Binnaz Abla

Sen Ezel'le kapat bence ezelden daha iyi olmaz bence

Geysu çok iyiydi. Bence baktır canım. Zaman veriyor. Ama bana verdiği zaman 6 7 ay sonrası çıkar mı bilmem.. Bakacağız artık

Benim teorik bi yorumum olcak. Şimdi ben de katina bakıyorum bazen çok güzel cevap verio bazen de aynı soruyu birden çok sorunca( farklı şekillerde de sorsanız) cevap vermio, ruhu var sanki.. E durum buyken sanal ortamda tıkladığımız kağıtlara nasıl bi enerji yüklüyo olabiliriz ki.. Şuna çok inanıyorum enerji kötüyse kötü kart seçiyorsun tarot vs enerjiye göre belirli. Deste pek öyle değil o başına buyruk. Ve çok net ama tandrina metodu..katina ilişki açılımı vs değil..neyse çıkarımım o dur ki nette en sağlıklısı kahve baktırmak sanırım. Bir de dikkat ettim, binnaz abladaki tüm tarot açılımlarım kötü kötü, bir yolun var ve tellwe daha iyi.. Falsepeti de kötü. Adamlar kart seçme sistemini kurarken kesin bi programlama diliyle yazıyo ya.. Çünkü sen tersini düzünü seçmiosun ki, olana tıklıyorsun. Ben şu kart seçme işine fena takıldım, solitairedeki gibi bi mantık olmalı. 3 ters bi düz vs..

Geysu çok iyiydi. Bence baktır canım. Zaman veriyor. Ama bana verdiği zaman 6 7 ay sonrası çıkar mı bilmem.. Bakacağız artık

hazır kahve içtim, kapattım ama bilemiyorum atsam mı atmasam mı diye, daha dün baktırmıycam artık dedim, şimdi duramıyorum bağımlı olmuşuz artık..

Ben siteye yazı yazacağım çok inanmıştım ona resmen duygularımızla oynadı, piremsesin annesine de öyle demiş
Hep beraber yazalım 5 tl değil bir Sürü para hay Allah'ım kötü Konuşmak istemiyorum ama Hunlar Ahlaksız kızlar bir mail açalım hepimiz falları oraya gönderelim sonra da yönetime sunalım 10 kişi Varız galıba Eşli sevgilisi arayacak olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…