Binnaz Abla

arkadaşlar Naira bana da eskilerden biriyle iletişim gördü.ben tarot baktırdım ve kartlardan biri kupa altılısı kartıydı.hani bir erkek çocuk elindeki çiçeği bir kıza verir kartta.o kart zaten geçmişte kalan biriyle iletişim anlamındadır.eğer size de o kart çıktıysa, belki onun için eskilerden biri irtibat kurucak demiş olabilir.ben kendim o kartı görünce bunu diyeceğini anlamıştım.öyle de oldu.

ben kahve baktırmıstım eskisiyle konusacagımı hıssedıyorum zaten kı herkeste söylüyor sasırmadım bana onu söyleyince ama sen bitirmişsin üzerinde durmayacaksın bıraz muhabbet edeceksın dedı herkes öyle dediki ben de alıstım yani..

Herkesemı gecmısten bırı dedı bu kadın :) bana cok gecmıste kalan ama bıseylerın yarım kaldıgı bırı arayacak sasıracaksın demıs ama benım kahvemı ben bır gun once ıcmıstım ertesı gun gonderdım ıste o ıctıgım gunun aksamı aradı cocuk bende cok sasırdım ertesı gun falda bana onu dedı bılemedım sımdı herkese aynımı konusuyokı (

ya kızlar ne şanslısınız.bana eskinin arayacağını dedi naira.imkansız biriydi aradı demiştim size zaten.aramaya devam etmedi ama ben açmadım teli.ama hepinize eskiler yeniler çıkmış.bana uzun süre hayatında biri olmicak dedi.görünen biri yok dedi.ne bahtsızım ya en azından umut ederdim.

Arkadaşlar dayanamadım naira şumana bi fal baktırdım katina, yazılı geldi ama çok kartları yorumlamış gibi geldi katinaya o kadar ben de bakabiliyorum. Şu an olumsuz yorum yapma sebebim olumsuz fal olması değil bilakis olumlu yorum yapmış ama forumda anlatıldığı kadar bulmadım ben onu. Aylin meryem cok daha iyi yorumladı durumu. Bana biraz overrated geldi şimdi umarım dedikleri çıkar yanılırım ben de..

bu kadın herkese farklı söylemiş tamam anlasıldı geçmişteki insanlara enerji falan mı yolladı acaba

bana da dediği dogruydu ama ılıskımızı oldu söyledi etti..ama geçmişimdeki insanı bıtırdıgımı dusuncelerımı nasıl bıtırdıgımı de söyledi..

bana da uzun zaman görüşmemişsiniz seni arayacak çok ısrarcı davranacak falan dedi

bana da uzun zaman görüşmemişsiniz seni arayacak çok ısrarcı davranacak falan dedi

yok bak bana ısrarcı davranacak demedi, sen nötr kalamayacaksın ama şimdiki hoşlandığın kişi yüzünden cok etkilenmeyeceksin dedi ama yalan o kişi arasa ne esas oğlan kalır ne başkası

yok bak bana ısrarcı davranacak demedi, sen nötr kalamayacaksın ama şimdiki hoşlandığın kişi yüzünden cok etkilenmeyeceksin dedi ama yalan o kişi arasa ne esas oğlan kalır ne başkası
valla bana da sen coktan bıtırmıssın dedı ıyı barı

kızlarr merhaba, ben dün fal baktırmayı bırakma kararı aldım, bugün geysuya fal atsam mı diyorummm...
pazartesi günü başlayan diyet gibi oldu bu da....
bu geysunun dediklerinden çıkan var mı kızlar? zaman falan söylüyo mu?

zaman söylüyor ama çıkma için cok erken kendisi daha yeni falcılarımızdan çiçeği burnunda cnaım

zaman söylüyor ama çıkma için cok erken kendisi daha yeni falcılarımızdan çiçeği burnunda cnaım

çizgi filmlerdeki gibiyim, kırmızılı melek git baktır diyo kulağıma, nası olsa 5 tl diyo,beyaz melekte paranı boşuna harcama, bırakmıştık biz dün diyo....
offfff... geysunun profiline de baktım baya talebi var gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…