- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
ya bende tarot baktirayim dedim telwede gayette guzeldi kartlar tam odaklanmamissin demis geri yollamiskirazeden baya memnun kalan var ama pek beğendiğim sayılmaz. ses kaydıda evet kötü. baktığı faldan sonra soru sormuştum. bekle bekle cevap vermemişti.
ya bende tarot baktirayim dedim telwede gayette guzeldi kartlar tam odaklanmamissin demis geri yollamis
bi daha gönder, bu sefer odaklanarak gönder. Bakalım ne diyecek?
hevesim kacti boyle olunca cunku kartlari ilk sectigimde daha anlamli geliyor bana ki odaklanmistim
hevesim kacti boyle olunca cunku kartlari ilk sectigimde daha anlamli geliyor bana ki odaklanmistim
Bosver canim kiraze benim kahvemide gondermisti sorularinin cevabi bu fincanda yok diye. Bakmak istememis acik acik soylese daha iyi valla
o değilde cok mutluyum ve sevval hanim simdi bana kotu bisey derse benim butun moralim gidecek
sevval iyi hos ama cok kisa bakiyor ya
sevval iyi hos ama cok kisa bakiyor ya
O degilde berbat kartlar cekmisim tamda hersey duzeldi derken bu gece baya moralim bozulcak galiba. Ya bu katina cok negatif bi fal degilmi kizlar sizcede
O degilde berbat kartlar cekmisim tamda hersey duzeldi derken bu gece baya moralim bozulcak galiba. Ya bu katina cok negatif bi fal degilmi kizlar sizcede
öyle düşünmeyin kartların bir çok anlamı olabiliyor konuya göre etrafındaki kartlara göre çeşitli kombinasyonlarla yorumlanıyor inş. sonuç güzel çıkacaktır..
öyle düşünmeyin kartların bir çok anlamı olabiliyor konuya göre etrafındaki kartlara göre çeşitli kombinasyonlarla yorumlanıyor inş. sonuç güzel çıkacaktır..
birde su var katinada ask icin bakilmasi cok farkli bence bende kitabi var 7 li bir acilim yok orda ve ters kartlar diye bir sey yok ask icin bakilirsa..Kadin kartlari cikmasi illa hayatinda biri var demek degil bence katina konusunda cok guzel bakan bulmak lazim..
birde su var katinada ask icin bakilmasi cok farkli bence bende kitabi var 7 li bir acilim yok orda ve ters kartlar diye bir sey yok ask icin bakilirsa..Kadin kartlari cikmasi illa hayatinda biri var demek degil bence katina konusunda cok guzel bakan bulmak lazim..
Ayy insallah kizlar. Internettede ask icin hep 12li acilimdan bahsediyo kartlarin berbat oldugunu gornce bende biraz arastirayim dedim. Bakalim sonuc ne olacak
Canım Katina kitabı bende de var ve kesinlikle ters kartlar var. Kartların ters düz anlamları çok farklı.
Katina ile ilgili Yunanca / İngilizce siteden de bakabilirsiniz. ( smyrna witches diye google aramasında en üstte çıkar. )
Ayrıca Katina için şunu söyleyebilirim. Katina maalesef yanılmaz(
Olumsuz çıktıysa inanın durum olumsuzdur.
İyi yorumcu bulursanız baktırın ama sık baktırmayı tavsiye etmem...
neler cikti canim bana ozelden mesaj atsana
katina ve tarota ben cok guvenemiyorum cnm
ben bir eceye ktina baktırdım diğerlrine hep tarot ... kahve falı daha iyi aslında ya ..... ne bileyim daha gerçekçi geliyor ...
Marple mobilden siteyi kullanmayi pek beceremiyorum gonderdim ama umarim ulasmistir.
Yelola Sevval hanim bende yanilmadi simdiye kadar bakalim bu sefer ne diycek.
Ece nasildi canim brn katina kartlarini berbat gorunce ona tarot attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?