10 dk ya ordayım yakınım zaten gidiyorumm şimdiii haber ederimya gercekten benı korkutan tek kadın o yanı canım...ya dun benı okdr korkuttu kı bz cocukla ne knultuysak bana dun onu dedı hatta bazı özel seyler vardı onları bıle dedı yok melek abla bz oyle seyler knusmadık dedm... snra balık burcu kım var dedı (o cocuk balık) onla yuzuk gryrum dedı::) bde bu cocugn bazı problemlerı vardı yerıne kadr tarıf ettı surasında sorun var bu cocugn bırazda kafası gıtgellı falan dedı...ay neblym ya benı korkutyr melek abla:)
Aradımı peki bekliomuyuz:)Ben coj memnn kldim aricak dedi ama olumsuzzda knstu bnde
ayyy kuzum heycanlandım:) bır saate yakın bakıyor ama butun kartları secysun resmen10 dk ya ordayım yakınım zaten gidiyorumm şimdiii haber ederim
Ordayım bekliyorum şimdiii :))ayyy kuzum heycanlandım:) bır saate yakın bakıyor ama butun kartları secysun resmen
sırf falcı övmek için üye olmuşsunuz gibi geliyor.Üyelik cuma atılan tüm mesajlarda naira'dan bahsediyorsunuz umarım öyle değildir.kızlar, nairanın bi dediği daha yarı yarıya çıktı gibi.beklemediğin bi para gibisinden bişey demişti.para gelmedi ama ailemden biri aradı satış olcakmış bana da yararı olcak.haber geldi ama para gelmedi.fal atcam ama kalabalık diye atmak istemiyorum.yavaş bakıyo.yarın uyanınca bakcam.nesibe dediğinize mi bi baksam
aylin ne dedi kuzum sanaKizlar aylin cok tatli ya o kadar ayrintiyi nasil goruyodiyor psikolojin bozukmus simdi biraz duzelmis atlasmissin
sırf falcı övmek için üye olmuşsunuz gibi geliyor.Üyelik cuma atılan tüm mesajlarda naira'dan bahsediyorsunuz umarım öyle değildir.
bana bütün falcılar öyle diyor da işte orada sorun var..herkese mi aynı şeyi dedi acababu falcılar herkese aynı tarihi vermiş naira'yı ben de çok beğenmiştim fakat birine seni yanıltmayayım en geç nisan ayı demiş bana da öyle dedi şimdi şüphe oluştu içimde.
hiç online fal baktırmadım. baktırırken kahve, tarot, katina seçenekleri var. ben sadece bir konu için baktırmak istemiyorum. katina da mesela ilişki, karar gibi seçenekler var. en uygunu kahve mi acaba?
bana da öyle diyorlar işte sorun burda hepimiz mart sonu nisan başı mutlu sona ulaşacağız onlara göre topic boş kalacakbana bütün falcılar öyle diyor da işte orada sorun var..herkese mi aynı şeyi dedi acaba
teşekkürler canım. o zaman baktırdığımda kahve baktırayım.ben katinada ilişki seçiyorum. kahve sanki daha bana özel gibi geliyo. kahve falını daha çok seviyorum.farketmez kafedeki günay kahve bakıyodu ama yanına tarot da açıyodu.hepsinin bi tarzı var heralde.
bana eskisi arayacak dedi ben istemeyecekmişim yeni biri girecekmiş hayatıma en geç nisan başı her şey düzelecekmiş.şimdi naira herkese ne dedi eskisi arayacak yeni biri olacak falan mı oldu ne oldu fallar aynı mı
yeni birini nasıl tarif ettibana eskisi arayacak dedi ben istemeyecekmişim yeni biri girecekmiş hayatıma en geç nisan başı her şey düzelecekmiş.
o fal yazılı ıse bana atar mısınbana eskisi arayacak dedi ben istemeyecekmişim yeni biri girecekmiş hayatıma en geç nisan başı her şey düzelecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?