genel olarak olumluydu, bakalım çıkıcak mı...vallahi ya neler yapılırdı neler. Ben de artık online ara verdim en azından bir ay online atmayacağım. Cafe falcılarına da pek gitmiyorum zaten bir ezele gidip kapatacağım. Canım ezel sen de olumluydu galiba benim iki arkadasa da baya olumsuzdu da
genel olarak olumluydu, bakalım çıkıcak mı...
önce eski sevgilim geri dönsün die gittiğimi sandı, ordan giricekti konuya, bu aralar aklıma çok geliyo o da anladı heralde, ben yok istemiyorum onu diyince anlatmaktan vaz geçti, işe kpattım kahvemi dedim
kuzenimin nisan da nişanı var onu bildi
bir diğer kuzenimin eşi hamile, yaza doğru doğum yapıcak onu da bildi, bu geçen bahsettiğim ev ile ilgili bişey vardı, saraylı, rezzan ve ezel de ben sormadan o konuyu bildi, yakın gelecekte olucak şeyler bunlar
sana herkes eskisiyle ilgili bir şey diyor ama bence bu işte bir şey var bilemedim yani...Amaan eskisi beni cidden sevmiş de döncekmişte herşey güzel olcakmışta bi ton şey anlamadım nasıl sevildi bu kadar dur belki tekrar atarım bugün
ay meraklandım beni gömmese bari aşka içeceğim arkadasımı baya gömmüş de
Olumlu dediklerinin hepsi çıkar inşallah canım :)
cogu kısı ben dahil iyi baktı kuzum..kizlar bu naira cokmu iyi
cnm ne zaman giriyocogu kısı ben dahil iyi baktı kuzum..
ogleden sonra dıo ama girmedi daha sinir oldum arkadasım baktıracaktı..cnm ne zaman giriyo
Bnde bekliyorum ama berrin nslogleden sonra dıo ama girmedi daha sinir oldum arkadasım baktıracaktı..
bılmıyorum onu..Bnde bekliyorum ama berrin nsl
o nasıl bir şeymiş yaKızlar ya mobil ödeme limiti diye bişey varmış sinirden ölüyorum şuan yeni öğrendim
hahahaKızlar ya mobil ödeme limiti diye bişey varmış sinirden ölüyorum şuan yeni öğrendim
oncelikle hosgeldin :)Selamlar bayanlar,valla o kadar sayfayı okumaya hiç gözüm kesmedi :) ben daha önce binnaz abla da baktirmistim bir kaç kez. Aşağı yukarı aynı şeyleri söylemelerine rağmen, dedikleri gibi olmadı. Şimdi kahve içtim, resimleri de çektim :) hangi sitede kimleri tavsiye edersiniz bakayım? :)
yok cıceeemmm falı bırakmadım bu ay paralar suyunu çektı
150 liraymış of yahahahane kadarmış limiti, her şey bizi fallardan uzak tutmak için aslında
cevap gelirse bilgilendir bizi :)Kizlar ayline fal attim
oncelikle hosgeldin :)
fal alem meryem ya da naira suman a baktırabilirsin favori onlar su anda..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?