- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Geysuya ne attınuz
ya o benim eskinin hayatındaki kızı bile bilemedi 1 buçuk aya kadar döncek sana hayatında kimse yok dedi ama ciddi ciddi bi ilişkisi var yani adamın üzülüyorum benle tutmadı enerjisi diyegeysuya at derim 5 lira ve iyi bakıyor cidden
ya o benim eskinin hayatındaki kızı bile bilemedi 1 buçuk aya kadar döncek sana hayatında kimse yok dedi ama ciddi ciddi bi ilişkisi var yani adamın üzülüyorum benle tutmadı enerjisi diye
Kizlar nasilsiniz bugun isi biraktim:-( bu arada gecmisimdeki insan bulundugum sehre geliyomus bunu neden yapiyo sizce evet burda bi arkadasi var bi sekilde duydum ben bunu ama anlamiyorum ben bu insanlari bana benim icin ona katlandigini soylerdi simdi bune simdi o kdr canim sikildi
Yapamadim be canim kafam dagiliyo derken hergun eridigimi farkettim daha farkli dusuncelere sahibim ama zaman lazim tabiki hemde nasil yalanciyms bende bu adamla evlenicktm ya oyle seyler duydumki bu kadarda olmaz dedimisi niye biraktin kuzum kafan dagiliyodu ne güzel
erkek milleti ne söyledikleri ne yaptiklari birbirini tutuyor valla diyecek bisi bulamiyorum istisnasiz hepsi yalanci
evde olmakta iyi gelmez insanaYapamadim be canim kafam dagiliyo derken hergun eridigimi farkettim daha farkli dusuncelere sahibim ama zaman lazim tabiki hemde nasil yalanciyms bende bu adamla evlenicktm ya oyle seyler duydumki bu kadarda olmaz dedim
Hemde nasilcanım gerçekten karşı tarafın düşüncelerini okuyor mu?
Ikiside cok iyi yaselena mı serüven mi ne dersiniz? adam gibi gerçek bir fal olsun istiyorum
Selena ben o kadını ayrı bı sevdım cok beklettıgındenmıdır nedır kıymetlı oldu bnm ıcin:)))Ikiside cok iyi ya
Kizlar bu greyi bn bulamiyom
Naira ve Oğuzhan'a baktırmıştım en son.Selena ve Geysu dediğinizi merak ettim.Bir süre baktırmam diyordum.Sayenizde kaşınıyorum yine :)
Benim kafa terkedilmeye danamadi kafa bir milyongeysu yu mu arıyorsun hayatım Grey bizim arkadaş forumdan karıştırdın mı acaba :)
naira nasıldı ? Acaba pembeci mi diye bir şüphe sardı beni
Bakayım kuzum.. Yeni falcınız greyy :) Kazen gibi sadece kahve bakarım.. Beğenmedim diyeni kiblerimCnm
Bir falima bakarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?