- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
zenginmiş toprak grubundan bir burca sahipmiş benim bir erkekte aradığım her şey onda varmış çok mutlu olacakmışım vs.yeni birini nasıl tarif etti
yok sesli fal ben serüven dışında yazılı baktırmıyorumo fal yazılı ıse bana atar mısın
baska ne dedı kuzum aynı mı dıye bakıyorumyok sesli fal ben serüven dışında yazılı baktırmıyorum
zenginmiş toprak grubundan bir burca sahipmiş benim bir erkekte aradığım her şey onda varmış çok mutlu olacakmışım vs.
kuzum bana da atar mısın o falıBana bunları hiç demedi sana mesaj attım canım falımın içeriğini bak bakalım benzer mi ?
Banada mayıs ama cok daha erken hıssedıyorum dedı eskılerden bırı arayacak dedı aradı yenı bırı var dedı ama sen ıstemeyeceksın dedı de benım ayrıldıgım cocugu tarıf ettı bana soyledıgı cumlelerlekuzum bana da atar mısın o falı
o zaman farklı olmus oluyorBanada mayıs ama cok daha erken hıssedıyorum dedı eskılerden bırı arayacak dedı aradı yenı bırı var dedı ama sen ıstemeyeceksın dedı de benım ayrıldıgım cocugu tarıf ettı bana soyledıgı cumlelerle
Seruvenin dediklerini yasayanlar kimlerzenginmiş toprak grubundan bir burca sahipmiş benim bir erkekte aradığım her şey onda varmış çok mutlu olacakmışım vs.
ben de aramasını istemiyorum ama baktırdıgım tum falcılar arayacak dedı bu da aynısını dedı sımdı hepımızın eskısı mı arıyor Allah AllahBenim eskisi de arayacakmış Adam'ı bir Yıldır görmedim bile naira hepimize böylemi dedi şimdi kafam karıştı gerçi ben aramasını istemiyorum benden uzak Allah'a yakın olsun
yazılı ıse falı atar mısın ya da baska detay verir misin ne söylediBenim eskisi de arayacakmış Adam'ı bir Yıldır görmedim bile naira hepimize böylemi dedi şimdi kafam karıştı gerçi ben aramasını istemiyorum benden uzak Allah'a yakın olsun
Ben başkası için baktırmıştım onun çok iyi insan OLDUĞUNU benı mutlu edeceğini ama ondan önce eskisini uzun zamandır görmediğimi hiç iletişimimin olmadığını ama bır ay içinde Görüşmek isteyeceğini tekrar başlamak isteyeceğini ama benim olumlu bakmayacağımı söylemiş ailemle ilgili Herşeyin yolunda OLDUĞUNU ki şükür bu konuda bir paranın geleceğini üzerinde hiç negatif enerjinin olmadığını söylemişyazılı ıse falı atar mısın ya da baska detay verir misin ne söyledi
tamam farklı o zaman fallarBen başkası için baktırmıştım onun çok iyi insan OLDUĞUNU benı mutlu edeceğini ama ondan önce eskisini uzun zamandır görmediğimi hiç iletişimimin olmadığını ama bır ay içinde Görüşmek isteyeceğini tekrar başlamak isteyeceğini ama benim olumlu bakmayacağımı söylemiş ailemle ilgili Herşeyin yolunda OLDUĞUNU ki şükür bu konuda bir paranın geleceğini üzerinde hiç negatif enerjinin olmadığını söylemiş
Zaten olamaz ben reikiciyim enerji hayat demek benim için sesli falım
valla bugun bakar mı acaba uc saatte bır kısı kahveden eksildi ...160 dk. geçti, kaldı 20-25 dk
valla bugun bakar mı acaba uc saatte bır kısı kahveden eksildi ...
valla ben birinci ya da ıkıncı sıradaydım kı iki olma olasılıgım yuksek hemen bakması lazım...Ortalama 168 dk da baktigini düşünürsek normal bi süre. Şimdi hepsini peşpeşe bakması lazim.
valla ben birinci ya da ıkıncı sıradaydım kı iki olma olasılıgım yuksek hemen bakması lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?