Binnaz Abla

bir de şöyle bi durum var forumda yüzde doksanımızın tek problemi eski sevgilisi..o kadar anlatıyoruz ediyoruz..

Naira bana daha önce baktirdigim kişilerin söylediklerini söyledi hep. Yani su an için ya tüm herkes benim için salladı ya da beklemem lazım. Hatta en son söylediği bir cümle çok yakınımdan bir insanın bana sık sık söylediği birşeydi ki bu noktada samimi geldi bana.
Ciddi olmayan bir enerjiyle fal gönderilirse ciddi bir yorum beklenmemeli bence.

Kahve mi baktırmıştınız nairaya?

Ben de nairanın su anda salladıgını dusunmuyorum benim son gunlerde kurdugum ıkı cumle var bunlardan bırı suydu.umudumun bıttıgı yerde hayatıma bırı gırecek eskısı bıttı bende bunu hıssedıyorum.kadın aynen bu cumleyı söyledi son gunlerde cok tekrarlıyorsun dedı..ben de anıden gaza geldım ama sanmıyorum salladıgını..

iyi akşamlar arkadaslar foruma çok yazmıyorum ama takip ediyorum
son günlerde popüler olan nairaya şubat ayında baktırmısım ama beğenmemiştim alakasızdı
selenanın su falı çıktı daha önce tarot baktırmıstım beğenmemiştim ve çıkmamıstı
medyumsarumanı beğendim tespitleri doğruydu
birde mercurye baktırdığım ilk fal yüzdeyüz çıkmıstı
diğer tamamı olmasa çıkanlar dastar, serüven, meryem

bu arada falları hiç bilgi vermeden baktırıyorum

Bebek haberi var dediği oldu mu kızlar ? Bana cok yakında bebek haberi var ailenin hemen kıyısında dedi ve iki kuzenim hamile biri sancılanıp duruyor doğurdu doğuracak gibi

Merak ettim bunu dediği var mı ?

Valla ben hakkını yemek istemiyorum, daha önce iki iade aldım dedikleri doğru çıkarsa ya diye hala aklımda, benim onlara hakkım geçsin de onların bana geçmesin valla, sıktıysa da kendi hatam gaza gelip atmayaydım

ya tamamen enerji isi sanirim..bu kadar methedilen selenaya su fali baktirdim ama o kadar alakasizdiki..detay vermeden duz soru sordum,hicbirsey bilmedigi gibi gelecekte cok sacma sapandi..hoslandigim kisinin siyah arabasi oldugunu vs soylemis birde,dogru degil bu da

Biz burada hata yapıyoruz bence o kadar sık atıyoruz ki enerjinin içine ediyoruz, artık hatlar mı karısıyor noluyor bilmiyorum ama artık cok inanıyorum buna cünkü ben o kadar baktırıyorum çıkmazken, hiç baktırmayan arkadaslarım bir baktırıyor hersey cıkıyor.

İşin özü nairada herkes gibi falcı.. Çıkanı olcak çıkmayanı da.. Ama sanırım hata şurda bi anda gaza geliyoruz, 2-3 kişinin çıksa öyle baktırsak.. Aslında daha iyi olur.. Neyse favorim şu an için aylin bir yolun varda.. Başka da kalmadı pek

kızlar nairaya attıgımız falı cekip meryeme attık olumsuz yorum yaptı birleşme olmayacak falan dedi arkadasım hakkında..ama bu kadının fallara baglı kalmadıgını tekrar kanıtlamıs oldum..

canim klasik bir falci yalanidir enerji aslinda
eger duru görüsü veya hissiyati kuvvetliyse bir insanin fal bakarakta kendini bu yönde ilerletmisse ( gün icinde yorgun degilse tabiki) o insan baktigi fallarida zamanla cikiyorsa bunun gözle görülmeyen bir enerji aki$i ile alakasi hic yoktur
bisileri bilen falci herkese ayni sekilde bilebilir istisnalar olur o ayri mesele...

valla bana gayet iyi bakmisti bilemiyecegim,dun sabah enerjisi iyiyken gondermistim,sesli ve 15 dk bakmis,gelecek cikarmi bilemem ama cogu kimsenin bilmedigi durumlari bilmisti..secret muratla hemen hemen ayni seyleri soylediler..hı tabi ben hayatımı buna goremi yonlendirecegim,tabiki hayır..ne demisler fala inanma falsiz kalma..kimseyi bekleyerek hayatimi bosa harcamak gibi bir niyetim yok..oguzhanida begendim ben..

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Ben falın gerçekten tam bir enerji akışı olduğuna inanıyorum. Hatta evrendeki bir çok şeyin enerjiden ibaret olduğunu düşünüyorum. Öyle duru görüsü olan insanların da bu fiyatlara fal baktığını düşünmüyorum açıkçası. Bir de çok fazla şey beklenmesini de anlamıyorum, netice de insan, durugörü de zaten uzun çalışmalar sonucu herkesin yapabileceği bir şey. Bu duru görü ile ilgili sitelerde de yazar zaten ama falcılıkla uğraşanlar açıkcası bununla ilgilenmeden bodoslama 3 5 kişi tuttu dedi diye bu işi yapanlar ya da enerjiyi çok iyi hissedip senin enerjinden senin hayatını okuyanlar.

Sonucta bize yine hüsran bize yine hasret var, online fallara ölüm diyorum

Matematik de olasılık gibi ama. Paranın hep aynı tarafının gelme ihtimali yok. Aynı konuyla ilgili üst üste açılım yaptirirsan birinde ters çıkması normal bence. Tamam bu fal ama sonunda gaipten haber almıyorlar ki. Ben üst üste baktirmamak gerektiğini düşünüyorum.
Dua da bile aynı amaçla yapılan duaların hepsini aynı anda yapmayın derler.

Kızlar butun formu okudum, ve sahsı fıkrım nairaya kötü demek için erken oldugu, ıkı arkadasa dedıgı eskı sevgılı arama olayı cıkmış oyle okudum,kaldıkı bukadar hızlı karar vermeyelım bence,aramızdan bırı kıllandım yazıyo pat ardarda falımı gerı cekemıyorum yok gene kandırıldık dıe başlıyo negatıf yorumlar, kımseyı korumuyorum tanımam da etmemde, bana cok olumlu konuştu dıe yazmıyorum bunu ama buşekılde hakkımız yenmesın dıe hakda yiyebılıyoruz.umarım bana yorumu cıkar.sanmıyorum cıkıcagınıda asla nokta atışlarıda yoktu ama nedense verılen tarıhler, yorum yapılırkenki ifade ve olan olayları anlatma seklı benım için yeterlı geldı,ne fallar baktırdım 25 tllere altı boş dınlerken okurken kerızlıgımı hıssettıgım.alın meryem dıyoruz bem ıkı ayrı hesaptan attım bılgılerımı dogru yazdım bırı olumlu bırı olumsuz.verdıgı tarıh aralıkta marttayız cıkmadı.aylın hıc bı dedıgı cıkmadı , 1 olay bıldı oda ufacık.selenam cok severim ama yorumları bende cıkmadı,, ee sımdı çıkan arkadaslarda var benmi dolandırıldım bıtek cıkmadı die, ne alaka... Ben kımseyıı korumuyorum ama emın olmadan da şevk kırmayalım yada gaza gelmeyelım ıyı yada kotu dıyorum, bana verdıgı tarıh cık yakın olursa tamamdır olmaz ıse buda yalandır. Ama o tarıh gelene kadar naıra için olumsuz duşunmuyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…