Binnaz Abla

geysuya at derim 5 lira ve iyi bakıyor cidden
ya o benim eskinin hayatındaki kızı bile bilemedi 1 buçuk aya kadar döncek sana hayatında kimse yok dedi ama ciddi ciddi bi ilişkisi var yani adamın üzülüyorum benle tutmadı enerjisi diye

ya o benim eskinin hayatındaki kızı bile bilemedi 1 buçuk aya kadar döncek sana hayatında kimse yok dedi ama ciddi ciddi bi ilişkisi var yani adamın üzülüyorum benle tutmadı enerjisi diye

bende iyiydi canım ama enerji işi tabi geleceği de göreceğiz bakalım :)

isi niye biraktin kuzum kafan dagiliyodu ne güzel
erkek milleti ne söyledikleri ne yaptiklari birbirini tutuyor valla diyecek bisi bulamiyorum istisnasiz hepsi yalanci

isi niye biraktin kuzum kafan dagiliyodu ne güzel
erkek milleti ne söyledikleri ne yaptiklari birbirini tutuyor valla diyecek bisi bulamiyorum istisnasiz hepsi yalanci
Yapamadim be canim kafam dagiliyo derken hergun eridigimi farkettim daha farkli dusuncelere sahibim ama zaman lazim tabiki hemde nasil yalanciyms bende bu adamla evlenicktm ya oyle seyler duydumki bu kadarda olmaz dedim

Yapamadim be canim kafam dagiliyo derken hergun eridigimi farkettim daha farkli dusuncelere sahibim ama zaman lazim tabiki hemde nasil yalanciyms bende bu adamla evlenicktm ya oyle seyler duydumki bu kadarda olmaz dedim
evde olmakta iyi gelmez insana
erkeklere hic güvenme.. ztn hep bosa cikariyolar verdigin güveni...

Naira ve Oğuzhan'a baktırmıştım en son.Selena ve Geysu dediğinizi merak ettim.Bir süre baktırmam diyordum.Sayenizde kaşınıyorum yine :)

Kızlar ben 2 gün arayla Meryem'e atmıştım ilkinde cidden güzeldi sonra dedim daha detay öğreneyim diye ama ikincisinde yeni tanışacaksın diye zaten benim tanıdığım benle yaşıt birinden bahsetmiş ilkinde ise 3 yaş büyük biri. Yalnız bu hafta aşırı nezle oldum onu bilmiş bugün fark ettim tekrar okuyunca, birde 6 vakit dediği filan 6 aydır değil mi 6 yıl değil?

naira nasıldı ? Acaba pembeci mi diye bir şüphe sardı beni

Valla canım beni şok etti o kadın.Geçmiş ve şimdiyi isabetli bildi.Gelecekle ilgili birkaç şey dedi.Bikaçı can sıkıcı.Ama böyle yumuşatarak söylemiş.Kadının sert bir dili yok.Gelecekle ilgili bana saçma gelen bir şey söyledi.Olayın geçmişini iyi anlattı ama seni aricak dedi.Asla aramicak biri.Ben de soru sordum ne zaman imkan yok gerçi diye.2-3 güne dedi.Benim gözümde düştü orda.Ya ertesi gündü ya 2 gün sorası.Dediği çıktı.Aradı dediği kişi.Ben açamadım teli de sora kadının demesi geldii aklıma şok oldum.Ama o kadın enerjici mi ne.Bana gönderdiği falda enerjilerden ve geleceği etkilemekten de bahsetmiş.Öyle çalışmaları var ve sanırım ondan olumlu biri.Kötü olayı bile sevin buna der gibi anlatıyo :) Bi de bana bu bakılan falların genelde 2-3 aylık süreci göstereceğini nadiren bazı daha uzak şeyleri diyeceğini söyledi.Genelde yakını görürmüş falcılar çünkü enerji değişimleri geleceği etkilermiş felan.Bilimsel anlatmış ama.İnandım ben o kadına.Gelecekten 1 şey çıktı bana yetti çünkü olcak şey değildi.Oğuzhan'ı da sevdim ama.O da çok uzun ve açıklamalı yazmış.Hiç demediğim şeyleri bilmesi garipti.Bir de tavsiye vermiş o da hoşuma gitti.İkisine de atarım ileride tekrar.Umut işte :)

Isııgııı gorenn nairaya gidiyor kızlarrr kanımaa gırmeyınnnnn ..

Bgn ztn evren bana mesaj yolluyor geysuya atıyordum sıstem hatası verdı telwe yazmıs ılk defa boyle bır olay oldu dıye sonraa nesımeye atıyım dedım hata verdı yıne fotograf yuklenmedı,nairayı gordum sonra atıyım dedım telden yuklerım fotografları allah kadın cevrım dısı olmuş bunların hepsı işaret işte
anlayaana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…