Binnaz Abla

Cok sık baktirdiysan enerjin dustu tabi senin icin ne hayirliysa o olsun insallah
amin canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahh

cnm naza hangi falı baktırdın
canım kahve attım ama ek açılım yaptığını söyledi.1 hafta bekledim ama inatla çekmedim gerçekten deydi bende.çok memnun kaldım.

Arkadaşlar paylaşmak istedim bu arada.

Aşağıda ER RAFİU ÖZEL DUASINI PAYLAŞIYORUM...Bilindiği üzere Raafiu esması günlük kendiniz belirlediğiniz özel bir süre içinde seslendirildiğinde yıldızı yükselten bir esma,her şeyi negatif halinden kurtarıp pozitif ve olumlu faydalı haline sokan bir etkisi var... bu duayı da kendi belirlediğiniz miktarlarda okursanız etkiyi kuvvetlendirecektir inşallah, yardımcı olur ihtiyacı olan insanlara...sevgiler ve selamlarla...

Bismillahirrahmanirrahiym
Allahümme enterrafiüllezi refa’tel enbiyae vel evliyae binurikel ilahi ve entellezi kemmelte nüfusü ehlil mehabbeti vel viaadi bi sübühaati vechike ve cenaabikel a’laa ve entellezi tuzhirü ettenüde vettecerrüde fiy guluubi evliyaaike lil ihaatati bi avaalimil eşyaai ve entellezi refa’te derecaatil irfaane ve gadri ehlil irfaani vel iymaani inde infisaahil zulümati ve zuhuri sirril ictilaai es elüke bi sirri kaafi vennuuni ve sirri esraaril ilmi ve bi sirri maanil nuuni bi meknuunaati huruufil haafeda firref ‘ il mucibeti ecren ğayre memnuunin ve bi sirri damairü devrin nef’i inde inkişaafil hukmül maasun en terfeaa müşaahedeti anil mahsusati ve iraadeti an naiymişşehevaati verfa’ni ileyke alaa ekmelil halati ve tebdiylisseyyiaati es elüke Allahümme en tec ‘ aaleni mütezellilen beyne yedeyke fiddünya maa kemaalil ilmi vel ‘ ibadeti mukbilen aleyke fil ukbaa inde basti envaaris seadeti vessiyaadeti ve saaciden leke fi mekaami iraadeti mütelebbisen bi nuuril hikmeti vezzehaadeti hatta laa ertesibü liğayrike zaaten ve vasfen inneke faalün lima türiydü ve ente alaa külli şey in kadiyrün. Amin…

kesinlikle valla ben de her ay 200 tl veriyorum o kadar parayı süse harcasak zaten kendimize özgüvenimiz gelir ve daha çok dikkat çekeriz.

Naazz çok bekletir ama yazılı yorumlarda en iyilerden bence... Bi çok kez fal sayfası bitti benim için diyip ertesi gün yine açmış olsam da fal sayfasını bu sefer gerçekten bitti... Falcıların yarısı Evet olacak derken yarısı hayır yok boşver diyor. Ve söylenecek başka bişey olmadığını bile bile 5 TL 10 TL diyendir yüzlerce lira fala yatırır olduk sonuç = kocaman bi sıfır... O paraları İhtiyacı olan birilerine versek ettikleri dua ile hayallerimize çoktan ulaşmıştık belki de... Özellikle burayı takip ede ede yeni birilerini duydukça kendimizi tutamayıp dur bu son bunu da deneyeyim diyip hep başa sardık. Şimdi şifremi değiştiricem ve o şifreyi de unutucam:) belki çok sonra geri döner bu zamana kadar baktırdığımız falları değerlendiririz:) hepinizi tanımak çok güzeldi hakkınızı helal edin kızlar. Dualarınıza talibim:) Umarımın herşey en hayırlı olan şekilde gönlünüzce olur...

Kızlar bende oyleyım her ay 200 tl telefon parası bu ay 140 gelmıs dıye sevınıyordum en son

Bıze yazık dun greylede konustum yanı bız durmadan fal baktırıp gelıcegı merak edıyoruz ama ANI yasıyamıyoruz kı gelecegımız olsun!!herkes bana aynı seyı dıyorr formdanda uzak kalmak ıstıyorum cunku gordukce baktırasım gelıyor ısımlerı duydukca huraaaaaa duydugumuz ısme kosuyoruz

ve bu aralar baya ters bır ınsanım herseye kızar oldum,hıc bısey yapmak ıstemıyor canım baya enerjımde dustu galıba
N Nevbaharim dua ıcınde teşekkurler kuzum hepımız adına,bende esmalara ara vermıstım dualara ve esmalara yonelıcem resmen garıp bır haldeyımm kendımee gelmem lazım

aslında yazmıycaktım kuzular ama hepinize faydası olsun bu bilginin.dün nazz falın sonunda yazmışki uzun süre fal baktırma lütfen kimseye enerjini bozmuşsun düşürmüşsün tamamen kaderinle çok fazla uğraşma irdeleme gibi şeyler yazmış.ve bu benim kafama böyle tokmak gibi vurdu sanki o an bitti benim için.düşünün bunu bi falcı söylüyo ama biz kendimizi bunu alışkanlık haline getirerek ne kadar mahvettiğimizi anlamıyoruz bile.(

evet canım bana da büyü var gibi bi şey demişti dedim yoktur öyle bi çevrem yok. o zaman yıldızın düşüktür dedi. belki de bu fallar yapıyo bizi böyle yaa, hiç bi işimiz rast gitmiyor. ben de bi süre baktırmıcam inş sözümde durursam.

ama yine de bi gelişme olursa yazarım fallarımın süresi az kaldı en azından çıkan ve patlayanları haber vericem

rica ederim bitanem faydası olursa ne mutlu bana..

bnmde durumum aynı esmaları bıraktım yne modum sıfıra dustu ya esmalarıma baslıcam hzr doluydum ne guzel.. 168 gelmış hattım kapanıcak resmen hala odemedım.s

o kadar dogru kı bana bır falcıda demıstı ozellıkle kart fallarına 15 gun ara verıp baktır yada ayda bır dıye ama bız manyak gıbı durmadan yenı ısım bulup atıyoruz denıyoruz ve o karsımızdakı ınsanında enerjısı bır sekılde bıze gecıyor ben buna ınanıyorum ..selenaya su falı baktırdıgımda mesela 1 hafta kendıme gelememıstım resmen falda kotu bısey yoktu ama bende bır agırlık oldu ,yuz yuze baktırmıyoruz sonucta ama oyle bırsey yasayınca cok sasırmıstım ..bız hıc dıkkat etmeden ust uste atıyoruzz

Bende asla baktirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…