Ben ilk baktırdıgımda aglamıstım onu hatırlıyorum ıcerıgını tam bilmiyorum sonra forumda ismini duydum herkes güzel tutarlı falan dedı ben de attım falı iç acıcı geldi bugun de baktık herkese eski demiş.ilk nasıl duyuldu bu nairanın ismi hatırlayan var mı?
Canım baktırmamaya kendine söz verdiysen bozma fal orucunu hiç en güzeli...Ama baktırmak istiyorum dersen 5 liraya güzel yorum yapıyor yani.. YükSek bir miktar değil sonuçta
Arkadaslar bu nairayi ilk kim yazmisti birden bu kadar patladioh be iadeyi yaptılar
Arkadaslar bu nairayi ilk kim yazmisti birden bu kadar patladi
Benim berbattivalla bizden birileri depildi galiba, ilk urmniaa iki hafta önce filan iyi dedi bizden biri daha iyi dedi benim aklımdaydı ve buradan da iki gündür patlayınca attım ama ben haksızlık yapmak istemiyorum fena değildi fal.
Valla canim ben son birkacgundur okuyorum bu kadini anlayamadimvalla bizden birileri depildi galiba, ilk urmniaa iki hafta önce filan iyi dedi bizden biri daha iyi dedi benim aklımdaydı ve buradan da iki gündür patlayınca attım ama ben haksızlık yapmak istemiyorum fena değildi fal.
Arkadaslar bu nairayi ilk kim yazmisti birden bu kadar patladi
Gecen gün ben katina baktırdım begendım tarıhı cıkarsa yazarım diye msj atmıştım benden once varmıyıdı yazan bılmıyorum ama benımle aynı gun ardarda geldı guzel yorumlar neden ki??Arkadaslar bu nairayi ilk kim yazmisti birden bu kadar patladi
Katılıyorum.bide kadın dünden beri saldırı oldu resmen belki 15_20 fal baktı.artık ne enerji kalır ne bişey.bir sürü yanlış bilgi veren falcı oluyo hemde ne saçma masallar uyduran.nie bu kadının üstüne birden bu kadar gidildi.bi iddiada bulunmuyoki insanlar ben peygamberim bana vahiy geliyo diye.herkesin kendi aklı fikri var ve atıp atmama iradesi.ben kendi adıma Nairaya haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Kızlar hepimize eski demiş ama falların genel içeriği hep farklı ben kimseye haksızlık yapmak da istemiyorum Piremses annen için attığın falın annen olduğunu yaşını yazmadın mı da bu kadın bu kadar salladı akıl işi değil.
@pirepiremses
Nasıl patladı neoluyo kızlar yazın bi sayfalar acmıyo cıldırıcammistikkedi diye animsiyorum canim
uzun uzun destansi falini yazmisti detaylariyla okumustum ama o kdr detay cikmaz diye düsünmüstüm
nitekim naira da patladi
Nasıl patladı neoluyo kızlar yazın bi sayfalar acmıyo cıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?