- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Valla canım beni şok etti o kadın.Geçmiş ve şimdiyi isabetli bildi.Gelecekle ilgili birkaç şey dedi.Bikaçı can sıkıcı.Ama böyle yumuşatarak söylemiş.Kadının sert bir dili yok.Gelecekle ilgili bana saçma gelen bir şey söyledi.Olayın geçmişini iyi anlattı ama seni aricak dedi.Asla aramicak biri.Ben de soru sordum ne zaman imkan yok gerçi diye.2-3 güne dedi.Benim gözümde düştü orda.Ya ertesi gündü ya 2 gün sorası.Dediği çıktı.Aradı dediği kişi.Ben açamadım teli de sora kadının demesi geldii aklıma şok oldum.Ama o kadın enerjici mi ne.Bana gönderdiği falda enerjilerden ve geleceği etkilemekten de bahsetmiş.Öyle çalışmaları var ve sanırım ondan olumlu biri.Kötü olayı bile sevin buna der gibi anlatıyo :) Bi de bana bu bakılan falların genelde 2-3 aylık süreci göstereceğini nadiren bazı daha uzak şeyleri diyeceğini söyledi.Genelde yakını görürmüş falcılar çünkü enerji değişimleri geleceği etkilermiş felan.Bilimsel anlatmış ama.İnandım ben o kadına.Gelecekten 1 şey çıktı bana yetti çünkü olcak şey değildi.Oğuzhan'ı da sevdim ama.O da çok uzun ve açıklamalı yazmış.Hiç demediğim şeyleri bilmesi garipti.Bir de tavsiye vermiş o da hoşuma gitti.İkisine de atarım ileride tekrar.Umut işte :)
Ya bana enerjisi düşük zamanda mı baktı ki, valla nisanda kesin görmüş hatta ilk aylardan evlilik konusu geçecekmiş şimdi düşününce ne adam beni arıyor ne ben onu arıyorum. Bizden ne yol olur ne kasaba. Ama ben de sıkıldığımda atarım dediğin gibi sevimli biri. Bana da internetten olumla cekim yasası vs arastırmamı söylemiş, doğru çünkü benim kadar olumluyu bile olumsuz gören yoktur
bana yolladığı yorumda enerji çalışması için yönlendirmiş derdini paylaş mı ne ordan bilgi çalışma veriyomuş.esas o işi kadının.zaten fala inanma falsız kalma da bu kadın bana profesyonel geldi.yani bilgisiz cahil bişey değil.kötü bişey demiş ama enerjini düşürme demiş hemen sorasında.negatif düşünüp düşünüp enerji kesme gibisinden bişeyler de demiş.ben bi de uzun yorum yapmasını aynı şeyi gevelememesini sevdim.psikolog gibi kullanabilirim en azından.daha uygun fiyat. :)
aynen katılıyorum yazdıklarına. Bir de bana iş için cok yakın ama seni yanıltmamak adına nisan diyim demiş. Oradan da görmeyeceği şeyi söylemez gibi geldi. Valla iyi bir falcı daha kazandık gibiderdini paylaşını da denemek istiyorum aslında onun, benim ihtiyacım var bu anlamda bir yol göstericiye.
ben baktırdım detaylı, açıklayıcı isabetli yorumları var. Kahve falında bilmesinin iihtimali olmayan yakın dostlarımın bile bilmediği sırrımı bildi. Tavsiye ederimkızlar oğuzhan türkoğluna baktıran var mı? Aşk falında fenomen mişyorumlar ayılan bayılana gibi.
Canım yani bu kadar olur naira hakkındaki düşüncelerimi aynen yazmışsın, nokta atışı yok, yanlış bişey yok ve olması imkansız bişey söyledinegatif oluyorum. Bunalıyorum. Mesela falım geldi çok olumlu ama şu an inanılmaz enerjisizim şak düşüp bayılacak gibiyim ama bu ilk kez oldu bugün. Genel olarak enerjimi emiyor fallar benim.
