Binnaz Abla

genel olarak olumluydu, bakalım çıkıcak mı...
önce eski sevgilim geri dönsün die gittiğimi sandı, ordan giricekti konuya, bu aralar aklıma çok geliyo o da anladı heralde, ben yok istemiyorum onu diyince anlatmaktan vaz geçti, işe kpattım kahvemi dedim
kuzenimin nisan da nişanı var onu bildi
bir diğer kuzenimin eşi hamile, yaza doğru doğum yapıcak onu da bildi, bu geçen bahsettiğim ev ile ilgili bişey vardı, saraylı, rezzan ve ezel de ben sormadan o konuyu bildi, yakın gelecekte olucak şeyler bunlar

ay meraklandım beni gömmese bari aşka içeceğim arkadasımı baya gömmüş de

Olumlu dediklerinin hepsi çıkar inşallah canım :)

Amaan eskisi beni cidden sevmiş de döncekmişte herşey güzel olcakmışta bi ton şey anlamadım nasıl sevildi bu kadar dur belki tekrar atarım bugün
sana herkes eskisiyle ilgili bir şey diyor ama bence bu işte bir şey var bilemedim yani...

ay meraklandım beni gömmese bari aşka içeceğim arkadasımı baya gömmüş de

Olumlu dediklerinin hepsi çıkar inşallah canım :)

seninde haberlerini bekliyorum git, bi dene bakalım sende de şok etkisi yaratıcak mı?
iyi şeyler olsun artık, hep olumsuz yaşıyoruz, güzel şeyleri de hak ettik

Selamlar bayanlar,valla o kadar sayfayı okumaya hiç gözüm kesmedi :) ben daha önce binnaz abla da baktirmistim bir kaç kez. Aşağı yukarı aynı şeyleri söylemelerine rağmen, dedikleri gibi olmadı. Şimdi kahve içtim, resimleri de çektim :) hangi sitede kimleri tavsiye edersiniz bakayım? :)

oncelikle hosgeldin :)
fal alem meryem ya da naira suman a baktırabilirsin favori onlar su anda..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…