ben bu sabah 9 da ilk baktıran oldum ve bombayyyydı
Evwt canım detaylı sordum ben.en azından yoğunlaşmasını istediğim noktaları vurguladım diyim.boyleee kanımaa gırmeyınn bakıyımm :) sorunu detaylımı sormustun canım ?
fal alem canımmSelam bu rania hangi sitede yada nerde yazilanlardan aradim ama bulamadim :)
canim sen nesimeye atmistin dimi? öyle gibi animsadimda sen nasil bulmustun falini?
ah $u greta gelse keske ya vallahi bi baksin falimiza cok isterim gelmesini oda naza cekti kendini gelmiyor
Baktırdım canım, baktırdığım zaman çok beğendim. Aşk konusunda dediği tarih diğerleriyle aynı vakte çıkıyor. Ama iş konusunda saçmalamış bana, 2015te devlet kapısında başka şehirde işe başlıyormuşum imkansız. Tekrar sınava hazırlık içinde olcaksın demiş ama ben hazırlanmıyorum bitirdim o işi kaldı ki hazırlansam kazansam bile benim başka şehirde iş başı yapmam 2017 olur stajıydı cartı curtuydu derken :)
ben cok dürüst oldugunu düsündüm cünkü bi cocukla görüsüyordum ama artik sildim onu onun hakkinda cok dogru tespitler yapmis baskasi olsa olumsuz diye burun kivirir bence gayet dobraydi an konusunda basarili buldum
is icin söyledikleri güzeldi insallah tutar bana :) send eabartmis ööyle mi diyosun :S ...
Aynen bitanem dün yakalayamadık Geysuyu. Bugün yakaladım attım valla çok beğendim.. Hatta atayım sana falı bak bi.. Nairayı yakalayamadım daha Audreyim yaGreyimmmm bizim enerjimizz tutuyorr bi geysu bide naira aklimdaaa ama millet cosmss kadinda enerji kalmamistir :):)
Canım doğru diyorsun da.. Fallara bakmıyor ki bekletiyor ara veriyorum.. Biraz seri olsaydı iyiydi ya :)bence yavaş bakması iyi konsantre oluyor ve ondan sonra diğerine geçmiyor..valla hala sıra var kadında ya
haha belli olmazki canim hangimize ne cikacagi gerci biz seinle ayni falcilara pek atamiyoruz o bakimdan dogru diyosun ..yani saçmalamış iş konusunda ama aşk konusunda doğru tespitleri olmuş. Bir fama havasında yazmıştı yoksa demiştim sende de fama lehçesiyle miydiBir debizim seninle fal enerjimiz pek uymuyor gibi hayatım bana iş yanlışsa sana doğru tutma olasılığı yüksek bence
BENİM FALIMI SALLADI..PARAMA ZAMANIMA YAZIK OLDU..ALDIGI PUANDA CABASI HAYRETTTT...% 100 MÜ???? ASLA AMA ASLAAA İMKANSIZ BENCE..% 00.0binnazdaki maya demir 1 dakika da 8 tane kahve falını nasıl alıyor çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?