Ben cok once atmistim tarot pembe tabloydukızlar bılgehatuna tarot atan varmı?
amin canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahhCok sık baktirdiysan enerjin dustu tabi senin icin ne hayirliysa o olsun insallah
canım kahve attım ama ek açılım yaptığını söyledi.1 hafta bekledim ama inatla çekmedim gerçekten deydi bende.çok memnun kaldım.cnm naza hangi falı baktırdın
inşallah ben de memnun kalırım hala bekliyorum..amin canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahh
canım kahve attım ama ek açılım yaptığını söyledi.1 hafta bekledim ama inatla çekmedim gerçekten deydi bende.çok memnun kaldım.
canım umarımm kalırsın inan artık kimse için bişey denmiyor birine tutan diğerine berbat olabiliyor.inşallah ben de memnun kalırım hala bekliyorum..
Cok pembisti bakalim sana ne dicek
:) yolculuga cikcan fln dedimi basarili olcan mutlu bir yuva kurcanoda beni seviyomuşşş
Saolsun içimi rahatlattı
kesinlikle valla ben de her ay 200 tl veriyorum o kadar parayı süse harcasak zaten kendimize özgüvenimiz gelir ve daha çok dikkat çekeriz.kızlar 185 lira fatura ödedim geldim geçen ayın faturası bu bi de bu ay da yaklaşık böyle bi miktar ödiycem battım battım kaç aydır böyle yazık o kadar paraya valla nazın yorumu da gelsin bıraktım ben de bu işleri
evet canım bana da büyü var gibi bi şey demişti dedim yoktur öyle bi çevrem yok. o zaman yıldızın düşüktür dedi. belki de bu fallar yapıyo bizi böyle yaa, hiç bi işimiz rast gitmiyor. ben de bi süre baktırmıcam inş sözümde durursam.aslında yazmıycaktım kuzular ama hepinize faydası olsun bu bilginin.dün nazz falın sonunda yazmışki uzun süre fal baktırma lütfen kimseye enerjini bozmuşsun düşürmüşsün tamamen kaderinle çok fazla uğraşma irdeleme gibi şeyler yazmış.ve bu benim kafama böyle tokmak gibi vurdu sanki o an bitti benim için.düşünün bunu bi falcı söylüyo ama biz kendimizi bunu alışkanlık haline getirerek ne kadar mahvettiğimizi anlamıyoruz bile.(
rica ederim bitanem faydası olursa ne mutlu bana..Kızlar bende oyleyım her ay 200 tl telefon parası bu ay 140 gelmıs dıye sevınıyordum en son
Bıze yazık dun greylede konustum yanı bız durmadan fal baktırıp gelıcegı merak edıyoruz ama ANI yasıyamıyoruz kı gelecegımız olsun!!herkes bana aynı seyı dıyorr formdanda uzak kalmak ıstıyorum cunku gordukce baktırasım gelıyor ısımlerı duydukca huraaaaaa duydugumuz ısme kosuyoruz
ve bu aralar baya ters bır ınsanım herseye kızar oldum,hıc bısey yapmak ıstemıyor canım baya enerjımde dustu galıba
N Nevbaharim dua ıcınde teşekkurler kuzum hepımız adına,bende esmalara ara vermıstım dualara ve esmalara yonelıcem resmen garıp bır haldeyımm kendımee gelmem lazım
bnmde durumum aynı esmaları bıraktım yne modum sıfıra dustu ya esmalarıma baslıcam hzr doluydum ne guzel.. 168 gelmış hattım kapanıcak resmen hala odemedım.sKızlar bende oyleyım her ay 200 tl telefon parası bu ay 140 gelmıs dıye sevınıyordum en son
Bıze yazık dun greylede konustum yanı bız durmadan fal baktırıp gelıcegı merak edıyoruz ama ANI yasıyamıyoruz kı gelecegımız olsun!!herkes bana aynı seyı dıyorr formdanda uzak kalmak ıstıyorum cunku gordukce baktırasım gelıyor ısımlerı duydukca huraaaaaa duydugumuz ısme kosuyoruz
ve bu aralar baya ters bır ınsanım herseye kızar oldum,hıc bısey yapmak ıstemıyor canım baya enerjımde dustu galıba
N Nevbaharim dua ıcınde teşekkurler kuzum hepımız adına,bende esmalara ara vermıstım dualara ve esmalara yonelıcem resmen garıp bır haldeyımm kendımee gelmem lazım
aslında yazmıycaktım kuzular ama hepinize faydası olsun bu bilginin.dün nazz falın sonunda yazmışki uzun süre fal baktırma lütfen kimseye enerjini bozmuşsun düşürmüşsün tamamen kaderinle çok fazla uğraşma irdeleme gibi şeyler yazmış.ve bu benim kafama böyle tokmak gibi vurdu sanki o an bitti benim için.düşünün bunu bi falcı söylüyo ama biz kendimizi bunu alışkanlık haline getirerek ne kadar mahvettiğimizi anlamıyoruz bile.(
paralarını burda car cur etme getır ben bakım falınakızlar bılgehatuna tarot atan varmı?
Bende asla baktirmamGünaydınnnlarr.. Nariaradan falım gelmiiŞ.. Çok kötü bir fal diyemem ama benim için vasat bir fal.. Nokta atışı yok!!! Beni şaşırtacak hiç bir söz yok!! Mantıklı konuşmuş.. Tarih falan hiç vermemiş.. Sadece olacak demiş. Ben tarot atmıştım. Kartlara göre yorum yapmış.. Sanki bide pembeci geldi bana ya bilemedim..
Tühh niye baktırdım diyecek bir fal değildi ama bir daha Nairaya fal baktırmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?