Binnaz Abla

Kızlar kusura bakmazsanız azıcık alındım, benim kimsenin umudunu kırmak gibi bi derdim yok aksine, amacım insanların umutla bekleyip hayal kırıklığı yaşamasını önlemek. Yoksa hiç mi derdim yok okulum var ailem var eski sevgilim var gelip burda niye elalemin moralini bozup gideyim. İnan sizi düşündüpümden söylüyorum. Yanlış anlaşıldım bence.

[/QUOTE]
Baldanımmm gitmee.. Falı bırak burayı bırakma bitanemmm [/QUOTE]

Gidemedin Grey'im buralarda kaldım daha ama cidden bugün cok garipleştim neden bilmiyorum ama her şeye gaza gelir oldum, ve her şeye güvenim sarsıldı. Biraz uzak durmakta fayda gördüm ama henüz gidemedim Grey_

kuzummm ben sana demedimmm annemee baktığı falıı yazdımm nairanınn beğenenii varmışş ondann susmakk lazımm zamanlaa cıkarsaa sevinirizz beraberr kendii adımaa yazdımm aslındaa fall bu iştee kiminee tamm uyuyoo kiminee hiçç yanındann geçmiyoo yadaa patlıyoo benn fall baktırmıyorumm inşallahh devamm ederimm sizinn içinn yazdımm nairanınn anneme baktığıı falıdaa

kızlarr ben cıkıyorumm hepinizii öptümm inşallahhh kandırılmayızz daa beklediğimizz fallarr istediğimizz gibi çıkarr bi ben soğudumm bizimm evdee ablamm daa selenaylaa nesibee sayıklıyoo iyigecelerr

Canım benim de tam olarak anlamadığım bu annene fal uymamış olabilir mesela Marpleye hiç uymamış ama senin yazdığın cok absürt ben faldan hiç anlamam ama profile bakınca yas kısmında 50 görsem asla eskisi dönecek demem mantığa ters bir kere. Siz annein yasını filan yazmadınız mı yas yazılmadan kabul etmiyor fal yollama diye biliyorum. Vallahi cıkamadım işin içinden taktım gece gece resmen

ummadığın zaman kısmını yukarda gördüğüm için kopyaladım .. ama zaman olarak uzun bir vadeydi dolmadı ama fal hiç aklımda kalmamıştı ve diğer kısımları beğenmedim. Belki başka arkadaslara tutar

Baldanımmm gitmee.. Falı bırak burayı bırakma bitanemmm [/QUOTE]

Gidemedin Grey'im buralarda kaldım daha ama cidden bugün cok garipleştim neden bilmiyorum ama her şeye gaza gelir oldum, ve her şeye güvenim sarsıldı. Biraz uzak durmakta fayda gördüm ama henüz gidemedim Grey_ [/QUOTE]
Bence hemen gaza gelip fal atmayalım..Orda yapıyoruz hhayatı biz
Ya naira bbenmde daha falımı yorumlamadı. Son sıradaydım galiba..

Baldanımmm gitmee.. Falı bırak burayı bırakma bitanemmm 

Gidemedin Grey'im buralarda kaldım daha ama cidden bugün cok garipleştim neden bilmiyorum ama her şeye gaza gelir oldum, ve her şeye güvenim sarsıldı. Biraz uzak durmakta fayda gördüm ama henüz gidemedim Grey_ [/QUOTE]
Ya naira bbenmde daha falımı yorumlamadı. Son sıradaydım galiba..[/QUOTE]

cok haklısın daha da online atmayı düşünmüyorum belki falı çıkan birileri olursa atarım cnaım, yorumlarsa geri öekmediysen falı mutlaka yaz canım merak ediyorum :)

neyinn i,çindenn cıkamadınn anneminn tarihinii tabii yazdıkk kuzumm amaa özell hayatımm falann diyee sordukk ne bilimm benn öyle demişş işteee absürdlükk bendemiii lütfenn amaa bi baktımm öylee demişş bendee girdimm yazdımm iadee falandaa istemedikk belkii eskisii sevgilisii varr diyee düşündüü fall bu bizee uymadıı bişii dee demedimm uymadıı dedimm üstünee bilee düşmedimm

