Binnaz Abla

10 dk ya ordayım yakınım zaten gidiyorumm şimdiii haber ederim

bu falcılar herkese aynı tarihi vermiş naira'yı ben de çok beğenmiştim fakat birine seni yanıltmayayım en geç nisan ayı demiş bana da öyle dedi şimdi şüphe oluştu içimde.

kızlar, nairanın bi dediği daha yarı yarıya çıktı gibi.beklemediğin bi para gibisinden bişey demişti.para gelmedi ama ailemden biri aradı satış olcakmış bana da yararı olcak.haber geldi ama para gelmedi.fal atcam ama kalabalık diye atmak istemiyorum.yavaş bakıyo.yarın uyanınca bakcam.nesibe dediğinize mi bi baksam

sırf falcı övmek için üye olmuşsunuz gibi geliyor.Üyelik cuma atılan tüm mesajlarda naira'dan bahsediyorsunuz umarım öyle değildir.

aa bi de şu farketmez cafe günay vardı ya.kuzenime dediği herşey çıkıyo.bana ilk falı çıktı tamamen.sonrakiler hep yalan oldu.bu ara bi gitsem diyorum.kuzenimle konuştum az önce.bana her dediği çıktı diyo.geç gitme erken git ilk baktıranlardan ol dedi.denicem onu da bi daha ya.son günlerde günaya giden var mı?

sırf falcı övmek için üye olmuşsunuz gibi geliyor.Üyelik cuma atılan tüm mesajlarda naira'dan bahsediyorsunuz umarım öyle değildir.

ben ilk denediğim falcıları yazdım.sonra burada yorumlar okuyunca daha da ikna oldum.daha önceki mesajlarıma giderseniz görürsünüz.komikleşmeyin.fala göre hayatımı yöneten biri değilim.ama ilgim var.söyledikleri çıkan falcılarımı yazdım.çıkmayanları da.daha da çıktı çıkmadı yazmam vallaha.

hiç online fal baktırmadım. baktırırken kahve, tarot, katina seçenekleri var. ben sadece bir konu için baktırmak istemiyorum. katina da mesela ilişki, karar gibi seçenekler var. en uygunu kahve mi acaba?

bu falcılar herkese aynı tarihi vermiş naira'yı ben de çok beğenmiştim fakat birine seni yanıltmayayım en geç nisan ayı demiş bana da öyle dedi şimdi şüphe oluştu içimde.
bana bütün falcılar öyle diyor da işte orada sorun var..herkese mi aynı şeyi dedi acaba

hiç online fal baktırmadım. baktırırken kahve, tarot, katina seçenekleri var. ben sadece bir konu için baktırmak istemiyorum. katina da mesela ilişki, karar gibi seçenekler var. en uygunu kahve mi acaba?

ben katinada ilişki seçiyorum. kahve sanki daha bana özel gibi geliyo. kahve falını daha çok seviyorum.farketmez kafedeki günay kahve bakıyodu ama yanına tarot da açıyodu.hepsinin bi tarzı var heralde.

ben katinada ilişki seçiyorum. kahve sanki daha bana özel gibi geliyo. kahve falını daha çok seviyorum.farketmez kafedeki günay kahve bakıyodu ama yanına tarot da açıyodu.hepsinin bi tarzı var heralde.
teşekkürler canım. o zaman baktırdığımda kahve baktırayım.

şimdi naira herkese ne dedi eskisi arayacak yeni biri olacak falan mı oldu ne oldu fallar aynı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…