Binnaz Abla

Ya iptal mi etsem acaba falı ((
Ben onu tavsiye ettin diye hatırladım...

Haklısın herkesin istediği aslınd aynı şey . Kısa zamanda mutlu olmak.

bence aramızdan gönüllüler seçip bu bizi sinir eden adamların falına bakalım parasız tesadüf gibi diyelim bir kız var şöyle de böyle de övelim de övelim kaçırma acele et senin uğurun hayatın bambaşka olacak para pul seni bulacak şu bu hiç biri dayanamz bence hemen pervane olurlar yoksa olmayacak böyle

Tellwe'de fal baktırmak mı... aman aman...
Kiraze hariç sanmam bir daha...

Cosmo'dan fal geldi. 6-7 satır.. Bu kadar kısa bu kadar genel fal mı olur...

kizlaar son online fal durumlari ne bilmiyorum ama size bi falhaberi bir de sorum var.
fal haberi derken cikmayan fal haberi! kiraze sanirim benimle enerjisi uyusmayanlardan (hic de sevmem enerji olayini ama simdi kirazeyi begenenler var kotu diyemedim :)) neyse kiSacik bir sure vermisti o sure doldu hatta fazlasiyla doldu olumlu bisey yok yeni biri de demisti oyle biri hic yok eskisinden de haber yok uzgunum ama durum bu
gelelim sorumaaaa uzun zamandir online baktirmiyorum aklimda iki kisi var biri nesibe ki meslegimi ailemi sevdigim adamin yapisini iyi bildi ilk fali goreceli olarak olumlu olsa da iki ve uc olumsuzdu yalniz sonra durumlar degisti belki gelecek de degisir diye baktirmak fikir almak istiyorum! aklimdaki diger isim ise rezzan abla ama korkum su rezzani bazilari cok begenirken bazilari ise iki falin ikisinin farkli telden caldigini tutarsiz oldugunu soyluyo...
ikisine de baktiramam sinir koydum kendime sizce hangisi agir basiyor....

kızlar rezzana ilk yollayanlardım bugün ama hala gelmedi cevap.en son baktım 16 kişiyken meşgul yaptı 10 kişi kaldı yazıyo şu an.hepsine bakınca mı yolluyo insanlara beni aydınlatsanıza:26:

kızlar rezzana ilk yollayanlardım bugün ama hala gelmedi cevap.en son baktım 16 kişiyken meşgul yaptı 10 kişi kaldı yazıyo şu an.hepsine bakınca mı yolluyo insanlara beni aydınlatsanıza:26:

Yok canim sanmam bence baktigini yoluyo neden bekletsin ki. Bide sen sirandan emin misin bide bazen online yakalar yakalamaz gonderiyoruz ama bizden once davranmis bi suru kisi olabiliyo

Yok canim sanmam bence baktigini yoluyo neden bekletsin ki. Bide sen sirandan emin misin bide bazen online yakalar yakalamaz gonderiyoruz ama bizden once davranmis bi suru kisi olabiliyo

şimdi geldi geldi aaay çok heycanlandım inşalalh güzel şeyler demiştir bakalım:/

kızlar şimdi dinledim rezzan abla uzun uzuun bakmış.çokta güzel yorumlamış aslında anı.olumlu bir bayan ses tonu güzel inşallah dedikleri olur bakalım:)

Yeni keşiffff.... Evrenden Mesajınız Var [Kahve Falı] [Tarot] [Akıl Hocası] [Online Fal] [Online Tarot] [İnternette Fal] [İnternette Tarot] [İstanbul Fal] [İstanbul Tarot] [En İyi Fal] [Bilen Fal] mutlaka bakmalısın... müsait değilmiş yazılı baktı ama çok iyiydi...sesli randevu alıcam..bakalım.

arkidişler ben cosmoya baktırdım kısa ama gayet güzel yorumlamış 3 liralık kahve için çok çok iyiydi bence :)

Bugün Şevval hanıma kahve yollamayı düşünüyorum..

Falları çıkıyor mu , kızlar ne diyorsunuz ???

Bugün Şevval hanıma kahve yollamayı düşünüyorum..

Falları çıkıyor mu , kızlar ne diyorsunuz ???

Ben baktirdim bana 1 ay vermis.....1 ay beklemek lazim cikar mi diye

Samira 8 hafta demis, Cosmo yilbasi demis.

Bana oyle geliyor ki bekleyip bekleyip hava alicam

canimm ben baligim ya dolunayda balikta olmus basim agriyor bugun sabahtan beri tatlim

Bu haftadan itibaren artık bazı şeyleri sonlandırmak isteyecekmişiz. Acaba bu dolunay bu fal baktırma olayımı, sonlandırmama yardımcı olur mu ki diye düşündüm ama yine bu sabah fal gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…