Binnaz Abla

ilk nasıl duyuldu bu nairanın ismi hatırlayan var mı?
Ben ilk baktırdıgımda aglamıstım onu hatırlıyorum ıcerıgını tam bilmiyorum sonra forumda ismini duydum herkes güzel tutarlı falan dedı ben de attım falı iç acıcı geldi bugun de baktık herkese eski demiş.

Canım baktırmamaya kendine söz verdiysen bozma fal orucunu hiç en güzeli...Ama baktırmak istiyorum dersen 5 liraya güzel yorum yapıyor yani.. YükSek bir miktar değil sonuçta

krizim geldi, anlık ama geçti, tüm gün evde kalınca boşluktan ne yapacağımı şaşırıyorum işte, saol bitanem bi dahaki krize deneyebilirim

kızlar konuyla alakasız ama kalıcı makyajla alakalı bi konu açtım.yardımcı olabilen varsa yazabilir mi?

Arkadaslar bu nairayi ilk kim yazmisti birden bu kadar patladi

valla bizden birileri depildi galiba, ilk urmniaa iki hafta önce filan iyi dedi bizden biri daha iyi dedi benim aklımdaydı ve buradan da iki gündür patlayınca attım ama ben haksızlık yapmak istemiyorum fena değildi fal.

valla bizden birileri depildi galiba, ilk urmniaa iki hafta önce filan iyi dedi bizden biri daha iyi dedi benim aklımdaydı ve buradan da iki gündür patlayınca attım ama ben haksızlık yapmak istemiyorum fena değildi fal.
Valla canim ben son birkacgundur okuyorum bu kadini anlayamadim

her şey için gaza geliyorum. İade için de gaza geldim, fal için de. Bilmiyorum. Piremsesin ki de tuhaf geldi anne için atılan fal 18 20 yaşında gösterilirse zaten o faldan da bir şey beklenmez ki online atıyoruz bazı bilgilerin de doğru verilmesi lazım. Bilmiyorum ama artık midem bulandı online faldan ben atmıyorum artık valla. Cafeye giderim daha iyi.

Arkadaslar bu nairayi ilk kim yazmisti birden bu kadar patladi
Gecen gün ben katina baktırdım begendım tarıhı cıkarsa yazarım diye msj atmıştım benden once varmıyıdı yazan bılmıyorum ama benımle aynı gun ardarda geldı guzel yorumlar neden ki??

Katılıyorum.bide kadın dünden beri saldırı oldu resmen belki 15_20 fal baktı.artık ne enerji kalır ne bişey.bir sürü yanlış bilgi veren falcı oluyo hemde ne saçma masallar uyduran.nie bu kadının üstüne birden bu kadar gidildi.bi iddiada bulunmuyoki insanlar ben peygamberim bana vahiy geliyo diye.herkesin kendi aklı fikri var ve atıp atmama iradesi.ben kendi adıma Nairaya haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

mistikkedi diye animsiyorum canim
uzun uzun destansi falini yazmisti detaylariyla okumustum ama o kdr detay cikmaz diye düsünmüstüm
nitekim naira da patladi
Nasıl patladı neoluyo kızlar yazın bi sayfalar acmıyo cıldırıcam

Arkadaşlar ben Nairanın patladığını düşünmüyorum. Çıkar çıkmaz bir ton falcı var çıkmıyor zaten. Siteye yeniden de mesaj attım. Her şeye gaza geliyorum bu halimi toparlayacağım. Kadın 11 dakika fal bakmıştı ben ilk yazdığımda woww diyeceğim nokta atışı yok ama dedikleri doğru dedim. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Ayrıca piremsesin annesine öyle demesi de cok mantıksız geldi neden öyle dedi bilemeyeceğim piremses iade istemekte haklı. Benim için fena olmayan bir faldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…