- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
Benimkini Yengeç burcu sanıyordum İkizler çıktı ve böylece tüm dengesizliğinin sebebi ortaya çıkmış olduikizler ve beenn aman Allahım imkansız :)
Geysuya attim arkadaslar hic tutarli degildi bende ne gecmis nede analizi hicbisey yazmamistim cok uzun bir sure sonra pembeninde otesinde bir tablo var kahve falinda bu kadar uzun sure olamaz ama enerji isidir bisey diyemiyorum o yuzden
Insallah guzel haberler alip fal olayini kapatmissindirarkadaşlarım bende 1,5 aylık aralıksız sanal fal maceramı sonlandırmış bulunmaktayım.ne 5 lik ne 10 luk.benim
için bitmiştir.herkese güzel haberler dilerimm canım arkadaşlarımm.
Aynen canım yeni öğrendim... Sevgilim değil zaten ama olma aşamasında olan biriydi... Hergün tavrı değişiyordu davranışlarıyla söylemleri bambaşkaydı bugün bi öğrendim ki ikizler burcuymuşdoğum tarihini yenimi öğrendin..
Atmatellwedeki medyum saruman kimdir yaa kredim vardım attım gibi onaa
Ben iade almistim dusuk oy verincetellwedeki medyum saruman kimdir yaa kredim vardım attım gibi onaa
Atma
Ben iade almistim dusuk oy verince
Aynen canım yeni öğrendim... Sevgilim değil zaten ama olma aşamasında olan biriydi... Hergün tavrı değişiyordu davranışlarıyla söylemleri bambaşkaydı bugün bi öğrendim ki ikizler burcuymuşyani bu tavırlar anlık değil ömürlükmüş işte yıkıldığım an budur :)
yok canım hiç güzel bi haber aldığım falan yok.belkide hiç olmayacak bilmiyorum bi kıpırtı bile yok zaten..sadece birazda bırakma sebebim enerjimin düşmesi ve hepsinin zzaten aynı şyleri söylemelerinden dolayı artık masraf yapmak istememem..Insallah guzel haberler alip fal olayini kapatmissindir
Lale liseden bir arkdsm vardi adi laleydi konusma tarzini ona bnzetiyorum omu acaba diyorum bazenInsallah guzel haberler alip fal olayini kapatmissindir
Cok pembisti bakalim sana ne dicektüüü geçti artık ,
aman bitireyim dedim kredimi yaaa , doğru dürüst bir falcı yok zaten ,
Ah canim benim o olmamin imkani yok nickim buLale liseden bir arkdsm vardi adi laleydi konusma tarzini ona bnzetiyorum omu acaba diyorum bazen
Cok sık baktirdiysan enerjin dustu tabi senin icin ne hayirliysa o olsun insallahyok canım hiç güzel bi haber aldığım falan yok.belkide hiç olmayacak bilmiyorum bi kıpırtı bile yok zaten..sadece birazda bırakma sebebim enerjimin düşmesi ve hepsinin zzaten aynı şyleri söylemelerinden dolayı artık masraf yapmak istememem..
cnm naza hangi falı baktırdınbu arada kapaanışı ben naazz telweyle yaptım ve bombaydı. şimdiye kadar en detaylı bilen ve yakın geçmişten
benim duyamayacağım şeyleri bile bana söyleyen tüm falcıların tek tek bildiği detayların toplamını bende bilen naazz oldu.
ve bu sayfa kapandı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?