- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
haha kuzum ne gelen var ne gidenCanım bence sen artık baktırma yeşilgözlğ, uzun boylu, kızların peşınde koştugu eşinle sımdıden mutluluklar o gelmeden psıkolojını topla bence
ne dedı kuzum sanaNaira bana çıksın benden hepinize fal kızlar hahah
Bende hep olumsuz düşünürüm bu yuzdenmı bilmiyorum hayatımda hep olumsuz şeyler olur. Düşünce gücüyle olumsuzu gerceklestırıyorum sanırım.Haklisin ne olacahi belli olmaz, ben olumsuza yatkin biriyim biraz :)
Sen kendin icin neyin dogru oldugunu bilirsin canim zamani gelince ferah bir sekilde is ararsin insan tukenikken yaptigi isten veril alamiyorKizlar nasilsiniz bugun isi biraktim:-( bu arada gecmisimdeki insan bulundugum sehre geliyomus bunu neden yapiyo sizce evet burda bi arkadasi var bi sekilde duydum ben bunu ama anlamiyorum ben bu insanlari bana benim icin ona katlandigini soylerdi simdi bune simdi o kdr canim sikildi
canım bahcelıevlerde kavanoz dye br cafe var ordakı melek abla..dun yne gttm buarada bana balık burcu kım var dedı bu yenısı balık burcu senı babasyla tanıştırcak falan dedı dun yne kadın benı mest ettı ya bız cocukla blştgmzda ne knuştuysak bana gıtmemle onları soyledı hatta cok ozel mevzuları ble dedı.... ve bana 4 vakte kdr yuzuk takcan dedı... ama cocuk aramıyor bıle dunden berı valla mal oldum bende ya.s.s.scanim istanbuldaki falcin kim?
canim birde violet cafede ömür varmis eskiden,simdi bahcelievlerde bir cafedeymis..onu hic duydunmu sen?canım bahcelıevlerde kavanoz dye br cafe var ordakı melek abla..dun yne gttm buarada bana balık burcu kım var dedı bu yenısı balık burcu senı babasyla tanıştırcak falan dedı dun yne kadın benı mest ettı ya bız cocukla blştgmzda ne knuştuysak bana gıtmemle onları soyledı hatta cok ozel mevzuları ble dedı.... ve bana 4 vakte kdr yuzuk takcan dedı... ama cocuk aramıyor bıle dunden berı valla mal oldum bende ya.s.s.s
dur bakalim ya arar elbet :) sen cool davrancanım bahcelıevlerde kavanoz dye br cafe var ordakı melek abla..dun yne gttm buarada bana balık burcu kım var dedı bu yenısı balık burcu senı babasyla tanıştırcak falan dedı dun yne kadın benı mest ettı ya bız cocukla blştgmzda ne knuştuysak bana gıtmemle onları soyledı hatta cok ozel mevzuları ble dedı.... ve bana 4 vakte kdr yuzuk takcan dedı... ama cocuk aramıyor bıle dunden berı valla mal oldum bende ya.s.s.s
ya aramıcam ztn ama aramasını beklyrum .s ne blym bu da gelgıtlı cıktı ya sansıma.sdur bakalim ya arar elbet :) sen cool davran
yok hayatım duymadım ama bukdndan baskasna gıtmıcem daha ben ya .s onlıne fal olaynı da btrdım.scanim birde violet cafede ömür varmis eskiden,simdi bahcelievlerde bir cafedeymis..onu hic duydunmu sen?
Amaan eskisi beni cidden sevmiş de döncekmişte herşey güzel olcakmışta bi ton şey anlamadım nasıl sevildi bu kadar dur belki tekrar atarım bugünne dedı kuzum sana
Kime gittiniz ve neredeki bir kafe yazabilir misiniz :) ?
Giz kime gittin, hangi cafede, kaca bakiyor cesitli sorularim var
Kımmıskı o
Ben de 3 ay önce filan baktırmıştım sanırım. Çok beğenmiştim nitekim falı çıktı da.
ankara da sakarya caddesinde, iş bankasının 2 bina sonrasında, küre kafenin üstü, sayanora güzellik merkezinin karşı çaprazında kalıyor, 1 milyoncu tarzda bişeyler var onu üstünde 2.katta, girişte zaten kağıt falan dağıtıyorlar tanıtım yapıyorlar, baya detaylı yazdım galiba yine bulamazsanız tarif ederim :)
adı ezel kadının, kısmet açarız, konuşanların ağzını kapatırız muhabbetleri de var kızlar kanmayın, ama fincanı açmadan saydı da saydı, ben şok oldum, merak ettikleriniz varsa sorun, sormadan gelecekle ilgili çok şey söylemiyor, 10tl lik kahve demiştim önce, bana açık açık çok bişey bekleme, düzgün bakmam dedi 20 tl lik kahve var bi de ona baktırdı, 20 tl verdim yani, gelecek te çıkarsa 20 tl ye değer umarım, ve bana mayıs ayında ona tekrar gidiceğimi söyledi, gidersem çok gülerim gerçekten, epilasyoncumun karşısında yeri çünkü illaki yolum düşücek oralara...
bebeğim bu nesime hangi site de kaça ne bakıyor canım, bi de nokta atışları varmıydı, falı kapattım derken kriz anımda denerim belki :)
peki canim zaman falan soyluyor ve cikiyormu,cunku zamani tutturan pek olmuyoryok hayatım duymadım ama bukdndan baskasna gıtmıcem daha ben ya .s onlıne fal olaynı da btrdım.s
Cancan nesimee tellwede 15 ama ben sana tellwe geysuyu öneririm 5 lira bence 5 ken ona at çünkü buradan kaç kişi attıysak begendi. Nesimee de fena değil ama bana dedikleri iş konusunda doğuştan patlat aşk içinde nisanda ya herru ya merru
nesimee kahve mi bakıyo tatlım?
geysuyu denerim 5 tl ise, yaw ben kahve de böle nokta atışları yapan birini istiyorum, desin sana şöyle biri yardım edicek desin, şu şunu bunu yapınca böyle olucak desin, saraylı bu konuda başarılı, rezzan abla da arada tutturuyo nokta atışları, onun dışında emine söyledi de onun dediklerinin çıkmasına çok uzun zaman var...
şu bir ay geçsin, nisan da denerim artık onları canım, berrrine atıcaktım fiyatı uygun diye ondan da vaz geçtim, biraz dedikleri çıksın diye bekliyorum, fal baktırdığımız paralara neler alırdık bi de onları düşünüyorum...nesimeeye ben kahve atmıştım. Geysuya da kahve attım. Bana dediğin gibi iş konusunda yardımcı olacak kişileri naazz demişti. Başka yeni keşfimiz naira şuman falalemde dün kadın çoştu baya fal baktı. Hepsi de aynı hayatım ya 3 asağı 5 yukarı öyle küt küt nokta atışı olmuyor. Fama vardı öyle şimdilerde meryemi de öyle epey nokta atışlı buldum ben.
şu bir ay geçsin, nisan da denerim artık onları canım, berrrine atıcaktım fiyatı uygun diye ondan da vaz geçtim, biraz dedikleri çıksın diye bekliyorum, fal baktırdığımız paralara neler alırdık bi de onları düşünüyorum...
yeni sezon elbiseler vitrinlerde ne güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?