Binnaz Abla

Benım sosyAl medya hesabımda erkek arkadasıma daır hıcbısey yokkı ama bana selena tıpıni tarıf etmedı sadece gecmıste yasadıklarımı bıldı canım

ya yemın ederım aynısnı ben dusnyrum
kızlar kendinize gelin bence..kaybeden biz değiliz onlar..ki ben kendı adıma konusayım ccocugu yerden yere vurdum zamanında...hem sağanak yagmurun ardından güzel gökkusagı ve güneşli hava gelirmiş..biraz daha sabır daha iyilerine layıgız.Allah kötülerini çıkartıyor aslında acı cekıyoruz ediyoruz ama sonra mükafatlandırılacagız böyle düşünün.

Hahaahhaha mevzu yerden yere vurmaksa ben olmuyo senle ya diyip sırılsıklam aşık olduğum halde bi başkasına gittim canım :) marifet gibi de yazıyorum. Valla sizi bilmem ama bilge özdoğru haklı galiba kızlar ben hakettim çekiyorum bana hakettin çekeceksin dedi

Günaydınnnlarr.. Nariaradan falım gelmiiŞ.. Çok kötü bir fal diyemem ama benim için vasat bir fal.. Nokta atışı yok!!! Beni şaşırtacak hiç bir söz yok!! Mantıklı konuşmuş.. Tarih falan hiç vermemiş.. Sadece olacak demiş. Ben tarot atmıştım. Kartlara göre yorum yapmış.. Sanki bide pembeci geldi bana ya bilemedim..

Tühh niye baktırdım diyecek bir fal değildi ama bir daha Nairaya fal baktırmam..

Aynen cnm bnmde mart nisan donmezse bommmmmmm

Ay kızlar ben kolay bi kız mıyım acaba ya diye düşünmeye başladım ben hiç kaçmadım ya hep içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım galiba orda kaybettim
ay ben de yaa kısacık hayat zorlaştırmaya ne gerek var diye düşündüm hep öyle davrandım öyle yapınca da değerli olunmuyo işte

Bende bugün sabah attim ama henuz gelmedi yorum sesli fala geri dönmuş seninki yazilimiydi canim birde geysuyu daha mu cok begendin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…