Benım sosyAl medya hesabımda erkek arkadasıma daır hıcbısey yokkı ama bana selena tıpıni tarıf etmedı sadece gecmıste yasadıklarımı bıldı canımKızlar merhaba herkese:) Ben burayı hep okuyordum fala meraklı olduğum için, bir kaç kez yazmışlığım var ama aklıma bir şey geldi sizlerle paylaşmak istedim.
Burada gördükten sonra dün tellwe Selena ve Serüvene fal attım. Hala beklemedeyim. Yorumlara bir bakayım dedim. Bir çok kişi demiş ki tipini birebir tarif etti bu kadar olur tarzı yorum yapmış burada. Acaba diyorum, oraya ad soyad giriyoruz ya, bunlar bizim sosyal medya hesaplarımıza bakıp oradan görerek mi tip tarifi yapıyorlar
Canım benim şimdi baktım tarot atmışım zaten genelde kart falıysa katina atarım da öyle katina dedm direkCanım venüs falalem dımı?? Katına falı yok kaldırmış herhalde tuh..
Hahahah venüste bana üçledi ama biri çıktıbak 3 'leyen falcılara ben oha diyorumEmine de bana 3 lemişti 3üde arkadaşmış bir de ona da oha emoş demiştim. 3 te her zaman olmuyor yani
Ay kızlar ben kolay bi kız mıyım acaba ya diye düşünmeye başladım ben hiç kaçmadım ya hep içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım galiba orda kaybettimvalla ben de cok kaçtım elde var sıfır
ya yemın ederım aynısnı ben dusnyrumAy kızlar ben kolay bi kız mıyım acaba ya diye düşünmeye başladım ben hiç kaçmadım ya hep içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım galiba orda kaybettim
Böyle işin içine kaçmalar kovalamacalar taktikler falan girince samimiyet kayboluyormuş gibi geliyorya yemın ederım aynısnı ben dusnyrum
iyi yapmıssın kuzum..ama kaybeden biz değilz onlar unutmaAy kızlar ben kolay bi kız mıyım acaba ya diye düşünmeye başladım ben hiç kaçmadım ya hep içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım galiba orda kaybettim
kızlar kendinize gelin bence..kaybeden biz değiliz onlar..ki ben kendı adıma konusayım ccocugu yerden yere vurdum zamanında...hem sağanak yagmurun ardından güzel gökkusagı ve güneşli hava gelirmiş..biraz daha sabır daha iyilerine layıgız.Allah kötülerini çıkartıyor aslında acı cekıyoruz ediyoruz ama sonra mükafatlandırılacagız böyle düşünün.ya yemın ederım aynısnı ben dusnyrum
Hahaahhaha mevzu yerden yere vurmaksa ben olmuyo senle ya diyip sırılsıklam aşık olduğum halde bi başkasına gittim canım :) marifet gibi de yazıyorum. Valla sizi bilmem ama bilge özdoğru haklı galiba kızlar ben hakettim çekiyorum bana hakettin çekeceksin dedikızlar kendinize gelin bence..kaybeden biz değiliz onlar..ki ben kendı adıma konusayım ccocugu yerden yere vurdum zamanında...hem sağanak yagmurun ardından güzel gökkusagı ve güneşli hava gelirmiş..biraz daha sabır daha iyilerine layıgız.Allah kötülerini çıkartıyor aslında acı cekıyoruz ediyoruz ama sonra mükafatlandırılacagız böyle düşünün.
Aynen ben hep kovaladim yaaaAy kızlar ben kolay bi kız mıyım acaba ya diye düşünmeye başladım ben hiç kaçmadım ya hep içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım galiba orda kaybettim
ay ben de yaa kısacık hayat zorlaştırmaya ne gerek var diye düşündüm hep öyle davrandımAy kızlar ben kolay bi kız mıyım acaba ya diye düşünmeye başladım ben hiç kaçmadım ya hep içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım galiba orda kaybettim
Sende bnm gibisin sabirsiz sin sanirimay ben de yaa kısacık hayat zorlaştırmaya ne gerek var diye düşündüm hep öyle davrandımöyle yapınca da değerli olunmuyo işte
sabırsızlık da değil yavrum da ben de hoşlanıyosam ne gerek vaar oyunlara kaçmaya bilmemneyeSende bnm gibisin sabirsiz sin sanirim
Bende bugün sabah attim ama henuz gelmedi yorum sesli fala geri dönmuş seninki yazilimiydi canim birde geysuyu daha mu cok begendin.Günaydınnnlarr.. Nariaradan falım gelmiiŞ.. Çok kötü bir fal diyemem ama benim için vasat bir fal.. Nokta atışı yok!!! Beni şaşırtacak hiç bir söz yok!! Mantıklı konuşmuş.. Tarih falan hiç vermemiş.. Sadece olacak demiş. Ben tarot atmıştım. Kartlara göre yorum yapmış.. Sanki bide pembeci geldi bana ya bilemedim..
Tühh niye baktırdım diyecek bir fal değildi ama bir daha Nairaya fal baktırmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?