kuzumm telvedemii yaaa dahaa isminii anmıcamm bii falcıı bozuntusuu burdaa özelii yaydıı halaa fall bakıyoo binnazdaa olsaa direk atarlarr bizz bii falcıyıı şikayett ettikk falsepetindee yokk şimdiii herşeyy iademiiKızlar bir şey diyim mi tellwe ye ne kadar sövsekte en azından zırt diye 10 dan başlatmıyor, atıyoruz 5 lira olmazsa da iade var. Bunlar zırt hemen iki günde 15 e yükseltiyorlar. Şimdi düşününce de en iyi fallarım tellweden valla.
kuzumm telvedemii yaaa dahaa isminii anmıcamm bii falcıı bozuntusuu burdaa özelii yaydıı halaa fall bakıyoo binnazdaa olsaa direk atarlarr bizz bii falcıyıı şikayett ettikk falsepetindee yokk şimdiii herşeyy iademii
Ilerde yonetici olcakmisim bir yerde.biraz piskljim bozukmus simdi biraz atlatmisim (hakli ayrilik unv vs.gercekten iyi degildim atlattim da ) bir kiz var dedi koc burcu acik tenli 20 25 yas arasi buna gvnme yuzne gluyo sana birsey anlatcak inanma ona sakin .erkk arkdsmn sorunlari oldugunu haklida bir davasinin sonuclanicagini bir davasi vardi dogru.bariscagimizi mart ve nisanda doncegini.cok sevdigini ve kiskandgni (bukisim biraz abarti kiskanc olan bendim cok sevende o degil ) onun aklinda oldugumu ama bu kisiyle evlilik olmicagini soyledi.aylin ne dedi kuzum sana
önceee falcısını atsınn burdaa özelii yaydıı bendee selenananınn telvedee olmasınaa karşıyımmm geçenn yazdımm kuzumm amaa şöylee bişii varr benn haksızlıkk yapıldıysaa arkasındaa duruyorumm ordaaa medyumm olsaa sahici fall yedirmem baktırmıyorumm kredimiii saçma salakk kullandımm kapadımm burdaa @aniston24 vee diğerr arkadaşınn falınıı özeliniii yayann halaa ordaa benn falcılaraa ailee sorunlarımdandaa bahsediyorumm öncee sahipp cıksalarr keşkee evett selenaa meselaa o kadındann vazgeçmemm keşkee gitsee ordannBinnazı sevmiyorum, fal sepetinde hiç baktırmadım. Ama ortada da bir gerçek var ki en iyi falcılar tellweden çıkmış, işte yukarıda anket. Benim de en iyi fallarım oradan. Her şey iade değil olsaydı önceki mesajlarda hak yemek istemiyorumdan bahsetmezdim canım :)
Pirepiremses sana selenanın dedikleri cıktımı ??bende kafayı fena taktım ona kendimce istatistik yapıyorum:) cok begendımde falınıönceee falcısını atsınn burdaa özelii yaydıı bendee selenananınn telvedee olmasınaa karşıyımmm geçenn yazdımm kuzumm amaa şöylee bişii varr benn haksızlıkk yapıldıysaa arkasındaa duruyorumm ordaaa medyumm olsaa sahici fall yedirmem baktırmıyorumm kredimiii saçma salakk kullandımm kapadımm burdaa @aniston24 vee diğerr arkadaşınn falınıı özeliniii yayann halaa ordaa benn falcılaraa ailee sorunlarımdandaa bahsediyorumm öncee sahipp cıksalarr keşkee evett selenaa meselaa o kadındann vazgeçmemm keşkee gitsee ordann
tolinimm herkesee aynıı şeyi demişş bu aklı başındaa kadınn at sana ne dicekkparasızlıktan nairaya atamamıstım ıyıkıde atamamısım
kuzummm hakkınıı yememmm selenaa cıktıı bendee kadın cok iyi yaa en başşş cıksınn telvedenn bi hakkını yedimm ama sonraa cıktıı yanii başka konulardaa yinedee kadınn süperrPirepiremses sana selenanın dedikleri cıktımı ??bende kafayı fena taktım ona kendimce istatistik yapıyorum:) cok begendımde falını
Hahah isabet olmuş tolinnnn :))parasızlıktan nairaya atamamıstım ıyıkıde atamamısım
parasızlıktan nairaya atamamıstım ıyıkıde atamamısım
Hahah isabet olmuş tolinnnn :))
nasıll aynı söylenmemişş kuzumm ne karalamasıı yaa kaç kişi yazmışşş benn okuyupp yazdımm lütfenn amaa nairaa eskiylee bi bi arayaa getirmişş herkesiii birinee isticenn birinee istemicenn demişşatma tolintoş ama ben karalamak için de gaza geldiğimizi düşünüyorum
3 4 kişiyle karşılaştırdık fallarımızın ortak noktası yok eski arayacak meselesi bile aynı söylenmemiş ama enerji tutmaz bilemem o ayrı olay
Birde kadında bir havalar.. Yok nairanız şarj oluyor falanlar.. Nairamız olmuş çoktan haberimiz yok
nasıll aynı söylenmemişş kuzumm ne karalamasıı yaa kaç kişi yazmışşş benn okuyupp yazdımm lütfenn amaa nairaa eskiylee bi bi arayaa getirmişş herkesiii birinee isticenn birinee istemicenn demişş
Ya baldan ben de bekliyorum da sıram ilerlemiyor hep aynı.. Hatta fallar çoğaldı.. Ne oluyor hiçbişey anlamadım.. Falmı aldı acabaGrey uyuyacağım resmen senin falı bekliyorum
Birde kadında bir havalar.. Yok nairanız şarj oluyor falanlar.. Nairamız olmuş çoktan haberimiz yok
Ya baldan ben de bekliyorum da sıram ilerlemiyor hep aynı.. Hatta fallar çoğaldı.. Ne oluyor hiçbişey anlamadım.. Falmı aldı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?