- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Tarot attim 6.siradan 2 ye dustumkızlar geysu ya kahve mi attınız tarot mu ? Çok bekletiyor mu ?
ay valla kuzu baktırıyorum valla da biscolata ergeginin bi si gözükse tamam dicemKızzz sakinnn :))) sen çok fal attın bak. Az ara ver fallara. çok sık fal baktırmak iyi bişey değil.. Enerjini tıkıyorsun.
Gelsin yorum yapicamgeysuyu nasıl bilirsinz kızlar hemen yorumluyor mu
yeni ayrıldıysan ilk aşama özgürüm ben asamasıdır sonra cıkar acısı :)[/QUOTsekerım daha oncede ayrıldım baskasından perısan oldum yataklara dustum sanırım artık ruhsuzlastım:))) sakın ve rahatım bakalım hayrolssun senlede kaderımız bır bakalım cıkacak yada patlayacak :)))
o ben de de öyleydi ama durum öyle olmuyor zaman geçtikten sonra biraz hırcınlastıracak şeyler yaparsa karsı taraf senın falların sayısı artar :) bir de hala sevgisinden eminsen rahatsındır belki:)
valla bazı yorum yapanları gordum de tutmadı diyenelrde var.naz a attıgınız falların yorumu geldimi bekleyenler vardı o kadar??Gelsin yorum yapicam
Tatlim bu iyi halim bnm atlattim eskisi gibi degilim atlattim ilk zmnlar zır zir agliyodum ruh gibiydim simdi iyiyim toparlandim guclendim benimkide bunu farketti geziyorum tozuyorum hedeflerim icin ugrasiyirum bir yandanda ask acim i cekiyorum bazen salliyorum bazen cekiyorum misaliCanım toplamalısın kendini, bak hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama anladık ki beynen istediğin zaman toparlanıyorsun. Beynen istemeye çalış, ama belki de zamanı gelmemiştir, acını yaşayıp bittiğinde kendiliğinden mutlu olacaksındır. Ama zamanı beklemeden de sen beynen mutluluğa hazırla kendini, yarın ne olacağımızı bilmiyorum mutlu yaşamaya çalış :)
Naza bktrmdm hic atmistim sira coktu geri cekmistim geysu nun yorumu gelir birazdanvalla bazı yorum yapanları gordum de tutmadı diyenelrde var.naz a attıgınız falların yorumu geldimi bekleyenler vardı o kadar??
tamam kuzumm bilgilendirirsin biziNaza bktrmdm hic atmistim sira coktu geri cekmistim geysu nun yorumu gelir birazdan
Alımı kapattığına göre fiyatları artıracak belli kikızlar telwede kredim vardı, kahve içip geysuya atayım dedim, fal alımını kapatmış. fincanımla bakışıyoruz
Alımı kapattığına göre fiyatları artıracak belli ki
falkutusu warmışşşeğer fiyat yükseltirse atmayacağım fal ,
sizde atmayın kızlar , bu ne yaa iki ilgi görünce şımarmalar falan ....
Protesto ediyorum
Kızlar bu arada geysu bana 10 gün içinde sevindirici haber alacaksın ondan demiş, 8'inde atmışım bugün 16sı haber maber yok kaldı 2 günü söyleyeyim dedim, gerçi tarihe pek takılmıyorum ama durum bu
Geysuya attim arkadaslar hic tutarli degildi bende ne gecmis nede analizi hicbisey yazmamistim cok uzun bir sure sonra pembeninde otesinde bir tablo var kahve falinda bu kadar uzun sure olamaz ama enerji isidir bisey diyemiyorum o yuzdenKızlar bu arada geysu bana 10 gün içinde sevindirici haber alacaksın ondan demiş, 8'inde atmışım bugün 16sı haber maber yok kaldı 2 günü söyleyeyim dedim, gerçi tarihe pek takılmıyorum ama durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?