Binnaz Abla

sabırsızlık da değil yavrum da ben de hoşlanıyosam ne gerek vaar oyunlara kaçmaya bilmemneye erkekler de savaşmayı seviyo işte amaan hiç beceremiycem bu işleri
bende cnm ya donseler artik mart nisan kritik aylar biktim vala

Banada oyle dedı :)))Selenanın gecmısı falan daha ısabetlıydı ondan dedım sen selenaya baktırdınmı sekerım
Baktirdim tatlim onun dedidi zamn mart nisan bakalim birtek seruven temmz dedi diger fallarim kisa vade verdi

Ba

bana hıc mart dıyen yok :)) nısan herkes ya 4 vade ya 30 gun yada nısan dedıker ama ben sımdıye kadar baktırdıklarımdan selena dıyorum selena selena
Tatlim bana da herkez 2.5 vade ve 4 vade verdiler oda mart nisan a denk geldi.dun ayline attim o direk mart yada nisanda geri doncek dedi.

Ben katina attim ask la ilgiliydi hep donerse bu ay cikmis olucak
onla gorusmedigim icin selenanin dedikleri ni teyit edemiyorum onla ilgilenn bir kzdan fln bahsetmisti ama bilmiyorum
Tatlim bana da herkez 2.5 vade ve 4 vade verdiler oda mart nisan a denk geldi.dun ayline attim o direk mart yada nisanda geri doncek dedi.
senınkı bayadır var yanı anladımm kadım aralıktan berı aynı vadeler kasımda mart dıyn sımdı hazıran demıyo yanı:))

Yaa kızlar ayrıldım sevgılımden aglamam zırlamam lazım perısan olmam lazım bende tık yok geleneksel olarak fal atıyorum bı garıp hıslerım ıcım cok rahat kuş gıbıyım sızce bu nedır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…