Canım işte tarih vermedi hatta sana direk atayım özelden falımı bi sn canımİnşallah sanada guzeller cıkart.hepımızın gönlune gore olsun, naırnın sana adamın arıcagını dedıgı tarıh nezaman ozel degılse.en azından daha net anlarızz..
aynen canim yaa..ama cok keyifli anlatamam :) birde son 2 aydir adami iyice ilgiye alistirip simdi sak diye kendimi cektim,boyuna girip girip whatsapa bakip cikiyor :) kendisi durumuna fenerbahceyle ilgili birseyler yazmisti,bende dun uyuzluguna iyicedalga gecer gibi. "A" de bakiimm :) yazdim..Baris manconun ayı diye bir sarkisi vardi,onda gecen bir soz :) artik ustunemi alinir,yoksa baska bir adamami yazdim dusunsun kafayi siyirsin :)cok güldüm :) ya$asin kötülük
Eger guvenırsen at lutfen benım seslı atamıyorum ama karşılaştırıp bırebır yazarım sana kahve dımı senınkı at cnm bı bakıyım ozaman.guvendıgın ıcınde sagolCanım işte tarih vermedi hatta sana direk atayım özelden falımı bi sn canım
Rica ederim canım benim niye güvenmiyim ama katina falı benimki falaleme çektiğim fotoğraflar büyük geliyor kabul etmiyorEger guvenırsen at lutfen benım seslı atamıyorum ama karşılaştırıp bırebır yazarım sana kahve dımı senınkı at cnm bı bakıyım ozaman.guvendıgın ıcınde sagol
Canım işte tarih vermedi hatta sana direk atayım özelden falımı bi sn canım
Canım nairanın verdıgı tarıh yada soyledıgı seymı cıkmadı olmadı yoksa genel yorumumu begenmedın
Hahaa cok sevindimaynen canim yaa..ama cok keyifli anlatamam :) birde son 2 aydir adami iyice ilgiye alistirip simdi sak diye kendimi cektim,boyuna girip girip whatsapa bakip cikiyor :) kendisi durumuna fenerbahceyle ilgili birseyler yazmisti,bende dun uyuzluguna iyicedalga gecer gibi. "A" de bakiimm :) yazdim..Baris manconun ayı diye bir sarkisi vardi,onda gecen bir soz :) artik ustunemi alinir,yoksa baska bir adamami yazdim dusunsun kafayi siyirsin :)
iademi istemedikk kuzumm yaa ucuzzdu zatenn salla geç fall iştee alışkınızz bizzeskisi nasıl gerı doner demedınız mı ıade ıstemedınız mı
İnşallah sana çıkar canım benim :) yani bende de patlamış bi durum yok tarih söylemediği için patladı diyemiyorum imkansız diyorum sadece belki de benim kuruntumdur belkide herşey mükemmeldir :)nairayı su anda koruyorum neden bılmıyorum..anıden gaza geldım.bütün falcılarla aynı şeyi söyledi..nesibe de bana acı cekeceksın daha cok demıstı 40 liraya baktırmıstım ama tam tersi suyla desteklemesine ragmen eskısının ıcımden cıkıp gıdecegını ben de bıtecegını gormedı..kı falı cıkana cıkıyor..benım favorim meryem bana cıkanları da var sımdı de arkadasım adına baktırdık telveler ne gosterıyor sorusuna her şeyi analizleri geçmişi falan karaktersiz olduguna kadar tek tek söyledi diyim..agzım acık kaldı..enerji meselesi olduguna ınanıyorum ben..birine cıkan dıgerıne cıkmak zorunda degıl..
