- 9 Aralık 2014
- 128
- 104
- 103
Kahve cnmNe baktırmışsın cnm sen
Greyimmmm bizim enerjimizz tutuyorr bi geysu bide naira aklimdaaa ama millet cosmss kadinda enerji kalmamistir :):)Kızlarr Geysu'ya kahve falı baktırdım.. beğendimmm.. Çok çok iyiydi. Kesinlikle denemelisiniz
Greyimmmm bizim enerjimizz tutuyorr bi geysu bide naira aklimdaaa ama millet cosmss kadinda enerji kalmamistir :):)
bana sormamışsın canım ama bence de nairaya atma:). ben vazgeçtim mesela hafta içi sıra azken atıcam. tükenmiştir enerjisi şimdi.
bu arada geysu da gayet iyiydi, ucuzken at bence. yakında zam yapar kesin:) fallarınızı bekliyorum yazdığını görünce dedim kimse yok heralde attım. hemen de baktı. böyle şeyleri bile takip ediyorum artık iyi baksınlar diye:))
naira valla bitmiştir bu kadar fal mı olur aynı günde. geysuya bi akşam ben de denedim aynı şey yazdı dolmuş. ertesi gün sabahtan atmıştım sen de yarın da sabah erken atabilirsin mesela, ya da dediğim gibi duvara arada bak canım fallarınızı bekliyorum yazıyorsa boşta demektir:)dogru soyluyorsun valla canımm, ya ılk sırada olucaksı yada bı kac kısı varken boyle 6*7 tane ust uste bakınca kadında enerjı kalmaz kı :S bende baktım geysununda fal alımı dolmus,naira yakaladım gıbı oldu falımı yukleyene kadar kapattı :S nyse sans degılmıs bgn sonra yollarım artıkbugunde cokk fal kırızındeyım ama artık yapıcak bısey yok
naira valla bitmiştir bu kadar fal mı olur aynı günde. geysuya bi akşam ben de denedim aynı şey yazdı dolmuş. ertesi gün sabahtan atmıştım sen de yarın da sabah erken atabilirsin mesela, ya da dediğim gibi duvara arada bak canım fallarınızı bekliyorum yazıyorsa boşta demektir:)
k ya bıtmez kendini biliyordur herhalde umut Dünya'sı benimkisi ben de bekliyorumdeme öyle deme bitmiştir filan bak biz yorum bekliyoruz
haha tamam o zaman canım pozitif bakalım:) hem belki bu akşam sıra gelmez, yarın uyanınca en fresh haliyle bakar sana:)deme öyle deme bitmiştir filan bak biz yorum bekliyoruz
Enerjınızı düşürdüğünü nasıl anlıyorsunuz? Ben baktırdıgım zaman bir mutluluk bir rahatlama hissediyorum. Aslında pembe bir tablo çizen yok. Çok istediğim bir şey için hepside bu zamana kadar olumsuz konuştu. Ama baktırmak ne bileyim ilaç gibi geliyor.naira inşallah enerji dolu bakar vallaBen yine bir huzursuz oldum gerçekten artık fal atmak istemiyorum benim enerjimi çok düşürüyor
Enerjınızı düşürdüğünü nasıl anlıyorsunuz? Ben baktırdıgım zaman bir mutluluk bir rahatlama hissediyorum. Aslında pembe bir tablo çizen yok. Çok istediğim bir şey için hepside bu zamana kadar olumsuz konuştu. Ama baktırmak ne bileyim ilaç gibi geliyor.
ben bu sabah 9 da ilk baktıran oldum ve bombayyyydıdogru soyluyorsun valla canımm, ya ılk sırada olucaksı yada bı kac kısı varken boyle 6*7 tane ust uste bakınca kadında enerjı kalmaz kı :S bende baktım geysununda fal alımı dolmus,naira yakaladım gıbı oldu falımı yukleyene kadar kapattı :S nyse sans degılmıs bgn sonra yollarım artıkbugunde cokk fal kırızındeyım ama artık yapıcak bısey yok
negatif oluyorum. Bunalıyorum. Mesela falım geldi çok olumlu ama şu an inanılmaz enerjisizim şak düşüp bayılacak gibiyim ama bu ilk kez oldu bugün. Genel olarak enerjimi emiyor fallar benim.
Kızlar naira hanım denenebilir, bana öyle vaaayyy dediğim nokta atışı yoktu,yanlış bir şey de yoktu. olması imkansız bir şey demiş olursa yazarım. Ve Greta'm ile aynı konuya değindi genel olarak doğru bir faldı, diğer fallarım ile aynı bakalım bekleyip görelim ama ben sevdim tekrar atar mıyım evet atarım. Geçmişten değil daha çok gelecekten konuştu.
bence yavaş bakması iyi konsantre oluyor ve ondan sonra diğerine geçmiyor..valla hala sıra var kadında yaNaira ne kadar yavaş bakıyor fallara.. Biraz hızlı baksaydı iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?