- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
O siteye aleejim var o yuzden merak ettimhayır yazmadım tam tersi yeni bir üyelik alarak falı attım bilmesi imkansızdı..düşüncelerim duygularım ve her zaman kullandıgım cumlelere kadar söylemesi şaşırttı dunden berı dınlıyorum agzım acık kalıyor hala..her zaman kullandıgım cumleler var onları da tek tek söyledi..
gayet tutarlıydı kuzum valla..O siteye aleejim var o yuzden merak ettim
Geysuyu denedim memnun kaldim haberiniz olsun kizlar.. kendisi cok tatli bir bayan bence insallah ilerde sesli yorum yapar
zaman demedı ya .s zaman demıyor hc.speki canim zaman falan soyluyor ve cikiyormu,cunku zamani tutturan pek olmuyor
ya gercekten benı korkutan tek kadın o yanı canım...ya dun benı okdr korkuttu kı bz cocukla ne knultuysak bana dun onu dedı hatta bazı özel seyler vardı onları bıle dedı yok melek abla bz oyle seyler knusmadık dedm... snra balık burcu kım var dedı (o cocuk balık) onla yuzuk gryrum dedı::) bde bu cocugn bazı problemlerı vardı yerıne kadr tarıf ettı surasında sorun var bu cocugn bırazda kafası gıtgellı falan dedı...ay neblym ya benı korkutyr melek abla:)S sunshine91 canımm şu bahçelievler kavanozdaki kadın iyi mii ???? Gidim mii oralardayım daa :))
ben hıc memnun kalmadım canım ılkay bna hc adam gbı fal bakmadı cunku hep ögt verdı masal anlattıİlkayın falından memnun olmayan cıkmayan varmı kızlar? Arıcak mı dio herkese plss akut yorum istioring:/
iş var o kadın da. Baya iyiydi falı.
Kızlar nairanın bana ediği bir şey var ki yıllardır konuşmadığım kişinin kel alaka bana yazması bu olursa asıl şok ne olacak biliyor musunuz, tellwe marseille kadın bana nisan gibi eskisi gelecek kesin hissediyorum olacka bu yazmış taa ekim kasım gibi ben de iade istemişim saçmalamış diye. Eğer olursa kadına 15 lira borcum var ben iade istediğimde öyleydi
hayirlis olsun canim bazen fallar gecmise yönelikte cikabilir
bazen tutabilirde eger bu naire tutturabilirse bravo tabiki..
falalemde olmasa denerdim ama denemeyi düsünmüyorum
kizlar aylinden falim geldi.butun baktirdigim falcilar la ayni zamani verdi.mart ve nisan ayi icinde barisma olcak dedi.ileri bi zamana atmadi allahtan :)Teşekkür ederim. Siteye girdim, ikisi de çevrim dışı şimdilik. Rezzan abla nasıl
Ben coj memnn kldim aricak dedi ama olumsuzzda knstu bndeİlkayın falından memnun olmayan cıkmayan varmı kızlar? Arıcak mı dio herkese plss akut yorum istioring:/
kizlar aylinden falim geldi.butun baktirdigim falcilar la ayni zamani verdi.mart ve nisan ayi icinde barisma olcak dedi.ileri bi zamana atmadi allahtan :)
Patlar buyuk ihtimalHadi bakalım ne olacak. Yazarsın bize son durumları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?