- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Grey bende atayim bariGreyimmmm bizim enerjimizz tutuyorr bi geysu bide naira aklimdaaa ama millet cosmss kadinda enerji kalmamistir :):)
Nesime nerde cnmNEsimeye fal baktirdim ve begendim....bu kadar söyliycem denemek isteyen tereddüt etmeden fal atabilir
Hepsi berbat asla cikmadi bu topiktekilereMerhaba arkadaslar..benim binnaz abla da fal baktirdigim ve begendigim iki kisi var.biri hulya demir biri esin given..kahvede ikisinin uzerine tanimiyorum cok basarililar ve bana soyledikleri cikti..tarotta da rania ve kerem avsar cok basarililar kesinlikle deneyin birde ebru iyihuylu var cok detayli bakiyor.. Bol sans :)
Raniyayi hem onerip hem sitesini bilmiyormusunSelam bu rania hangi sitede yada nerde yazilanlardan aradim ama bulamadim :)
helekiii hülya demir!!Hepsi berbat asla cikmadi bu topiktekilere
tellwede canimNesime nerde cnm
At walla canım.. 5 liraya çok iyi bir faldı. Uzun, detaylı ve isabetli yorumlamışGrey bende atayim bari
Nesimeeye ben baktırmıştım.. Baştan aşağı sallamıştı bana.. Çok kötüydüNesime nerde cnm
Nazzı bu gidişle hiç öğrenemicez galiba..10 günde falmı bakılır ayıp ya...merak ettiklerim
nazzzz
derin 484
geysuu
bunlarin fallari nasildir ? cikiyomudur ?
canım gerçekten karşı tarafın düşüncelerini okuyor mu?serüven kitap falıben karşı tarafın beynini hissettiklerini bu kadar iyi okuyan birini daha görmedim ve benimkini tabiki çok iyiydi
seruven benceselena mı serüven mi ne dersiniz? adam gibi gerçek bir fal olsun istiyorum
merak ettiklerim
nazzzz
derin 484
geysuu
bunlarin fallari nasildir ? cikiyomudur ?
aynen öylee benm tahmin ettiğim şeyleri tek tek döktü , karşı tarafın benm için bir başkasıyla konuştuğunu falan herşeyi bilmiş helal olsun (şüphelendiğim bir şeydi imalarda bulunuyordu çnkü o abi)canım gerçekten karşı tarafın düşüncelerini okuyor mu?
Geysuya ne attınuzgeysuya at derim 5 lira ve iyi bakıyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?