- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Nairayi beklyemedimcevap gelirse bilgilendir bizi :)
üzülme tatlım, 150 tl ne yazık, azcık dinlendirirsin kendini işte, bence güzel bişey olmuş, her işte bi hayır vardır derler150 liraymış of ya
aylinde mi naira da mı naira da cıkan var aylin de de bir şey cıkt ben deNairayi beklyemedimtm cnm baktirip cikan yokmu
rezzan da iyi ama almaz mesgul fallara bakıyor su anda..gelecekte cıkmayan cok amaTeşekkür ederim. Siteye girdim, ikisi de çevrim dışı şimdilik. Rezzan abla nasıl? Yüksek puanı var?
Haha nasil guldum bendrBu Naira şarj olmadımı hala :) profiline nairanız şarj oluyor öğlen saatlernde buradayım yazmış ama gelen giden yok :)
ay ben de sinir oldum:/Bu Naira şarj olmadımı hala :) profiline nairanız şarj oluyor öğlen saatlernde buradayım yazmış ama gelen giden yok :)
Onlineee olduay ben de sinir oldum:/
Nairanız kısmına çok güldüm dün bir bugün iki ahahahHaha nasil guldum bendr
Love me ozelden yazdim sana ben cnmNairanız kısmına çok güldüm dün bir bugün iki ahahah
atıverdım kuzum 4 kişi olduk hemencik kadın da enerji patlaması olması laızmOnlineee oldu
Sende bildimi cnmatıverdım kuzum 4 kişi olduk hemencik kadın da enerji patlaması olması laızmsesli yorumu kaldırmıs ya o daha ıyıydı..arkadasım ıcın attık bakalım ona ne diyecek..
Online olmak için benim yazmamı bekliyormuş hatun.. :)Neyseki bende fal atabildm kızlar.. Ama seçeneklerde sadece yazılı fal vardı. sesli falı kaldırmış sanırımOnlineee oldu
okudugum bölüme kadar söyledi öyle diyim düşüncelerim duygularım hislerim sanki beni tanıyan bırı kı tanıyanlar bıle hıslerımde şüphelilerdi..o da diğerleri gibi aynı şeyleri söyledi ama tutarlıydı hepsi..Sende bildimi cnm
Cnm sen hic falalemde okudugun bolumu yazmismiydin baska bir falciyaokudugum bölüme kadar söyledi öyle diyim düşüncelerim duygularım hislerim sanki beni tanıyan bırı kı tanıyanlar bıle hıslerımde şüphelilerdi..o da diğerleri gibi aynı şeyleri söyledi ama tutarlıydı hepsi..
hayır yazmadım tam tersi yeni bir üyelik alarak falı attım bilmesi imkansızdı..düşüncelerim duygularım ve her zaman kullandıgım cumlelere kadar söylemesi şaşırttı dunden berı dınlıyorum agzım acık kalıyor hala..her zaman kullandıgım cumleler var onları da tek tek söyledi..Cnm sen hic falalemde okudugun bolumu yazmismiydin baska bir falciya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?