Kızlar naira hanım denenebilir, bana öyle vaaayyy dediğim nokta atışı yoktu,yanlış bir şey de yoktu. olması imkansız bir şey demiş olursa yazarım. Ve Greta'm ile aynı konuya değindi genel olarak doğru bir faldı, diğer fallarım ile aynı bakalım bekleyip görelim ama ben sevdim tekrar atar mıyım evet atarım. Geçmişten değil daha çok gelecekten konuştu.
Sırf bu soruya cevap vermek için mi üye oldunuz? Yeni üyesiniz başka mesajınız yok..ilginçben baktırdım detaylı, açıklayıcı isabetli yorumları var. Kahve falında bilmesinin iihtimali olmayan yakın dostlarımın bile bilmediği sırrımı bildi. Tavsiye ederim
Kime gittiniz ve neredeki bir kafe yazabilir misiniz :) ?iyi gecelr kızlar, ankara da kafe falcılarından birine gittim, kadın daha fincanı açmadan saydı çatır çatır ve dedikleri de gerçekten doğru anı vs. çok iyi bildi, geleckte çıkar umarım, ama ben hala falın etkisindeyim...
içimde fal isteği kalmadı bu dediğim kişiye baktırdıktan sonra, bi süre ara vericem krizim tutarsa arkadaşlara atıcam, iyi fallar sizlere
iyi gecelr kızlar, ankara da kafe falcılarından birine gittim, kadın daha fincanı açmadan saydı çatır çatır ve dedikleri de gerçekten doğru anı vs. çok iyi bildi, geleckte çıkar umarım, ama ben hala falın etkisindeyim...
içimde fal isteği kalmadı bu dediğim kişiye baktırdıktan sonra, bi süre ara vericem krizim tutarsa arkadaşlara atıcam, iyi fallar sizlere
Canım yani bu kadar olur naira hakkındaki düşüncelerimi aynen yazmışsın, nokta atışı yok, yanlış bişey yok ve olması imkansız bişey söyledihem hepinize tarih vermiş bana tarih bile vermedi
Kımmıskı oiyi gecelr kızlar, ankara da kafe falcılarından birine gittim, kadın daha fincanı açmadan saydı çatır çatır ve dedikleri de gerçekten doğru anı vs. çok iyi bildi, geleckte çıkar umarım, ama ben hala falın etkisindeyim...
boyle seyler surec olmuyorkı adam bıgün birden arıyor hoop yenıden baslıyorsunuz.Onun ıcın olumsuz olmayın boyle seyler hiiçç belli olmaz.yasadım bılıyorum adam uc ay sonra yerıne kımseyı koyamıyorum dedı aradı hersey yenıden basladı tabı bu dedıgım 5-6 yıl once sakın olun olumlu dusunun.gecen burda bırı daha vardı 6 ay kadar hıc konusmamıslar cocuk bı sabah aramıs bak sımdı nısanlandılar olumlu olalım olumlu dusunelım benceYa bana enerjisi düşük zamanda mı baktı ki, valla nisanda kesin görmüş hatta ilk aylardan evlilik konusu geçecekmiş şimdi düşününce ne adam beni arıyor ne ben onu arıyorum. Bizden ne yol olur ne kasaba. Ama ben de sıkıldığımda atarım dediğin gibi sevimli biri. Bana da internetten olumla cekim yasası vs arastırmamı söylemiş, doğru çünkü benim kadar olumluyu bile olumsuz gören yoktur
Naira bana çıksın benden hepinize fal kızlar hahahValla catir catir tarih verdi catir catir patlamaz umarim. Ben sevdim yine atarim, hosuma gitti emek verdi ve pes pese bakmadi fallara ara vererek bakti bu da onemli benim icin. Bir de dinledikce bakiyorum dogru diyorum dediklerine.
Kızlar
boyle seyler surec olmuyorkı adam bıgün birden arıyor hoop yenıden baslıyorsunuz.Onun ıcın olumsuz olmayın boyle seyler hiiçç belli olmaz.yasadım bılıyorum adam uc ay sonra yerıne kımseyı koyamıyorum dedı aradı hersey yenıden basladı tabı bu dedıgım 5-6 yıl once sakın olun olumlu dusunun.gecen burda bırı daha vardı 6 ay kadar hıc konusmamıslar cocuk bı sabah aramıs bak sımdı nısanlandılar olumlu olalım olumlu dusunelım bence
Canım bence sen artık baktırma yeşilgözlğ, uzun boylu, kızların peşınde koştugu eşinle sımdıden mutluluklar o gelmeden psıkolojını topla benceevet baştan fal maceramı yazıyorum..
