O zaman bu kadar yüklenmedin kendıne canım biz bekliyoruz alıştıkta beklemeye bakacakları kadar alsalarAmaaan Nairada enerji kalmayacak umarım enerjisiz bakmaz mola verir
O zaman bu kadar yüklenmedin kendıne canım biz bekliyoruz alıştıkta beklemeye bakacakları kadar alsalar
KValla umarım güzel bakar fiyatını hemen 15 yaptı kahvede zaten. Resmen piyasayı biz belirliyoruz ya
Valla umarım güzel bakar fiyatını hemen 15 yaptı kahvede zaten. Resmen piyasayı biz belirliyoruz ya
ne yonden begendin canimKızlarr Geysu'ya kahve falı baktırdım.. beğendimmm.. Çok çok iyiydi. Kesinlikle denemelisiniz
Çok isabetliydi yorumu.. Çoğu falcıyla aynı şeyleri söyledi.. 5 liraya bayaa uzun bakıyor bide canım..ne yonden begendin canim
Uzak yoldan misafirin gelicek demek :)Kızlar uzak iki kapıdan gelen misafir ne demek
onu anladım da iki kapı ne demek =))Uzak yoldan misafirin gelicek demek :)
Yani uzak yoldan 2 ayrı misafirin gelicek.. Ayrı hanelerdenonu anladım da iki kapı ne demek =))
Naira şuman kahvede 7 kişi var yuuuuuh:)
Naira ne kadar yavaş bakıyor fallara.. Biraz hızlı baksaydı iyiydiNaira şuman kahvede 7 kişi var yuuuuuh:)
Arkadaşlar kurtuluş beye baktırdım ve kendi adıma çok beğendim. Ama burak veya yiğit gibi bakan biri değil daha farklı bi tarzı var. 2013-2014 yıllarımı ve içinde olduğum durumları, aklımdaki kişinin harflerini söyledi. Dahası yorumlarını çok mantıklı buldum. Falı da olumluydu bana.. Yaşam koçluğu da yapıyormuş yönlendirici bi tarzı var. Cok fal baktırmamamı enerjimi parçaladığını ve işleri yavaşlattığını söyledi ki katılıyorum. Annemle babamın ilişkisine kadar bildi. Yani bana güven verdi..onun da sözünü dinleyip fal olayına ara vericem. Nazardan bahsetti, tek sorunum enerjiymiş. Ki buna tamamen katılıyorum ben de. Şimdi baktırın da diyemem çünkü olumsuzu duymak insanı demoralize edebilir ben korka korka baktırdım ama güzel bi faldı şansıma. Hatta olumsuz düşündüğüm için kızdı. Daha önce forumda reklam vs gibi yorumlar vardı tereddüt etmiştim ama şu an kesinlikle kendisinin reklamsal boyutu olmadığını düşünüyorum. Önerenlere tşk ederim.
Arkadaşlar kurtuluş beye baktırdım ve kendi adıma çok beğendim. Ama burak veya yiğit gibi bakan biri değil daha farklı bi tarzı var. 2013-2014 yıllarımı ve içinde olduğum durumları, aklımdaki kişinin harflerini söyledi. Dahası yorumlarını çok mantıklı buldum. Falı da olumluydu bana.. Yaşam koçluğu da yapıyormuş yönlendirici bi tarzı var. Cok fal baktırmamamı enerjimi parçaladığını ve işleri yavaşlattığını söyledi ki katılıyorum. Annemle babamın ilişkisine kadar bildi. Yani bana güven verdi..onun da sözünü dinleyip fal olayına ara vericem. Nazardan bahsetti, tek sorunum enerjiymiş. Ki buna tamamen katılıyorum ben de. Şimdi baktırın da diyemem çünkü olumsuzu duymak insanı demoralize edebilir ben korka korka baktırdım ama güzel bi faldı şansıma. Hatta olumsuz düşündüğüm için kızdı. Daha önce forumda reklam vs gibi yorumlar vardı tereddüt etmiştim ama şu an kesinlikle kendisinin reklamsal boyutu olmadığını düşünüyorum. Önerenlere tşk ederim.
ben de burdaki mesajları okuyup aradım bugün. Bursada sanırım. Ama falcı diyemiorum tam ona daha farklı.. Atıp tutmuo pek.. Ama beğendim ne yalan söyleyeyim. İnsanlar olumsuzu pat diye söylüo demişti tırsmıştım. Hani atıp tutmuo eminim. Ama bu fal işi ters bişi bilemiosun kiminle enerjisi tutar kiminle tutmaz. Ama kurtuluşa bi daha baktırırım zaman geçsin..teldw bakıyo bu aradaCanım nerde bu falcı bende merak ettim
ben de burdaki mesajları okuyup aradım bugün. Bursada sanırım. Ama falcı diyemiorum tam ona daha farklı.. Atıp tutmuo pek.. Ama beğendim ne yalan söyleyeyim. İnsanlar olumsuzu pat diye söylüo demişti tırsmıştım. Hani atıp tutmuo eminim. Ama bu fal işi ters bişi bilemiosun kiminle enerjisi tutar kiminle tutmaz. Ama kurtuluşa bi daha baktırırım zaman geçsin..teldw bakıyo bu arada
50 ye bakıo cnmhesabına ne kdr yatırıyosun peki
tesekkür ederim canım :-*50 ye bakıo cnm
ikisini de bakıyo sen seçiyosun hangisini istediğinikızlar naira falı sesli mi bakıyor? yazılı mı? biliyor musunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?