Hemen atıyorum canım ama dışarı öıkmam lazım cevaplarınızı geç görebilirim kusuruma bakmayınay bırakamadım forumu su olay yüzündenBnada atsana canım karsılastıracağım bir :)
zaman ne gösterir bilemiyoruz kuzum.arkadasımın bırı agzına ettı kısacası terk etti gitti kız baskasıyla birlikte oldu sevgili oldular sonra o cocukta terk etti gitti ve günübirlik 5 yaş büyük birini aldı hayatına terk ettiği gün..kızın adı cıkmıs bır kızdı..şimdi o kız hamile ve onla evlenmek zorunda..ama bes yıl once terk eden kişide arkadasımın hayatına iş yerinin önüne çiçekle gelerek süpriz yaptı ve basladılar eskisinden daha iyi evlenmeyi düşünüyorlar..İnşallah sana çıkar canım benim :) yani bende de patlamış bi durum yok tarih söylemediği için patladı diyemiyorum imkansız diyorum sadece belki de benim kuruntumdur belkide herşey mükemmeldir :)
Hemen atıyorum canım ama dışarı öıkmam lazım cevaplarınızı geç görebilirim kusuruma bakmayın
aynenn kuzumm daaa meryemm aylinn famaa biz bunaa evcekk kararr verdikk aynıı kişii yadaa aynıı evdelerr meryeminn bakımıı değişmişş aylinn olmuşş meselaanairayı su anda koruyorum neden bılmıyorum..anıden gaza geldım.bütün falcılarla aynı şeyi söyledi..nesibe de bana acı cekeceksın daha cok demıstı 40 liraya baktırmıstım ama tam tersi suyla desteklemesine ragmen eskısının ıcımden cıkıp gıdecegını ben de bıtecegını gormedı..kı falı cıkana cıkıyor..benım favorim meryem bana cıkanları da var sımdı de arkadasım adına baktırdık telveler ne gosterıyor sorusuna her şeyi analizleri geçmişi falan karaktersiz olduguna kadar tek tek söyledi diyim..agzım acık kaldı..enerji meselesi olduguna ınanıyorum ben..birine cıkan dıgerıne cıkmak zorunda degıl..
Hımm ..yenı bızden bırınefe kurmuş oylemigenel yorumunu beğenmedim. falda olan bir cümle şu şekilde
"Bu insan sizin için hesapta olmayan ve yeni tanışacağınız veya yeni samimi olacağınız bir kişi. Ummadığınız bir anda sizde de güçlü duygular gelişecek. Çok hesaplı kitaplı olmayacaksınız siz de karşı taraf da. Karşılıklı bir aşk olacağından kısa sürede kendinizi ciddi bir ilişkinin içerisinde bulacaksınız. Bu ilişkinin hayatınızdaki birçok konuda yeni kararlar almanıza sebep olacağını söyleyebilirim. Fedakar bir erkekle birlikte olacağınızdan, siz de mümkün olduğunca özverili olacaksınız bu ilişkide. " buna benzer bir cümleyi yukarda bir arkadaş kurmustu belki benzerdir diyerek kopyaladım
aynen kuzum valla bakalım zaman ne göstericek zaten o aylar ıcerısındeyız mart nisan..herkesin dediği tarihler..aynenn kuzumm daaa meryemm aylinn famaa biz bunaa evcekk kararr verdikk aynıı kişii yadaa aynıı evdelerr meryeminn bakımıı değişmişş aylinn olmuşş meselaaburdadaa okudumm denkk gelenn cokk hiçbii falcıyadaa güvenmyorumm benn birinee söylediğimm diğerindee cıkıncaa siliyoruzz kafamızdaaa burayaa yazmıyorumm ondann onuu koruyoo bunaa bunuu diyoo olmasınn diyee en basitii kiminee cıkıyorr bi falcıı kiminee foss umutt kırmayalımm zatenn benn sıkıldım faldann amaa sana cıkmışş bakk
Selena tuttumu sende :)) ay ümitleniyorum selena deyınce:)Ay kızlar bu arada ilk defa bi falcının dediğini aynen yaşadım yaçok önemsiz bi ayrıntı bana aslan burcu yaşça senden büyük bi erkek falan demişti senden hoşlanıyor diye aklıma yaşı benimle aynı bi aslan burcu gelmişti ama o değilmiş cidden yaşı büyük bi aslan burcu çıktı başıma ya şaka gibi. Tabi imkansız bu çocukla bşyler yaşamam ama yine de tuttu. Falalem venüs. Ama bi arkadaşıma da alakasız yorumlar yaptı mesela. Yine de paylaşayım dedim o kdr para verdim selena dışında ilk defa biri tuttu
ne deyimm kuzumm yaa su falaa verdiğimiz paralardann kurtulalımm gitsinn gariiaynen kuzum valla bakalım zaman ne göstericek zaten o aylar ıcerısındeyız mart nisan..herkesin dediği tarihler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?