Binnaz Abla

İşte canım sen nasıl kötü demek için erken diyorsan, ben de iyi demek için erken diycem de artık çok geç :) kızlar bakın gerçekten benim durumum çok imkansız. Adam söyledi istemiyorum sevmiyorum diye bizzat ağzıyla açık açık. Her gece sevgilisinde eve bile gelmiyor. Ama naira bana adamı döndürdü mesela. Hadi mesaj atacak gelecek dese neyse ilişkiyi yeniden başlattı. Yani artık derler ya sende fırtına kopsa bende yaprak kıpırdamaz. Bizde öyle bi durum var şuan.Bilemiyorum çok tatlı biri ama benim falımı baz alanilirsiniz patlamış bi fal olarak. Sadece naira da değil berrin aylin falalem venüs hepsi böyle

Canım nairanın verdıgı tarıh yada soyledıgı seymı cıkmadı olmadı yoksa genel yorumumu begenmedın

Ya kızlar ilkayın arıcak diyip aramadıgı varmı o kdr imkansızki suan ümit oldu bana nolur yorum yapın 1 kişi mi var baktıran yok artık:/

Duada israrci olmak gayet normal bisiy bence
fallar sadece kartlarla bakilmaz hissiyat cok baska bisiy..

canim sen sarayliya baktirmismiydin,o ne dedi

Bugün bana çok iyi ders oldu, online fal mı yok arkadaş.

Kızlar foruma Türkiye gündemi ve Bdv de devam edeceğim. Bu forum beni beynen yoruyor, falı bırakmama da yardımcı olur forumdan uzaklaşmak. Hepinizi cok öpüyorum. Fallarla ilgili bilgilendirmek için yazarım, inşallah hepiniz için güzel olur :)

Öncelıkle uzuldum adına evet ıyı demek ıcınde kotu demek içinde erken kesınlıkle katılıyorumm.fal ıadesi alamıyorum dıyıp panıklıcrl kadar buyuk belırgın bı durumu olduguna ınanmıyorum sadece elbette ıstısna yorum alan arkadaslarımız hariç, yıne soyluyorumm eger hepımıze bal calıyosa yazıklar olsunn.ama bugecekı bazı panık hallerıne uzuluyorum, bırbırımızı boşuna panıkletmeyelım dıyorum.hepımızın içinde oturmuş acımızx var.senın ıcınde naıra durumu dışında umarımm hepsı haklı cıkarr ve yuregını acıtan kımse onune duşerrr...bu kadar hepsı donecek dıosa belkıde doner hadı inşallah hepsımı yanıldı olmasınn umarımmm..tum kalbımle umarımm dönerrr ....

Ya kızlar ilkayın arıcak diyip aramadıgı varmı o kdr imkansızki suan ümit oldu bana nolur yorum yapın 1 kişi mi var baktıran yok artık:/
canim bana ilkay cikar genelde,zaten olumsuzu da soyleyen nadir falcilardandir..ama benim icin bir insanin arayacak olmasi birseyler duzelecek anlamina gelmiyor..erkekler cok sacma sebeplerden arayabiliyor.. o an cani sıkılıyor vs..ben artık en kesin cozumu buldum ve tamamen biraktim..yalniz birakmadan oncede cok fena birsey yaptim intikam icin :) gecenlerde senle konusmamiz gerek ama yuzyuze cuma gunu olsunmu,is cikisi dedim..ne konusucaz dedi,var iste konusacaklarim vs dedim..ok tamam dedi..sonra persembe aksami mesaj atip,yarina baska programim cikti,iptal edelim yazdim :) ok,olur yazdi sadece :) o gun bugundur de hic sesimi cikarmadim,cikarmayacagimda :) ooohhhhhhhhh..canima degsin :)

Ay kızlar bu arada ilk defa bi falcının dediğini aynen yaşadım ya çok önemsiz bi ayrıntı bana aslan burcu yaşça senden büyük bi erkek falan demişti senden hoşlanıyor diye aklıma yaşı benimle aynı bi aslan burcu gelmişti ama o değilmiş cidden yaşı büyük bi aslan burcu çıktı başıma ya şaka gibi. Tabi imkansız bu çocukla bşyler yaşamam ama yine de tuttu. Falalem venüs. Ama bi arkadaşıma da alakasız yorumlar yaptı mesela. Yine de paylaşayım dedim o kdr para verdim selena dışında ilk defa biri tuttu

cok güldüm :) ya$asin kötülük

Ah canım inşallah döner de, ben de onu bıraktım zamanında, bunlar benim sürüne sürüne döndüğüm zamanlar. E haliyle yerinde bulamadım onu, o da dönmesine dönsün de, artık beni yerimde bulamaz herhalde. Ne diyim ki inşallah bu kdr falcı yanılmaz ama onlar da insan sonuçta. Yanıladabilirler. İnşallah bi tek bana yanılırlar da hepinize çıkar bütün güzel fallar.

Ne attın venuse

İnşallah sanada guzeller cıkart.hepımızın gönlune gore olsun, naırnın sana adamın arıcagını dedıgı tarıh nezaman ozel degılse.en azından daha net anlarızz..

Opss cok iimiş :)) ya arasın öle deme cok ösledim ben inanıorum adam etcem onu bikere dua kapısı acık bu ara dualara sardım bu arada inancınızı bilmiorum ama nacizane bilgi 12 nisan sabahı hristiyanlar için dua kapısı acılır.. 11 gecesi 12 sabahı cokk dua edin kiliselerde papazlar okur insanları.. Dinin ne oldugu farketmez bence Allah bir o yüzden cokk dua edin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…