Binnaz Abla

Kızzz sakinnn :))) sen çok fal attın bak. Az ara ver fallara. çok sık fal baktırmak iyi bişey değil.. Enerjini tıkıyorsun.
ay valla kuzu baktırıyorum valla da biscolata ergeginin bi si gözükse tamam dicem yok yok durum fena ben de

Duy

Tatlim bu iyi halim bnm atlattim eskisi gibi degilim atlattim ilk zmnlar zır zir agliyodum ruh gibiydim simdi iyiyim toparlandim guclendim benimkide bunu farketti geziyorum tozuyorum hedeflerim icin ugrasiyirum bir yandanda ask acim i cekiyorum bazen salliyorum bazen cekiyorum misali

kızlar telwede kredim vardı, kahve içip geysuya atayım dedim, fal alımını kapatmış. fincanımla bakışıyoruz

Kızlar bu arada geysu bana 10 gün içinde sevindirici haber alacaksın ondan demiş, 8'inde atmışım bugün 16sı haber maber yok kaldı 2 günü söyleyeyim dedim, gerçi tarihe pek takılmıyorum ama durum bu

bazen tarihlerde şaşabiliyorlar. önemli olan söylediği şekilde olması. senin geysunun haricinde beğendiğin kahve yorumcusu var mı? ama telwede..

bu arada naira da tam gaz mış, fal alımına devam.

Kızlar bu arada geysu bana 10 gün içinde sevindirici haber alacaksın ondan demiş, 8'inde atmışım bugün 16sı haber maber yok kaldı 2 günü söyleyeyim dedim, gerçi tarihe pek takılmıyorum ama durum bu
Geysuya attim arkadaslar hic tutarli degildi bende ne gecmis nede analizi hicbisey yazmamistim cok uzun bir sure sonra pembeninde otesinde bir tablo var kahve falinda bu kadar uzun sure olamaz ama enerji isidir bisey diyemiyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…