Binnaz
Umut Işık:Şubat ayında konusma var tanıdıgın biriyle dedi.Patladı orası..Mart sonuna kadar ilişkin olacak tanıdıgın biri bu dedi beklemedeyim.
Ekin Sarpen:21-24 yaşları arası yeşil gözlü,kumral,iş hayatına atılmak üzere olan birinden bahsetmiş hayatıma mayıs ayına kadar o girecekmiş.
Selin İmer:Sevgililer gününde sevgilim olacaktı ona göre patladı gitti..
Benna Küçüker:Mart ayı sonuna kadar eskisiyle tekrar birleşme var dedi..Kasımda baktırmıstım..
Fal Alem
Meryem:Birinci katina falımda hayatımı ortaya döktü sagolsun..Her şeyi tek tek söyledi..Eskisini,hayatındaki kızı vs sevgisi yok sadece cinsel amaclı birlikte oldugunu dile getirdi.Cafe ortamında bir araya gelip barısacagımızı söyledi..İkinci falında ise yeşil gözlü,kumral,uzun boylu biriyle tanısacagımı eskisinin de o asamada arayacagını ve eskisini sececegımı dile getirdi.Mart ve nisan ayını verdi..21-24 yaşları arasında dedi..
Naira:İlk baktıgı falda beni aglatmıstı evet.Bana eskisiyle olmayacak yeni biri olacak demişti.Dün attıgım kahve falında da düşüncelerimi,içimden geçenleri,okudugum bölüme kadar her şeyi döktürdü sagolsun.O da mart ve nisan ayında yeni biriyle tanısacagımı,kumral,uzun boylu ve kızların peşinde kosan biri oldugunu söyledi..Eskisiyle ilgili sordugum soruya cevap bile vermedi yenisiyle ilgili detay verdi bitirmişsin deedi..Aranızda birkaç yaş var dedi..
Fal Diyarı
Nesibe: Anlık duygu ve düşünceler konusunda geçmişte dahil iyiydi ama saçmaladıgı yerlerde fazlaydı.Güçlü sevgi var dedi..Eskisi arayacak kafan karısacak dedi..Hayatında biri var ama vasat biri bunu söyledi.Ama sen daha cok acı cekeceksın demıstı.Kafam rahat cıkmadı o yüzden..Ama ona göre hazirana kadar ilişkim olmayacak bekleyip göreceğiz..Katina atmıstım ona..
Alex:Eskisi geri dönecek aranızda güçlü sevgi var dedi.Ama her şey senin elinde dedi...Katina atmıstım..Kız vasat söylemeye degmez dedi..
Bir Yolun Var
Emine:Uzun burunlu biriyle anlaşamıyorsun dedi..Yeşil gözlü,kumral,maddi durumu iyi,kızların ilgisini çeken biri mart ve nisan ayını verdi..S ve u harfini söyledi.21-24 yaş arası biri bu dedi..
Telwe
Kesira:Eski sevgilinle ayrılmıssın barısma var hatasını anlayacak hayatında biri var ciddi değil dedi.
GeleceginSifresii:Eski sevgilinin araması var.Ama negatifsin sevgin bitmiş dedi.Dönsede bir şey olmayacak.Yeşil gözlü,yaşça biraz büyük,kumral,kızların peşinde olan biri olacak dedi mart ve nisan verdi.
Shamanix:Eski sevgilinin araması var ama olmayacak mart nisan ayında hayatına yeşil gözlü,kızların ilgisini çeken,kumral,21-24 yaşları arasında biri girecek dedi..
Yüz yüze baktırdıgım uc falcı:Geçmişe son pişmanlık fayda etmez diyeceksin.S ve u harfli biri..Yeşil gözlü,kumral,kızların ilgisini çeken biri hayatına girecek..21-24 yaşları arasında..
Aylin de meryemle aynı şeyleri söyledi..
NEsimeye fal baktirdim ve begendim....bu kadar söyliycem denemek isteyen tereddüt etmeden fal atabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?