Evet canım hergün fal alımı doluyor geysu'nun.. Beğeniliyor. Fiyatları artacak gibi.. Artmadan gönderin kızlar :)Cok sira var :) fiyat artar yakinda
Evet canım hergün fal alımı doluyor geysu'nun.. Beğeniliyor. Fiyatları artacak gibi.. Artmadan gönderin kızlar :)
Falini bgndinmi sen falim gelsin yorum yapicamBen bu kadini tamamen hissel kesfettim ya umarim dedikleri de cikar :) Nairaya uzuldum canim ama benim de ilk yorumum buydu zaten woow diyecegim bir nokta atisi yok ama yanlis bir sey dr yok. Biraz pembeci bence de bana evlilik konusmasi yapilcak ilk aylardan demis ben bir kere oyle bir sey yapmam
Kizlar geysuyu ilk hakkinda kisminda pembe tablocu degilim vs dedigi icin denemistim ama emin olamiyorum hic olumsuz konustugu var mi ?
Ben bu kadini tamamen hissel kesfettim ya umarim dedikleri de cikar :) Nairaya uzuldum canim ama benim de ilk yorumum buydu zaten woow diyecegim bir nokta atisi yok ama yanlis bir sey dr yok. Biraz pembeci bence de bana evlilik konusmasi yapilcak ilk aylardan demis ben bir kere oyle bir sey yapmam
Kizlar geysuyu ilk hakkinda kisminda pembe tablocu degilim vs dedigi icin denemistim ama emin olamiyorum hic olumsuz konustugu var mi ?
gercekci oldugunu söyleyebilirim canim
yani olumsuz sayiliyosa bi erkek hakkinda olumsuz konustu pembe tablo cizmedi olmayacak dedi bana
Aylin dedigim gibi olucak donucek diyo ayy cikarmiki ya kesin konusuyo
Cok taktim ben ya mutsuzum cunku hayatima da devam ediyorum mücadele veriyorum suanCanım açıkça bir şey söyleyeyim mi bu kadar çok takarsan gelmez. Biraz kendini, beynini, kalbini rahat bırak. Biraz hayatını yaşamaya devam et. Bak fal bu çıka da bilir çıkmaya da bilir. Ama cocuk sana dönecektim yaptığın şey yüzünden dönmeyeceğim demiş. O yüzden hayatını yaşamaya devam ederken o birden gelir bence. Bu işler böyle kalmaz çünkü.
a kuzum ıyı dusun ıyı olsun gercektenCok taktim ben ya mutsuzum cunku hayatima da devam ediyorum mücadele veriyorum suan
Yazmayım diyorum dayanmadım naira tam hayal kırıklığı bana da ilişkinin başında evlilik konuşulacak fakat bu yıl evlilik olmayacak demişBen bu kadini tamamen hissel kesfettim ya umarim dedikleri de cikar :) Nairaya uzuldum canim ama benim de ilk yorumum buydu zaten woow diyecegim bir nokta atisi yok ama yanlis bir sey dr yok. Biraz pembeci bence de bana evlilik konusmasi yapilcak ilk aylardan demis ben bir kere oyle bir sey yapmam
Cok taktim ben ya mutsuzum cunku hayatima da devam ediyorum mücadele veriyorum suan
Yazmayım diyorum dayanmadım naira tam hayal kırıklığı bana da ilişkinin başında evlilik konuşulacak fakat bu yıl evlilik olmayacak demiş
yeni ayrıldıysan ilk aşama özgürüm ben asamasıdır sonra cıkar acısı :)Yaa kızlar ayrıldım sevgılımden aglamam zırlamam lazım perısan olmam lazım bende tık yok geleneksel olarak fal atıyorum bı garıp hıslerım ıcım cok rahat kuş gıbıyım sızce bu nedır :))
Ben kahve atmıştım canım.. Çok bekletmiyor. Gayet hızlı yorumluyorkızlar geysu ya kahve mi attınız tarot mu ? Çok bekletiyor mu ?
Kızzz sakinnn :))) sen çok fal attın bak. Az ara ver fallara. çok sık fal baktırmak iyi bişey değil.. Enerjini tıkıyorsun.ay benim çok pis fal atasım varama elde falcı kalmadı yani..mart nisan ayındayız kasımdan beri söylediler durdular hala tık yok
ben de merak ediyorum gelecek tuttu mu baktıranlar yazsa keşkegeysuyu nasıl bilirsinz kızlar hemen yorumluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?