Dur kuzum, o benim tavsiyem değildiBana dedikleri umarım çıkmaz, ben kahve baktırdım ama kısa yazmış ve bence kahve konusunda pek hissiyatı yok gibi.....yani bilemedim , analizi doğru da olabilir yanlış da. Bana 6 ay bekle demiş.
6 ay babamın oğlu olsa beklemem, zaten bekleyemem sabırtaşı mıyımhiçbir adam 6 ay beklmeye değmez zaten.
Ya iptal mi etsem acaba falı((
Ben onu tavsiye ettin diye hatırladım...
Haklısın herkesin istediği aslınd aynı şey . Kısa zamanda mutlu olmak.Benimki belli, artık mutlu olmak istiyorum.......26 yaşındayım, yaşıtlarım nişanlanıp evleniyor, ben de karşıma çıkan biriyle artık mutlu olmak istiyorum. Olur olmaz diye 6 ay beklemeye ne enerjim, ne de sabrım var, olmayacak bir iş için vakit ziyan etmek de istemiyorum zaten. Olacaksa bir an önce olsun diye tez canlıyım ne yapayım işte.
sana dedikleri çıkmışmıydı?
gecmis ve su aki durum gelecegi beklioruz cnm
herkes pek bir durgun Dolunay haftasındayız ondanmıdır acaba.
kızlar rezzana ilk yollayanlardım bugün ama hala gelmedi cevap.en son baktım 16 kişiyken meşgul yaptı 10 kişi kaldı yazıyo şu an.hepsine bakınca mı yolluyo insanlara beni aydınlatsanıza:26:
Yok canim sanmam bence baktigini yoluyo neden bekletsin ki. Bide sen sirandan emin misin bide bazen online yakalar yakalamaz gonderiyoruz ama bizden once davranmis bi suru kisi olabiliyo
şimdi geldi geldi aaay çok heycanlandım inşalalh güzel şeyler demiştir bakalım:/
ben kahve baktırdım hep 5 kere falan baktırmışımdır sesli bakıyor zaten ama sık baktırmamak lazım benim en az 15 gün olmasına dikkat ediyorum falllar arasında en memnun oldugum kahve falı bakan kişi çıkmadı olmadı dediğim bir durum yok ama asıl olay için bekliyeceğim bakalım inş. o da çıkar
Yeni keşiffff.... Evrenden Mesajınız Var [Kahve Falı] [Tarot] [Akıl Hocası] [Online Fal] [Online Tarot] [İnternette Fal] [İnternette Tarot] [İstanbul Fal] [İstanbul Tarot] [En İyi Fal] [Bilen Fal] mutlaka bakmalısın... müsait değilmiş yazılı baktı ama çok iyiydi...sesli randevu alıcam..bakalım.
Bugün Şevval hanıma kahve yollamayı düşünüyorum..
Falları çıkıyor mu , kızlar ne diyorsunuz ???
canimm ben baligim ya dolunayda balikta olmus basim agriyor bugun sabahtan beri tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?