- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
çizgi filmlerdeki gibiyim, kırmızılı melek git baktır diyo kulağıma, nası olsa 5 tl diyo,beyaz melekte paranı boşuna harcama, bırakmıştık biz dün diyo....
offfff... geysunun profiline de baktım baya talebi var gibi görünüyor
beyaz meleği dinleyip, kitap okuyum ben en iyisi dimi...Sen Ezel'le kapat bence ezelden daha iyi olmaz bence
beyaz meleği dinleyip, kitap okuyum ben en iyisi dimi...
cidden miKızlarr nairaya annem için attık ona daaeskisi ile görüşmee olcak dedii Ben atmıcam o siteyee uyuzumm bide yazılıyaa geçmişş hiç atmamm heraldee
ana öyle mi dedi iade isteseydinizKızlarr nairaya annem için attık ona daaeskisi ile görüşmee olcak dedii Ben atmıcam o siteyee uyuzumm bide yazılıyaa geçmişş hiç atmamm heraldee
Geysu çok iyiydi. Bence baktır canım. Zaman veriyor. Ama bana verdiği zaman 6 7 ay sonrası çıkar mı bilmem.. Bakacağız artıkkızlarr merhaba, ben dün fal baktırmayı bırakma kararı aldım, bugün geysuya fal atsam mı diyorummm...
pazartesi günü başlayan diyet gibi oldu bu da....
bu geysunun dediklerinden çıkan var mı kızlar? zaman falan söylüyo mu?
Neeeeee annene? Eskisiyle??Kızlarr nairaya annem için attık ona daaeskisi ile görüşmee olcak dedii Ben atmıcam o siteyee uyuzumm bide yazılıyaa geçmişş hiç atmamm heraldee
Kizlar naira bende fos eskisi demedi ama hicbir seyi bilemedi ve kisacik fal gondermis klasik senaryo maalesef begenmedimBende kızlar kıllandım sımdı bu naıra nerden cıktı bırden boyle sımdı onu hatırlamaya calısıyorum
Geysu çok iyiydi. Bence baktır canım. Zaman veriyor. Ama bana verdiği zaman 6 7 ay sonrası çıkar mı bilmem.. Bakacağız artık
Hep beraber yazalım 5 tl değil bir Sürü para hay Allah'ım kötü Konuşmak istemiyorum ama Hunlar Ahlaksız kızlar bir mail açalım hepimiz falları oraya gönderelim sonra da yönetime sunalım 10 kişi Varız galıba Eşli sevgilisi arayacak olanBen siteye yazı yazacağım çok inanmıştım ona resmen duygularımızla oynadı, piremsesin annesine de öyle demiş
ben falı cekmeye calısıyorum maıl attımKızlar naira herkese aynı şeyimi söylüyor.. Anlamadım.. Falımı çeksemmi acaba ya hiç sevmem böyle bir durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?