Binnaz Abla

bende bugün Binnaz ablada tumay cennet diye bir falcıya ilk kez katina baktırdım ama beğendiğimi söyleyemem.sadece kart anlamlarını yazmış.konuya ve durumuma bağlamamış.havada kalmış birçok şey.katinaya kim iyi bakıyor arkadaşlar size göre ?

Katina anlık şu anki durum analizleri için çok iyi bir fal çeşidi bence. Ama gelecek tutturma konusunda gerçekten süper katina bakan kişi olmalı. Yani açıkçası kartlarıyla haşır neşir olmalı.

Bosver canim kiraze benim kahvemide gondermisti sorularinin cevabi bu fincanda yok diye. Bakmak istememis acik acik soylese daha iyi valla

o değilde cok mutluyum ve sevval hanim simdi bana kotu bisey derse benim butun moralim gidecek

şekerim senin hayatına yeni biri girmemiş miydi, bak ne güzel , sonuca ulaştın daha neden fal baktırıyorsun ? Bu adamla ne güzel yeni bir heyecana başlıyorsun, s..r et tarotunu da katinasını da kartlar ne bilsin geleceği......git hayatını yaşa, boşver kartları.

Bu arada kahvede Zeynep Aksu diye bir hatun gördüm, yorumu olan var mı arkadaşlar?

Son düzenleme:

birde uğursuz mu gelior ne .. mesela benim hayatıma kim girdiyse hemen tarotçuya falcıya koştum baktırdım . ama hiç biride olmadı . olucak dedikleride olmadı . uğursuz geliyor sanırım ...

Ah be canim. Vallahi kasindim. Katinanin berbat ciktigini gorunce eylul hanima tarot gonderdim allahtan harika bi fal geldide rahatladim. Zaten faldan cok etkilenen biriyim bosu bosuna iliskimi yipratmamjn anlami yok. Daha once hic tovbe etmemistim hep artik baktirmiycam diyip gecmistim ama bu sefer fala tovbe kizlar.

MissCherry, tavsiyen üzerine Cosmo'ya yolladım...
ay bakamadı bir türlü (

tellwede de bu belirsizliği hiç sevmiyorum.. elinde kaç fal var , ne zaman bakar bilemiyorsun...

ay bakamadı bir türlü (

tellwede de bu belirsizliği hiç sevmiyorum.. elinde kaç fal var , ne zaman bakar bilemiyorsun...

Dur kuzum, o benim tavsiyem değildi Bana dedikleri umarım çıkmaz, ben kahve baktırdım ama kısa yazmış ve bence kahve konusunda pek hissiyatı yok gibi.....yani bilemedim , analizi doğru da olabilir yanlış da. Bana 6 ay bekle demiş.

6 ay babamın oğlu olsa beklemem, zaten bekleyemem sabırtaşı mıyım hiçbir adam 6 ay beklmeye değmez zaten.

ay bakamadı bir türlü (

telvedekiler seni sinir etmek için, germek için çaba gösteriyorlar. Olup olacağı üç beş cümle yazacak bin derden su getirtiyorlar.

ordaki falcılardan birine göndereyim mesela, gerim gerim geriliyorum resmen.

zeynebıtavsıye ederım hıslerı baya ıyıdır cnm

birde uğursuz mu gelior ne .. mesela benim hayatıma kim girdiyse hemen tarotçuya falcıya koştum baktırdım . ama hiç biride olmadı . olucak dedikleride olmadı . uğursuz geliyor sanırım ...

Olayları akışına bırakmak yerine kasıyoruz, sabredemiyoruz, sonra saçmalıyoruz o yüzdendir Fal yüzünden saçmalıyoruz bence Tarot ben de baktırmamaya çalışıyorum , uğursuzluk işi yüzünden.

ay bakamadı bir türlü (

Tellwenin falcıları zannedersinki ;biri nostradamus,biri baba vanga,biri gökten inmiş haberci melek hepsinin ....ayrı havada.Rica minnet fal bakıyolar.Sanki babalarıniń hayrına.Bakmasınlar kardeşim çekip gitsinler o zaman.Siteye bildirmiştim ben ancak site çalışanı olmadıkları için müdahale edemiyorlarmış.Duyda inanma

kizlar suan mutluluktan aglayabilirim. Sevval abla karsimda olsa sarilir operdim o derece. Bu kartlar nasil bu kadar mantikli bi sekilde iyiye yorunlanir hayretler icindeyim.

Son düzenleme:
Ne güzel yazmışsın !Akışına bırakmak.Neden akışına bırakamıyoruzki..

Ne güzel yazmışsın !Akışına bırakmak.Neden akışına bırakamıyoruzki..

Benimki belli, artık mutlu olmak istiyorum.......26 yaşındayım, yaşıtlarım nişanlanıp evleniyor, ben de karşıma çıkan biriyle artık mutlu olmak istiyorum. Olur olmaz diye 6 ay beklemeye ne enerjim, ne de sabrım var, olmayacak bir iş için vakit ziyan etmek de istemiyorum zaten. Olacaksa bir an önce olsun diye tez canlıyım ne yapayım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…