Binnaz Abla

bu kadın herkese farklı söylemiş tamam anlasıldı geçmişteki insanlara enerji falan mı yolladı acaba
İmdi insan katina niye baktırır kadın düşününce zaten bu kapıya çıkmıştır, herkesin geçmişte vardır biri vardır içinde yara, 9/10 u tutar ya.. Birden çok eski varsa o birden çok eskiden birinin arama olasılığı da çok yüksek..:d bu naira balon bence..

hazır kahve içtim, kapattım ama bilemiyorum atsam mı atmasam mı diye, daha dün baktırmıycam artık dedim, şimdi duramıyorum bağımlı olmuşuz artık..
Canım baktırmamaya kendine söz verdiysen bozma fal orucunu hiç en güzeli...Ama baktırmak istiyorum dersen 5 liraya güzel yorum yapıyor yani.. YükSek bir miktar değil sonuçta

bari hesaba yüklesinler ücreti yazıktır ya..

Bence de boşuna görmedin param haram zıkkım olsun Böylelerine önemli îlan tutturmak değil ya olabılır tutturamayacabilitsin de böyle de olmaz be terbıyesızlık bence bu
ben atmıstım falı da arkadasıma atmıstık onu gerı cektırmeye calısıyorm

Kılzar ben mail attım eskisi geri dönecek diyen herkes rica ediyorum iletişime geçiniz kısmından mail atsın alttaki canlı destek çalışmıyor yukarıdaki bize ulaşından ulaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…