- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Kahve mi baktırmıştınız nairaya?Naira bana daha önce baktirdigim kişilerin söylediklerini söyledi hep. Yani su an için ya tüm herkes benim için salladı ya da beklemem lazım. Hatta en son söylediği bir cümle çok yakınımdan bir insanın bana sık sık söylediği birşeydi ki bu noktada samimi geldi bana.
Ciddi olmayan bir enerjiyle fal gönderilirse ciddi bir yorum beklenmemeli bence.
Kahve mi baktırmıştınız nairaya?
Bir de şöyle bir durum var. Daha önce katına falına bakan biri bana kahve falina ayda 1 defa, katına,tarot gibi kart fallarına da farklı bir olay,yeni bir gelişme olmadığı sürece 15-20 günden önce tekrar baktirmamam gerektiğini söylemişti.
Biz burada hata yapıyoruz bence o kadar sık atıyoruz ki enerjinin içine ediyoruz, artık hatlar mı karısıyor noluyor bilmiyorum ama artık cok inanıyorum buna cünkü ben o kadar baktırıyorum çıkmazken, hiç baktırmayan arkadaslarım bir baktırıyor hersey cıkıyor.
valla bana gayet iyi bakmisti bilemiyecegim,dun sabah enerjisi iyiyken gondermistim,sesli ve 15 dk bakmis,gelecek cikarmi bilemem ama cogu kimsenin bilmedigi durumlari bilmisti..secret muratla hemen hemen ayni seyleri soylediler..hı tabi ben hayatımı buna goremi yonlendirecegim,tabiki hayır..ne demisler fala inanma falsiz kalma..kimseyi bekleyerek hayatimi bosa harcamak gibi bir niyetim yok..oguzhanida begendim ben..Ben de nairanın su anda salladıgını dusunmuyorum benim son gunlerde kurdugum ıkı cumle var bunlardan bırı suydu.umudumun bıttıgı yerde hayatıma bırı gırecek eskısı bıttı bende bunu hıssedıyorum.kadın aynen bu cumleyı söyledi son gunlerde cok tekrarlıyorsun dedı..ben de anıden gaza geldım ama sanmıyorum salladıgını..
canim klasik bir falci yalanidir enerji aslinda
eger duru görüsü veya hissiyati kuvvetliyse bir insanin fal bakarakta kendini bu yönde ilerletmisse ( gün icinde yorgun degilse tabiki) o insan baktigi fallarida zamanla cikiyorsa bunun gözle görülmeyen bir enerji aki$i ile alakasi hic yoktur
bisileri bilen falci herkese ayni sekilde bilebilir istisnalar olur o ayri mesele...
canim klasik bir falci yalanidir enerji aslinda
eger duru görüsü veya hissiyati kuvvetliyse bir insanin fal bakarakta kendini bu yönde ilerletmisse ( gün icinde yorgun degilse tabiki) o insan baktigi fallarida zamanla cikiyorsa bunun gözle görülmeyen bir enerji aki$i ile alakasi hic yoktur
bisileri bilen falci herkese ayni sekilde bilebilir istisnalar olur o ayri mesele...
anistoncum,sen ya latif okuyordun..belli bir sayisi ve saati varmiydi dikkat ettigin?zaman demedı ya .s zaman demıyor hc.s
ben baktırdım detaylı, açıklayıcı isabetli yorumları var. Kahve falında bilmesinin iihtimali olmayan yakın dostlarımın bile bilmediği sırrımı bildi. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?