcı begendım yada cıktı dıye sız kahve atmış oluyosunuz okuyan tarıt atıyo paramıza yazık sonra ben begenmedımşer ortaya cıkıyo bu seferde bırbırımıze deger verdıgımız ıcın sorumlulukla vıcdan yapıyoruz.bunuda engelemış oluruz.örnek : falalem meryeme kahve attım begendım yada begenmedım neyse artık oan paykaşmak ıstedıgımz detaylı yazarsak ozellıkle cıkanları sahane olur:) hadı kızlar başarabılırız)) sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…