İlişki konusunda nasıl yaa kadın bana dedıkı sen mavı beyaz bı bınaya gıdıp gelıyosun bnm ısyerım mavı beyaz sok oldumkuzummm hakkınıı yememmm selenaa cıktıı bendee kadın cok iyi yaa en başşş cıksınn telvedenn bi hakkını yedimm ama sonraa cıktıı yanii başka konulardaa yinedee kadınn süperr
yenii falcıı yaa neysee bişii demiyorumm cıkana cıksınn nairanızziyigecelerr kızlarr iyikii fikrimii yazdımm yok kadınn aklı başındaa yokk bilmem neee
anistoncum,sen ya latif okuyordun..belli bir sayisi ve saati varmiydi dikkat ettigin?
ayy kacan kovalanıyorYOKTU HAYATIM..içimden hep okuyodum ama bu cocuk geldgnden berı bıraktım sımdı yenıden baslıcam bnlada olmucak sanıırm ya.s hıc ılgılenmıyor benmle daha 5.gnu.s
ayy kacan kovalanıyor
Kızlar eskısının donmesını falan bılemem ama naıra nın hakıkaten karsı tarafın karakterıyle ılgılı ısabetlı yorumları varmıs az once dınledım tekrar.bana ayrıldıgım erkek arkadasım sana olan sevgımı bı ben bılıyorum bı Allah senın gordugunden cok daha fazla demıstı .naırada ole demıs sana gosterdıgındem cok daha fazla demıs bu bi kesitti sadece ama isabetlı yorumları vardı .bana bıde gecmısten eskıden gelecek bırı dmıs bı yenı tanısacagım bırı demıs bırde bu ayrıldıgım sevgılım gerı gelecek cok bagınız kuvvetlı demıs.bız bırını bulamazken naıraya gore 3 ledık Allah bereket versın:)))
korkularını çağrıyosun, evrene korku gönderme güzel olucak de, arıycak gelicek, mutlu olucaz die düşün fıstıkYOKTU HAYATIM..içimden hep okuyodum ama bu cocuk geldgnden berı bıraktım sımdı yenıden baslıcam bnlada olmucak sanıırm ya.s hıc ılgılenmıyor benmle daha 5.gnu.s
valla ben de cok kaçtım elde var sıfırFazla kaçan da benim gibi oluyor, ortasını bulmak lazım bilen bana da öğretsin
hahahayyvalla ben de cok kaçtım elde var sıfır
yok kuzu valla ben cok cektırdım cocuga asıktı agzına ettım yani..o konuda o benım ıcın bunu dusunuyor.hahahayykaçsak sıkıcı oluyoruz kaçmasak kolay..tatlım sevilmemekten kaynaklanıyo milleti neleriyle kabul ediyolar.hatta kendilerine teklif eden kızlara köpek oluyo bazı erkekler sevince..bazı kaçanlarıda ömür boyu bekliyolar..nasiptir kısmettir..
kuzumm nasıll der aklı başındaa kadınn demişsinn bendee ona yazdımm dediğin gibi falcıı sonuctaa benn sadece yazdımm sen sordun aklı başındaa kadınn gibiydi sesiii falann dedin bende acıklama yaptımmBen dedim o lafı o yüzden cevap yazıyorum, bu olayın fal çıkıp çıkmaması ile hiç alakası yok hangi fal tutuyor da bu tutacak. Sen nasıl anneme de eskisi dönecek yazdıysan ben de kendi yorumumu yazdım ve sana mantığıma oturmayan şeyleri sordum. Sen de cevapladın, bu kadar. Naira benim babamın kzı değil. Gaza geldiğimi ve kadına haksızlık yaptığımı düşündüm nitekim falları karşılaştırınca da doğru çıktı.
selenaa şok ederrİlişki konusunda nasıl yaa kadın bana dedıkı sen mavı beyaz bı bınaya gıdıp gelıyosun bnm ısyerım mavı beyaz sok oldum
kuzumm nasıll der aklı başındaa kadınn demişsinn bendee ona yazdımm dediğin gibi falcıı sonuctaa benn sadece yazdımm sen sordun aklı başındaa kadınn gibiydi sesiii falann dedin bende acıklama yaptımm
yaa anlamadımm daa sen karşılaştırdınn burdaa yazmışlarr aslıı öylee değill dememişsinn öncee kii kalp kırmayaa ne gerekk varr benn düşüncemii yazdımm senn aklı başındaa kadınn falann dedinn anlamadımm dedinn bendee acıkladımm düşüncemii yazdımm yanii anneme dediğinii sonuctaa budaa bizee bakılann fall senn anlamadımm falann diyee sordunn diyee söyledimm bendee durdukk yeree defalarcaa yazmadımm iyiysee cıksınn bencedee bi mesajımdaa umutt kırmayaa gerekk yokk fal bu kimine cıkar kimine cıkmazz zatenn dedimm o aynıı diye yazanlarr özeldenn olmazz burdandaa yazsınlarr benceetamamdir piremses, uzatmaya hic gerek yok, babamin kizi degil, yeterince konustuk zaten. Hissetmeden atis yaptiysa kendi adima hakkimi helal etmem. Gerisi de bos zaten o kadar iyi kesfimiz vardi hangisi cikti bu ciksin, ben yazdigim her yorumda belirttim birden gaza gelfim ve sonra baktim abartmisiz ve siteye de yazdim, ben 4 kisiyle karsilastirfim fallar ayni filan degil kadinin gunahini alamam. Sen de yorumunu yaptin, ben de sana avikca mantigima yatmayan kismi soyledim sen de cevapladin tamamdir olay. Artik iyidir kotudur bize ne. Umarim iyi konustuklari cikar ne diyeyim.
yaa anlamadımm daa sen karşılaştırdınn burdaa yazmışlarr aslıı öylee değill dememişsinn öncee kii kalp kırmayaa ne gerekk varr benn düşüncemii yazdımm senn aklı başındaa kadınn falann dedinn anlamadımm dedinn bendee acıkladımm düşüncemii yazdımm yanii anneme dediğinii sonuctaa budaa bizee bakılann fall senn anlamadımm falann diyee sordunn diyee söyledimm bendee durdukk yeree defalarcaa yazmadımm iyiysee cıksınn bencedee bi mesajımdaa umutt kırmayaa gerekk yokk fal bu kimine cıkar kimine cıkmazz zatenn dedimm o aynıı diye yazanlarr özeldenn olmazz burdandaa yazsınlarr benceeasıll bencee uzatmayaa gerekk yok cünküü sen sordunn banaa iyigecelerr
bencedee kuzummm bendee sordunn yazdınn diyee cevapladımm en baştann mantıksızdıı bu sorgulamaa iyi gecelerrİyi geceler piremsescim olayi son kez yaziyorum, senin anneme eski sevgilin donecek deedi demen mantigima hic taymadi sordum, sen de kendi adina acikladin. Kalbii kirmak gibi bir niuetim yok. Artik yazmayalim forumdakiler de rahatsiz olabilir. Haydi iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?