Binnaz Abla

Kızlar telwe nesibe nın taro ve kahve falı cıkan varmı?? Benım için degıl kuzen soruyor o baktırmış aşk ve iş için olumsuz konuşmuş çıkıyomu? Dıye burda hungurhungur))bı yorum yapın ablalarıı

Sen kendin icin neyin dogru oldugunu bilirsin canim zamani gelince ferah bir sekilde is ararsin insan tukenikken yaptigi isten veril alamiyor

canim istanbuldaki falcin kim?
canım bahcelıevlerde kavanoz dye br cafe var ordakı melek abla..dun yne gttm buarada bana balık burcu kım var dedı bu yenısı balık burcu senı babasyla tanıştırcak falan dedı dun yne kadın benı mest ettı ya bız cocukla blştgmzda ne knuştuysak bana gıtmemle onları soyledı hatta cok ozel mevzuları ble dedı.... ve bana 4 vakte kdr yuzuk takcan dedı... ama cocuk aramıyor bıle dunden berı valla mal oldum bende ya.s.s.s

canim birde violet cafede ömür varmis eskiden,simdi bahcelievlerde bir cafedeymis..onu hic duydunmu sen?

dur bakalim ya arar elbet :) sen cool davran

Kime gittiniz ve neredeki bir kafe yazabilir misiniz :) ?

Giz kime gittin, hangi cafede, kaca bakiyor cesitli sorularim var

ankara da sakarya caddesinde, iş bankasının 2 bina sonrasında, küre kafenin üstü, sayanora güzellik merkezinin karşı çaprazında kalıyor, 1 milyoncu tarzda bişeyler var onu üstünde 2.katta, girişte zaten kağıt falan dağıtıyorlar tanıtım yapıyorlar, baya detaylı yazdım galiba yine bulamazsanız tarif ederim :)
adı ezel kadının, kısmet açarız, konuşanların ağzını kapatırız muhabbetleri de var kızlar kanmayın, ama fincanı açmadan saydı da saydı, ben şok oldum, merak ettikleriniz varsa sorun, sormadan gelecekle ilgili çok şey söylemiyor, 10tl lik kahve demiştim önce, bana açık açık çok bişey bekleme, düzgün bakmam dedi 20 tl lik kahve var bi de ona baktırdı, 20 tl verdim yani, gelecek te çıkarsa 20 tl ye değer umarım, ve bana mayıs ayında ona tekrar gidiceğimi söyledi, gidersem çok gülerim gerçekten, epilasyoncumun karşısında yeri çünkü illaki yolum düşücek oralara...

Ben de 3 ay önce filan baktırmıştım sanırım. Çok beğenmiştim nitekim falı çıktı da.

bebeğim bu nesime hangi site de kaça ne bakıyor canım, bi de nokta atışları varmıydı, falı kapattım derken kriz anımda denerim belki :)

Cancan nesimee tellwede 15 ama ben sana tellwe geysuyu öneririm 5 lira bence 5 ken ona at çünkü buradan kaç kişi attıysak begendi. Nesimee de fena değil ama bana dedikleri iş konusunda doğuştan patlat aşk içinde nisanda ya herru ya merru

nesimee kahve mi bakıyo tatlım?
geysuyu denerim 5 tl ise, yaw ben kahve de böle nokta atışları yapan birini istiyorum, desin sana şöyle biri yardım edicek desin, şu şunu bunu yapınca böyle olucak desin, saraylı bu konuda başarılı, rezzan abla da arada tutturuyo nokta atışları, onun dışında emine söyledi de onun dediklerinin çıkmasına çok uzun zaman var...

nesimeeye ben kahve atmıştım. Geysuya da kahve attım. Bana dediğin gibi iş konusunda yardımcı olacak kişileri naazz demişti. Başka yeni keşfimiz naira şuman falalemde dün kadın çoştu baya fal baktı. Hepsi de aynı hayatım ya 3 asağı 5 yukarı öyle küt küt nokta atışı olmuyor. Fama vardı öyle şimdilerde meryemi de öyle epey nokta atışlı buldum ben.

şu bir ay geçsin, nisan da denerim artık onları canım, berrrine atıcaktım fiyatı uygun diye ondan da vaz geçtim, biraz dedikleri çıksın diye bekliyorum, fal baktırdığımız paralara neler alırdık bi de onları düşünüyorum...
yeni sezon elbiseler vitrinlerde ne güzel duruyor

vallahi ya neler yapılırdı neler. Ben de artık online ara verdim en azından bir ay online atmayacağım. Cafe falcılarına da pek gitmiyorum zaten bir ezele gidip kapatacağım. Canım ezel sen de olumluydu galiba benim iki arkadasa da baya olumsuzdu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…