İlginç geldi canım 50 yaşında kadına eski sevgilin geri dönecek demesi, bana ses tonundan bile gayet aklı basında bir kadın gibiydi, şaşırdım, neyse kapatıyorum bu konuyu çok uzadı. Herkesin falı ayrı, 15 lira da az sayılmaz keşke iade isteseydin

istemedimm kuzumm gerekk yokk ucuzz diyee niyee uzadıı bendee anlamadımm kadınınn aklıı başındaa olabilirr bizee o zamanıı denkk gelmedii heraldeee oluyooo tümm falcılardaa demii baktığıı falıı yazdımm sankii bunlarıı tanıyoruzz dediğinii yazdımm benn eskidenn birii varrr gerii gelecekk arayacakk amaa senn ikilemdee kalacaksınn demişş annemee 50 yaşındaa kadınınn eskidenn sevgilisi olamazmıı bi tuhafsınn kuzumm hadii öptümm

Ya naira bbenmde daha falımı yorumlamadı. Son sıradaydım galiba..[/QUOTE]

cok haklısın daha da online atmayı düşünmüyorum belki falı çıkan birileri olursa atarım cnaım, yorumlarsa geri öekmediysen falı mutlaka yaz canım merak ediyorum :)[/QUOTE]
Çekmedim canım.. Kredi yükleniyor. Başkan atıcak falcı bulamadım orda.. En iyisi baktırayım dedim.. İlşkmle ilgili baktırıorum bana eskiler yorumu yapamaz zaten bakalım ne dicek.. Gelsin falım yorum yapıcam canım

cok haklısın daha da online atmayı düşünmüyorum belki falı çıkan birileri olursa atarım cnaım, yorumlarsa geri öekmediysen falı mutlaka yaz canım merak ediyorum :)[/QUOTE]
Çekmedim canım.. Kredi yükleniyor. Başkan atıcak falcı bulamadım orda.. En iyisi baktırayım dedim.. İlşkmle ilgili baktırıorum bana eskiler yorumu yapamaz zaten bakalım ne dicek.. Gelsin falım yorum yapıcam canım[/QUOTE]

Hadi bakalım bekliyoruz canım

Çekmedim canım.. Kredi yükleniyor. Başkan atıcak falcı bulamadım orda.. En iyisi baktırayım dedim.. İlşkmle ilgili baktırıorum bana eskiler yorumu yapamaz zaten bakalım ne dicek.. Gelsin falım yorum yapıcam canım[/QUOTE]
Grey banada atarmisin kuzum ya merak ediorum

cok haklısın daha da online atmayı düşünmüyorum belki falı çıkan birileri olursa atarım cnaım, yorumlarsa geri öekmediysen falı mutlaka yaz canım merak ediyorum :)
Grey banada atarmisin kuzum ya merak ediorum[/QUOTE]
Gelsin fal atarım hemen MarpleCım..
Senin falını gördüm çok kötüydü.. Bana nasıl bakacak acaba umudum yok

kızlar noldu yaa :S kım attıda sacmaladı :S
bende atıcaktım nairaya ama bır aksılık oldu dun kımseye atamadım geysu ya attım ve begendım falını ..
hatta dedımde bgn kendıme sabret kadına yuklendı herkes dıyee bız hatayı gercekten bunda yapıyoruz bır ısım patlıyorr burdaa hepımız ona baktırıryoruz sonra yanı hızla sönüyor

Kızlar bir şey diyim mi tellwe ye ne kadar sövsekte en azından zırt diye 10 dan başlatmıyor, atıyoruz 5 lira olmazsa da iade var. Bunlar zırt hemen iki günde 15 e yükseltiyorlar. Şimdi düşününce de en iyi fallarım tellweden valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…