İmdi insan katina niye baktırır kadın düşününce zaten bu kapıya çıkmıştır, herkesin geçmişte vardır biri vardır içinde yara, 9/10 u tutar ya.. Birden çok eski varsa o birden çok eskiden birinin arama olasılığı da çok yüksek..:d bu naira balon bence..bu kadın herkese farklı söylemiş tamam anlasıldı geçmişteki insanlara enerji falan mı yolladı acaba
Canım baktırmamaya kendine söz verdiysen bozma fal orucunu hiç en güzeli...Ama baktırmak istiyorum dersen 5 liraya güzel yorum yapıyor yani.. YükSek bir miktar değil sonuçtahazır kahve içtim, kapattım ama bilemiyorum atsam mı atmasam mı diye, daha dün baktırmıycam artık dedim, şimdi duramıyorum bağımlı olmuşuz artık..
bari hesaba yüklesinler ücreti yazıktır ya..Hep beraber yazalım 5 tl değil bir Sürü para hay Allah'ım kötü Konuşmak istemiyorum ama Hunlar Ahlaksız kızlar bir mail açalım hepimiz falları oraya gönderelim sonra da yönetime sunalım 10 kişi Varız galıba Eşli sevgilisi arayacak olan
Bence de boşuna görmedin param haram zıkkım olsun Böylelerine önemli îlan tutturmak değil ya olabılır tutturamayacabilitsin de böyle de olmaz be terbıyesızlık bence buben falı cekmeye calısıyorum maıl attım
ben atmıstım falı da arkadasıma atmıstık onu gerı cektırmeye calısıyormBence de boşuna görmedin param haram zıkkım olsun Böylelerine önemli îlan tutturmak değil ya olabılır tutturamayacabilitsin de böyle de olmaz be terbıyesızlık bence bu
eskisi nasıl gerı doner demedınız mı ıade ıstemedınız mıKızlarr nairaya annem için attık ona daaeskisi ile görüşmee olcak dedii Ben atmıcam o siteyee uyuzumm bide yazılıyaa geçmişş hiç atmamm heraldee
info@falalem.com a mail at hesabına krediyi geri yüklerlerkızlar falı gerı cekemıyorum yardım edın
attım kac tane yuklemedıler..info@falalem.com a mail at hesabına krediyi geri yüklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?