Kızlar kusura bakmazsanız azıcık alındım, benim kimsenin umudunu kırmak gibi bi derdim yok aksine, amacım insanların umutla bekleyip hayal kırıklığı yaşamasını önlemek. Yoksa hiç mi derdim yok okulum var ailem var eski sevgilim var gelip burda niye elalemin moralini bozup gideyim. İnan sizi düşündüpümden söylüyorum. Yanlış anlaşıldım bence.aynenn kuzumm daaa meryemm aylinn famaa biz bunaa evcekk kararr verdikk aynıı kişii yadaa aynıı evdelerr meryeminn bakımıı değişmişş aylinn olmuşş meselaaburdadaa okudumm denkk gelenn cokk hiçbii falcıyadaa güvenmyorumm benn birinee söylediğimm diğerindee cıkıncaa siliyoruzz kafamızdaaa burayaa yazmıyorumm ondann onuu koruyoo bunaa bunuu diyoo olmasınn diyee en basitii kiminee cıkıyorr bi falcıı kiminee foss umutt kırmayalımm zatenn benn sıkıldım faldann amaa sana cıkmışş bakk
kuzummm ben sana demedimmm annemee baktığı falıı yazdımm nairanınn beğenenii varmışş ondann susmakk lazımm zamanlaa cıkarsaa sevinirizz beraberr kendii adımaa yazdımm aslındaaKızlar kusura bakmazsanız azıcık alındım, benim kimsenin umudunu kırmak gibi bi derdim yok aksine, amacım insanların umutla bekleyip hayal kırıklığı yaşamasını önlemek. Yoksa hiç mi derdim yok okulum var ailem var eski sevgilim var gelip burda niye elalemin moralini bozup gideyim. İnan sizi düşündüpümden söylüyorum. Yanlış anlaşıldım bence.
kuzummm ben sana demedimmm annemee baktığı falıı yazdımm nairanınn beğenenii varmışş ondann susmakk lazımm zamanlaa cıkarsaa sevinirizz beraberr kendii adımaa yazdımm aslındaafall bu iştee kiminee tamm uyuyoo kiminee hiçç yanındann geçmiyoo yadaa patlıyoo benn fall baktırmıyorumm inşallahh devamm ederimm sizinn içinn yazdımm nairanınn anneme baktığıı falıdaa
Hımm ..yenı bızden bırınefe kurmuş oylemi(( boyle bışeyde yasamadın herhalde tarıh yok ama cıkmamış o zaman sıze.ayy bılemedımm dedıgım gıbı benım tarıh yakın kızlar hbr verırım zaten.bakalımm.
Baldanımmm gitmee.. Falı bırak burayı bırakma bitanemmm 
neyinn i,çindenn cıkamadınn anneminn tarihinii tabii yazdıkk kuzumm amaa özell hayatımm falann diyee sordukk ne bilimm benn öyle demişş işteee absürdlükk bendemiii lütfenn amaaCanım benim de tam olarak anlamadığım bu annene fal uymamış olabilir mesela Marpleye hiç uymamış ama senin yazdığın cok absürt ben faldan hiç anlamam ama profile bakınca yas kısmında 50 görsem asla eskisi dönecek demem mantığa ters bir kere. Siz annein yasını filan yazmadınız mı yas yazılmadan kabul etmiyor fal yollama diye biliyorum. Vallahi cıkamadım işin içinden taktım gece gece resmen
neyinn i,çindenn cıkamadınn anneminn tarihinii tabii yazdıkk kuzumm amaa özell hayatımm falann diyee sordukk ne bilimm benn öyle demişş işteee absürdlükk bendemiii lütfenn amaabi baktımm öylee demişş bendee girdimm yazdımm iadee falandaa istemedikk belkii eskisii sevgilisii varr diyee düşündüü fall bu bizee uymadıı bişii dee demedimm uymadıı dedimm üstünee bilee düşmedimm
istemedimm kuzumm gerekk yokk ucuzz diyee niyee uzadıı bendee anlamadımm kadınınn aklıı başındaa olabilirr bizee o zamanıı denkk gelmedii heraldeee oluyooo tümm falcılardaa demiiİlginç geldi canım 50 yaşında kadına eski sevgilin geri dönecek demesi, bana ses tonundan bile gayet aklı basında bir kadın gibiydi, şaşırdım, neyse kapatıyorum bu konuyu çok uzadı. Herkesin falı ayrı, 15 lira da az sayılmaz keşke iade isteseydin
Canım venüs falalem dımı?? Katına falı yok kaldırmış herhalde tuh..Katina canım
venüsmüüü falsepetindee değilmii o aynıı kişilermiii ablamm sordu daa geçennCanım venüs falalem dımı?? Katına falı yok kaldırmış herhalde tuh..
Bence hemen gaza gelip fal atmayalım..Orda yapıyoruz hhayatı bizGidemedin Grey'im buralarda kaldım daha ama cidden bugün cok garipleştim neden bilmiyorum ama her şeye gaza gelir oldum, ve her şeye güvenim sarsıldı. Biraz uzak durmakta fayda gördüm ama henüz gidemedimGrey_
Bence hemen gaza gelip fal atmayalım..Orda yapıyoruz hhayatı biz
Ya naira bbenmde daha falımı yorumlamadı. Son sıradaydım galiba..
Bence hemen gaza gelip fal atmayalım..Orda yapıyoruz hhayatı biz
Ya naira bbenmde daha falımı yorumlamadı. Son sıradaydım galiba..
Çekmedim canım.. Kredi yükleniyor. Başkan atıcak falcı bulamadım orda.. En iyisi baktırayım dedim.. İlşkmle ilgili baktırıorum bana eskiler yorumu yapamaz zaten bakalım ne dicek.. Gelsin falım yorum yapıcam canım[/QUOTE]cok haklısın daha da online atmayı düşünmüyorum belki falı çıkan birileri olursa atarım cnaım, yorumlarsa geri öekmediysen falı mutlaka yaz canım merak ediyorum :)
Butun falcilar mart nisan dediAradımı peki bekliomuyuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?