Binnaz Abla

Bana ailevi sorunlarımdan bahsetti.Bir arkadasımla ilgili problemimden mayıs ayı sonuna kadar aynı şekilde ilerlediginden bunların hepsi dogruydu.geçmişin benim için bittiğini evet bu da dogru gelecekteki insanla nerede tanısacagımdan ve özelliklerinden ciddi olacagımızdan bahsetti mart ve nisan ayını verdi mart gibi gorunuyor ama dedi..bunu da bana herkes söylüyor ama yine tereddüte düştüm..

fallar farklı ama tarihler hep aynı bakalım patlayacak mı

o zaman farklı olmus oluyor

Benim eskisi de arayacakmış Adam'ı bir Yıldır görmedim bile naira hepimize böylemi dedi şimdi kafam karıştı gerçi ben aramasını istemiyorum benden uzak Allah'a yakın olsun
ben de aramasını istemiyorum ama baktırdıgım tum falcılar arayacak dedı bu da aynısını dedı sımdı hepımızın eskısı mı arıyor Allah Allah

Benim eskisi de arayacakmış Adam'ı bir Yıldır görmedim bile naira hepimize böylemi dedi şimdi kafam karıştı gerçi ben aramasını istemiyorum benden uzak Allah'a yakın olsun
yazılı ıse falı atar mısın ya da baska detay verir misin ne söyledi

yazılı ıse falı atar mısın ya da baska detay verir misin ne söyledi
Ben başkası için baktırmıştım onun çok iyi insan OLDUĞUNU benı mutlu edeceğini ama ondan önce eskisini uzun zamandır görmediğimi hiç iletişimimin olmadığını ama bır ay içinde Görüşmek isteyeceğini tekrar başlamak isteyeceğini ama benim olumlu bakmayacağımı söylemiş ailemle ilgili Herşeyin yolunda OLDUĞUNU ki şükür bu konuda bir paranın geleceğini üzerinde hiç negatif enerjinin olmadığını söylemiş

Zaten olamaz ben reikiciyim enerji hayat demek benim için sesli falım

tamam farklı o zaman fallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…