Binnaz Abla

Kızla baktırdıgım fallar Falsepetı :nesıbe ıkı kez anlık yorumları cok guzel begendım gelecegı bılmıyorum .tellwe:seruven kıtap falı bana oyle aman aman cok ıyı gelmedı fena degıl .selena :su falı kendısı suan favorım gercekten anda cok basarılı gelecegı bılemıyorum.falalem:meryem oda gercekten cok basarılı anda gelecek cıkarmı beklıyrum .rezzan abla:ses tonu falan guzel ama benı sasırtmadı .Naira:gercekten emek verılmıs ozenılmıs tane tane bır fal anlık tespıtlerı cok dogru hatta bana eskılerden bırı arayacak dedı aradı :)) bakalım dıgerlerı cıkacakmı ıkıncı favorım kendısı kahve baktırdım ama benım uc favorım selena meryem naıra ınsallah dedıklerını de yasarım hepsı olumluydu cunku

Merhaba arkadaslar..benim binnaz abla da fal baktirdigim ve begendigim iki kisi var.biri hulya demir biri esin given..kahvede ikisinin uzerine tanimiyorum cok basarililar ve bana soyledikleri cikti..tarotta da rania ve kerem avsar cok basarililar kesinlikle deneyin birde ebru iyihuylu var cok detayli bakiyor.. Bol sans :)

canim sen nesimeye atmistin dimi? öyle gibi animsadimda sen nasil bulmustun falini?
ah $u greta gelse keske ya vallahi bi baksin falimiza cok isterim gelmesini oda naza cekti kendini gelmiyor

Baktırdım canım, baktırdığım zaman çok beğendim. Aşk konusunda dediği tarih diğerleriyle aynı vakte çıkıyor. Ama iş konusunda saçmalamış bana, 2015te devlet kapısında başka şehirde işe başlıyormuşum imkansız. Tekrar sınava hazırlık içinde olcaksın demiş ama ben hazırlanmıyorum bitirdim o işi kaldı ki hazırlansam kazansam bile benim başka şehirde iş başı yapmam 2017 olur stajıydı cartı curtuydu derken :)

canlar! merhaba..bende serüveni beğendim geneldi fakat isabetli yorumlardı..gelecek biraz belirsiz yalnız bir sevgi var esas oğlanın kim olduğu belli değil..

ben cok dürüst oldugunu düsündüm cünkü bi cocukla görüsüyordum ama artik sildim onu onun hakkinda cok dogru tespitler yapmis baskasi olsa olumsuz diye burun kivirir bence gayet dobraydi an konusunda basarili buldum
is icin söyledikleri güzeldi insallah tutar bana :) send eabartmis ööyle mi diyosun :S ...

yani saçmalamış iş konusunda ama aşk konusunda doğru tespitleri olmuş. Bir fama havasında yazmıştı yoksa demiştim sende de fama lehçesiyle miydi Bir debizim seninle fal enerjimiz pek uymuyor gibi hayatım bana iş yanlışsa sana doğru tutma olasılığı yüksek bence

Greyimmmm bizim enerjimizz tutuyorr bi geysu bide naira aklimdaaa ama millet cosmss kadinda enerji kalmamistir :):)
Aynen bitanem dün yakalayamadık Geysuyu. Bugün yakaladım attım valla çok beğendim.. Hatta atayım sana falı bak bi.. Nairayı yakalayamadım daha Audreyim ya

haha belli olmazki canim hangimize ne cikacagi gerci biz seinle ayni falcilara pek atamiyoruz o bakimdan dogru diyosun .. ama olsun biz arkadasizzz

Son dönemlerde baktıran biri liste yapabilir mi kime baktırmak diye ?

Kızlar nairanın falını dinliyordum da aklıma taaaa ekim kasım gibi baktırdığım marseille geldi. Marseille o zamandan bana nisan gibi eski birinin geleceğini söylemiş. ben imkansız gözüyle bakıyorum ama naira da aynı şeyi söylemiş Kel alaka bir şey için ulaşacakmış bana, olursa en başta marseille önünde sonra da naira önünde eğilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…