Binnaz Abla

Arkadaşlar kurtuluş beye baktırdım ve kendi adıma çok beğendim. Ama burak veya yiğit gibi bakan biri değil daha farklı bi tarzı var. 2013-2014 yıllarımı ve içinde olduğum durumları, aklımdaki kişinin harflerini söyledi. Dahası yorumlarını çok mantıklı buldum. Falı da olumluydu bana.. Yaşam koçluğu da yapıyormuş yönlendirici bi tarzı var. Cok fal baktırmamamı enerjimi parçaladığını ve işleri yavaşlattığını söyledi ki katılıyorum. Annemle babamın ilişkisine kadar bildi. Yani bana güven verdi..onun da sözünü dinleyip fal olayına ara vericem. Nazardan bahsetti, tek sorunum enerjiymiş. Ki buna tamamen katılıyorum ben de. Şimdi baktırın da diyemem çünkü olumsuzu duymak insanı demoralize edebilir ben korka korka baktırdım ama güzel bi faldı şansıma. Hatta olumsuz düşündüğüm için kızdı. Daha önce forumda reklam vs gibi yorumlar vardı tereddüt etmiştim ama şu an kesinlikle kendisinin reklamsal boyutu olmadığını düşünüyorum. Önerenlere tşk ederim.

Canım nerde bu falcı bende merak ettim

Canım nerde bu falcı bende merak ettim
ben de burdaki mesajları okuyup aradım bugün. Bursada sanırım. Ama falcı diyemiorum tam ona daha farklı.. Atıp tutmuo pek.. Ama beğendim ne yalan söyleyeyim. İnsanlar olumsuzu pat diye söylüo demişti tırsmıştım. Hani atıp tutmuo eminim. Ama bu fal işi ters bişi bilemiosun kiminle enerjisi tutar kiminle tutmaz. Ama kurtuluşa bi daha baktırırım zaman geçsin..teldw bakıyo bu arada

hesabına ne kdr yatırıyosun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…