Sankı bana selena seruvenden daha ıyı gıbı geldıSeruven herkese hazıran temmuzmu demıs ???
bende cnm ya donseler artik mart nisan kritik aylar biktim valasabırsızlık da değil yavrum da ben de hoşlanıyosam ne gerek vaar oyunlara kaçmaya bilmemneyeerkekler de savaşmayı seviyo işte amaan hiç beceremiycem bu işleri
Bna temmuz suan donmesi mumkun dgl dediSeruven herkese hazıran temmuzmu demıs ???
Banada oyle dedı :)))Selenanın gecmısı falan daha ısabetlıydı ondan dedım sen selenaya baktırdınmı sekerımBna temmuz suan donmesi mumkun dgl dedi
Yazılı baktı bana canım. Evet bana göre Geysu çok daha iyiydi ondan :)Bende bugün sabah attim ama henuz gelmedi yorum sesli fala geri dönmuş seninki yazilimiydi canim birde geysuyu daha mu cok begendin.
Baktirdim tatlim onun dedidi zamn mart nisan bakalim birtek seruven temmz dedi diger fallarim kisa vade verdiBanada oyle dedı :)))Selenanın gecmısı falan daha ısabetlıydı ondan dedım sen selenaya baktırdınmı sekerım
Banada aynen oyle bakalım beklıyorumBaktirdim tatlim onun dedidi zamn mart nisan bakalim birtek seruven temmz dedi diger fallarim kisa vade verdi
Tatlm geysu ayrinti veriyomu pembeci degil dimiYazılı baktı bana canım. Evet bana göre Geysu çok daha iyiydi ondan :)
Herkez mart nisan sanirimBanada aynen oyle bakalım beklıyorum
Selenanın sende cıkan bıseyı oldumuBanada aynen oyle bakalım beklıyorum
bana hıc mart dıyen yok :)) nısan herkes ya 4 vade ya 30 gun yada nısan dedıker ama ben sımdıye kadar baktırdıklarımdan selena dıyorum selena selenaHerkez mart nisan sanirim
Ben katina attim ask la ilgiliydi hep donerse bu ay cikmis olucakSelenanın sende cıkan bıseyı oldumu
Tatlim bana da herkez 2.5 vade ve 4 vade verdiler oda mart nisan a denk geldi.dun ayline attim o direk mart yada nisanda geri doncek dedi.Ba
bana hıc mart dıyen yok :)) nısan herkes ya 4 vade ya 30 gun yada nısan dedıker ama ben sımdıye kadar baktırdıklarımdan selena dıyorum selena selena
Gayet detaylı ve uzun bakıyor canım.. Bana pembeci gelmedi.Tatlm geysu ayrinti veriyomu pembeci degil dimifal attimda
Ben katina attim ask la ilgiliydi hep donerse bu ay cikmis olucak
onla gorusmedigim icin selenanin dedikleri ni teyit edemiyorum onla ilgilenn bir kzdan fln bahsetmisti ama bilmiyorum
senınkı bayadır var yanı anladımm kadım aralıktan berı aynı vadeler kasımda mart dıyn sımdı hazıran demıyo yanı:))Tatlim bana da herkez 2.5 vade ve 4 vade verdiler oda mart nisan a denk geldi.dun ayline attim o direk mart yada nisanda geri doncek dedi.
Cok sira var :) fiyat artar yakindaGayet detaylı ve uzun bakıyor canım.. Bana pembeci gelmedi.
Bn kasimda ayrildim subattan beri fal atiyorumsenınkı bayadır var yanı anladımm kadım aralıktan berı aynı vadeler kasımda mart dıyn sımdı hazıran demıyo yanı:))
Yok cnm demiyolar israrla mart nisanBn kasimda ayrildim subattan beri fal atiyorum
Demiyolar ozellikle atiyorum ki ayni vadeyimi vercekler diyesenınkı bayadır var yanı anladımm kadım aralıktan berı aynı vadeler kasımda mart dıyn sımdı hazıran demıyo yanı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?