Canım Katina kitabı bende de var ve kesinlikle ters kartlar var. Kartların ters düz anlamları çok farklı.
Katina ile ilgili Yunanca / İngilizce siteden de bakabilirsiniz. ( smyrna witches diye google aramasında en üstte çıkar. )
Ayrıca Katina için şunu söyleyebilirim. Katina maalesef yanılmaz(
Olumsuz çıktıysa inanın durum olumsuzdur.
İyi yorumcu bulursanız baktırın ama sık baktırmayı tavsiye etmem...
Bosver canim kiraze benim kahvemide gondermisti sorularinin cevabi bu fincanda yok diye. Bakmak istememis acik acik soylese daha iyi valla
o değilde cok mutluyum ve sevval hanim simdi bana kotu bisey derse benim butun moralim gidecek
şekerim senin hayatına yeni biri girmemiş miydi, bak ne güzel , sonuca ulaştın daha neden fal baktırıyorsun ? Bu adamla ne güzel yeni bir heyecana başlıyorsun, s..r et tarotunu da katinasını da kartlar ne bilsin geleceği......git hayatını yaşa, boşver kartları.
şekerim senin hayatına yeni biri girmemiş miydi, bak ne güzel , sonuca ulaştın daha neden fal baktırıyorsun ? Bu adamla ne güzel yeni bir heyecana başlıyorsun, s..r et tarotunu da katinasını da kartlar ne bilsin geleceği......git hayatını yaşa, boşver kartları.
Şu cezmiyi bi bulabilsekcezmiyi istiyorum ben yaaa ... onlar biraz pahalı ama parça porçük para verieceğime bir kere baktırırım adam akıllı yorum yaparlar ..
MissCherry, tavsiyen üzerine Cosmo'ya yolladım...
ay bakamadı bir türlü(
tellwede de bu belirsizliği hiç sevmiyorum.. elinde kaç fal var , ne zaman bakar bilemiyorsun...
ay bakamadı bir türlü(
tellwede de bu belirsizliği hiç sevmiyorum.. elinde kaç fal var , ne zaman bakar bilemiyorsun...
Bu arada kahvede zeynep aksu diye bir hatun gördüm, yorumu olan var mı arkadaşlar?
birde uğursuz mu gelior ne .. mesela benim hayatıma kim girdiyse hemen tarotçuya falcıya koştum baktırdım . ama hiç biride olmadı . olucak dedikleride olmadı . uğursuz geliyor sanırım ...
ay bakamadı bir türlü(
zeynebıtavsıye ederım hıslerı baya ıyıdır cnm
Ne güzel yazmışsın !Akışına bırakmak.Neden akışına bırakamıyoruzki..Olayları akışına bırakmak yerine kasıyoruz, sabredemiyoruz, sonra saçmalıyoruz o yüzdendirFal yüzünden saçmalıyoruz bence Tarot ben de baktırmamaya çalışıyorum , uğursuzluk işi yüzünden.
Kahve mi katina mı dersin şekerim
kahve derim hayatim ordayse hemen yolla
Ne güzel yazmışsın !Akışına bırakmak.Neden akışına bırakamıyoruzki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?