- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
arkadasım ıcın attık tabiki :))Bakınca haber verir misin buradan?
ben kahve baktırmıstım eskisiyle konusacagımı hıssedıyorum zaten kı herkeste söylüyor sasırmadım bana onu söyleyince ama sen bitirmişsin üzerinde durmayacaksın bıraz muhabbet edeceksın dedı herkes öyle dediki ben de alıstım yani..arkadaşlar Naira bana da eskilerden biriyle iletişim gördü.ben tarot baktırdım ve kartlardan biri kupa altılısı kartıydı.hani bir erkek çocuk elindeki çiçeği bir kıza verir kartta.o kart zaten geçmişte kalan biriyle iletişim anlamındadır.eğer size de o kart çıktıysa, belki onun için eskilerden biri irtibat kurucak demiş olabilir.ben kendim o kartı görünce bunu diyeceğini anlamıştım.öyle de oldu.
Herkesemı gecmısten bırı dedı bu kadın :) bana cok gecmıste kalan ama bıseylerın yarım kaldıgı bırı arayacak sasıracaksın demıs ama benım kahvemı ben bır gun once ıcmıstım ertesı gun gonderdım ıste o ıctıgım gunun aksamı aradı cocuk bende cok sasırdım ertesı gun falda bana onu dedı bılemedım sımdı herkese aynımı konusuyokıarkadaşlar Naira bana da eskilerden biriyle iletişim gördü.ben tarot baktırdım ve kartlardan biri kupa altılısı kartıydı.hani bir erkek çocuk elindeki çiçeği bir kıza verir kartta.o kart zaten geçmişte kalan biriyle iletişim anlamındadır.eğer size de o kart çıktıysa, belki onun için eskilerden biri irtibat kurucak demiş olabilir.ben kendim o kartı görünce bunu diyeceğini anlamıştım.öyle de oldu.
bana da dediği dogruydu ama ılıskımızı oldu söyledi etti..ama geçmişimdeki insanı bıtırdıgımı dusuncelerımı nasıl bıtırdıgımı de söyledi..Kızlar ben kıllandım vallahi hepimize gecmişten birini görmüş. Bana anlattığı aynen doğruydu ilişki yaşamamışsınız sartlardan dedi ve aynen böyle çok uzun zamandır hiç görüşmemişsiniz dedi ve kahve baktırdım. Başka bunu dediği var mı ?
Ee baktırabildn mi canım ??Ordayım bekliyorum şimdiii :))
bana da uzun zaman görüşmemişsiniz seni arayacak çok ısrarcı davranacak falan dediKızlar ben kıllandım vallahi hepimize gecmişten birini görmüş. Bana anlattığı aynen doğruydu ilişki yaşamamışsınız sartlardan dedi ve aynen böyle çok uzun zamandır hiç görüşmemişsiniz dedi ve kahve baktırdım. Başka bunu dediği var mı ?
bana da uzun zaman görüşmemişsiniz seni arayacak çok ısrarcı davranacak falan dedi
benım fal farklı o zaman sevindim:)bana da uzun zaman görüşmemişsiniz seni arayacak çok ısrarcı davranacak falan dedi
valla bana da sen coktan bıtırmıssın dedı ıyı barıyok bak bana ısrarcı davranacak demedi, sen nötr kalamayacaksın ama şimdiki hoşlandığın kişi yüzünden cok etkilenmeyeceksin dedi ama yalan o kişi arasa ne esas oğlan kalır ne başkası
valla bana da sen coktan bıtırmıssın dedı ıyı barı
al kuzu al yakısır :))))ayyy yok ya ben esas oğlanı alırım, ben onun öküzlüklerini seviyorum
kızlarr merhaba, ben dün fal baktırmayı bırakma kararı aldım, bugün geysuya fal atsam mı diyorummm...
pazartesi günü başlayan diyet gibi oldu bu da....
bu geysunun dediklerinden çıkan var mı kızlar? zaman falan söylüyo mu?
zaman söylüyor ama çıkma için cok erken kendisi daha yeni falcılarımızdan çiçeği burnunda cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?