Binnaz Abla

O siteye aleejim var o yuzden merak ettim

Geysuyu denedim memnun kaldim haberiniz olsun kizlar.. kendisi cok tatli bir bayan bence insallah ilerde sesli yorum yapar

iş var o kadın da. Baya iyiydi falı.

Kızlar nairanın bana ediği bir şey var ki yıllardır konuşmadığım kişinin kel alaka bana yazması bu olursa asıl şok ne olacak biliyor musunuz, tellwe marseille kadın bana nisan gibi eskisi gelecek kesin hissediyorum olacka bu yazmış taa ekim kasım gibi ben de iade istemişim saçmalamış diye. Eğer olursa kadına 15 lira borcum var ben iade istediğimde öyleydi

Bana gönderdiğim fal ile ilgili e-posta filan gelmedi. Gönderdiğim fal da gözükmüyor, sadece beklemede fal var gözüküyor. Normal mi bu?

S sunshine91 canımm şu bahçelievler kavanozdaki kadın iyi mii ???? Gidim mii oralardayım daa :))
ya gercekten benı korkutan tek kadın o yanı canım...ya dun benı okdr korkuttu kı bz cocukla ne knultuysak bana dun onu dedı hatta bazı özel seyler vardı onları bıle dedı yok melek abla bz oyle seyler knusmadık dedm... snra balık burcu kım var dedı (o cocuk balık) onla yuzuk gryrum dedı::) bde bu cocugn bazı problemlerı vardı yerıne kadr tarıf ettı surasında sorun var bu cocugn bırazda kafası gıtgellı falan dedı...ay neblym ya benı korkutyr melek abla:)

İlkayın falından memnun olmayan cıkmayan varmı kızlar? Arıcak mı dio herkese plss akut yorum istioring:/

hayirlis olsun canim bazen fallar gecmise yönelikte cikabilir
bazen tutabilirde eger bu naire tutturabilirse bravo tabiki..
falalemde olmasa denerdim ama denemeyi düsünmüyorum

hayirlis olsun canim bazen fallar gecmise yönelikte cikabilir
bazen tutabilirde eger bu naire tutturabilirse bravo tabiki..
falalemde olmasa denerdim ama denemeyi düsünmüyorum

Çıkıp çıkmamasından ziyade aynı şeyleri söylemeleri çok ilginç ve naira inanılmaz doğru anlatmış geçmişteki şeyi. Ben çıkmasa da o kadına atacağım yine fal yerine derdini paylaşta deneyebilirim, benim pozitif düşünmeye ihtiyacım var biraz :) Dün bir arkadaş dmeişti psikolog gibi, psikologa o kadar para vereceğime nairaya uğrarım

Teşekkür ederim. Siteye girdim, ikisi de çevrim dışı şimdilik. Rezzan abla nasıl
kizlar aylinden falim geldi.butun baktirdigim falcilar la ayni zamani verdi.mart ve nisan ayi icinde barisma olcak dedi.ileri bi zamana atmadi allahtan :)

2014 kasım ayından beri baktırdıgım fallarda mart nisan diyorlardı..şimdi de hala mart nisan diyorlar ve vakit yakın yeni kişiyle nasıl tanısacagıma kadar hepsi agız birligi etmiş gibi aynı şeyleri geveleyip durdular patlarsa fallar güm :)))

bu naira bu falların hepsine ne kadar da bakar acaba ilk ya da ikinci sıradayız !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…