Binnaz Abla

Benimkini Yengeç burcu sanıyordum İkizler çıktı ve böylece tüm dengesizliğinin sebebi ortaya çıkmış oldu ikizler ve beenn aman Allahım imkansız :)

Geysuya attim arkadaslar hic tutarli degildi bende ne gecmis nede analizi hicbisey yazmamistim cok uzun bir sure sonra pembeninde otesinde bir tablo var kahve falinda bu kadar uzun sure olamaz ama enerji isidir bisey diyemiyorum o yuzden

ya bu geysuda erken sönecek galiba bitiremedim şu krediyi bir türlü. Eğer falcı bana geçmişi ve şimdikiyi bilemiyorsa, geleceğide tutturma olasılığı zayıf oluyor...yani genelde bende öyle oluyor ondan söyledim. Herkeste değişik olur tabi.

doğum tarihini yenimi öğrendin..
Aynen canım yeni öğrendim... Sevgilim değil zaten ama olma aşamasında olan biriydi... Hergün tavrı değişiyordu davranışlarıyla söylemleri bambaşkaydı bugün bi öğrendim ki ikizler burcuymuş yani bu tavırlar anlık değil ömürlükmüş işte yıkıldığım an budur :)

ikizler erkeği çok değişken, uğraştırırlar adamı, kolay gelsin şimdiden :)

Insallah guzel haberler alip fal olayini kapatmissindir
yok canım hiç güzel bi haber aldığım falan yok.belkide hiç olmayacak bilmiyorum bi kıpırtı bile yok zaten..sadece birazda bırakma sebebim enerjimin düşmesi ve hepsinin zzaten aynı şyleri söylemelerinden dolayı artık masraf yapmak istememem..

bu arada kapaanışı ben naazz telweyle yaptım ve bombaydı. şimdiye kadar en detaylı bilen ve yakın geçmişten
benim duyamayacağım şeyleri bile bana söyleyen tüm falcıların tek tek bildiği detayların toplamını bende bilen naazz oldu.
ve bu sayfa kapandı..

Cok sık baktirdiysan enerjin dustu tabi senin icin ne hayirliysa o olsun insallah

cnm naza hangi falı baktırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…