Yok canım benim online fala dönmemle saraylının kayıplara karışması aynı tarihlere denk geldi nedense, bi ara döndü sanırım kısa bi süreliğine ona da ben yetişemedim
geysu kapatmış alımı
Benimkini Yengeç burcu sanıyordum İkizler çıktı ve böylece tüm dengesizliğinin sebebi ortaya çıkmış olduikizler ve beenn aman Allahım imkansız :)
Sevselerde gozleri disarida1 nisandan sonra gelicekmiş saraylı tatlım :)
ben de fal atıcaktım geysu ya yaw, sabah mı açıyo sonra kapatıyo, yoksam temelli mi kapatmış?
ikizler erkeğini ben severim yaw,matraktır eğlencelidir, dengesizdir, ama hava grupları genel de dengesizdir
iyi bir dostturlar, erkeklerde özellikle gözlemlediğim, aşk konusunda sevdimi tam severler, sevmezlerse gözü dışardadır :)
Yok onu demedi :)Yolculuga cikcan fln dedimi
:) yolculuga cikcan fln dedimi basarili olcan mutlu bir yuva kurcan
Lafı ağzımdan aldın canımSevselerde gozleri disarida)
İlkay selena varmı bunların içinde kuzum?Kizlar selamlar hayatimda ogrendigim bazi bilgiler isiginda degisik fikirlere sahip oldum.acikca yazamiyorum malum kimin takip ettigi belli degil buralari.son ogrendigim ve dogrulugu kesin olan bir bilgi var bunu bir sene icerisinde bilen falsepeti aliye abla olmus ..bir yolun var medyum deniz etrafinda donmus ,nesibe ise benim sorumda suphemi belirtmemle birlikte bu supheyi dogrulamis..bunlar disinda bu ozel konuyu bilen kimse olmamis soruma gore sekillenen yorumlar yapmislar birde emine ve seruven de esas konu olmasada gecmisteki kisi ile ilgili bilgi verebilmisler diger fallarda baska bir kisiyi sordugum icin aylin berrin meryem sadece o kisi ile ilgili olumlu konusmus
Hayir ikiside sallamasyonİlkay selena varmı bunların içinde kuzum?
bazen tarihlerde şaşabiliyorlar. önemli olan söylediği şekilde olması. senin geysunun haricinde beğendiğin kahve yorumcusu var mı? ama telwede..
bu arada naira da tam gaz mış, fal alımına devam.
Ben bugün ilk adımı attım kızlar fal bırakma konusunda, biraz önce arkadaşımla falcıdaydık o baktırdı ben ise sadece onu bekledim, bir kere daha becermiştim bunu, ciddi anlamda fal olayından soğudum, öyle desen olmuyor böyle desen olmuyor, forum konusunda da içim rahat değil, bana faydadan cok zararı dokunuyor gibi geliyor. Net patlayan iki kişi Nesimee ve sedee çok net patlamışlar, özellikle sedee çok ilginç ayrıntı bilmesine rağmen cok cok pembe tabloymuş. Bu iki isim çok net diğerlerini zamanı var diyelim.Hepinize falsız günler
bebişim hayırlı olsun darısı başıma
ama kime gittiniz merak ettim, bunu engelleyemiyorum....
Canım sen sevmiyordun galiba evime gittik,ucuz birini istedi evimde özleme gittik ama doğru tavsiyeler verdi.Zaten amacımız bu sfer tavsiye gibi bir şeydi onun için. Akşam gittik çok kısa baktı ama doğruydu. Denedin mi bilmiyorum özlemi? Bir de özgeye gelen coktu aksam onu hiç duymamıştım. Ama oradan bence doğru düzgün çıkan tek kişi fatoş galiba. Ben her gittiğimde kamuoyu yoklaması yapıyorum da cafedekiler sinir oluyor bana
Ezele de bir hafta sonra yine birlikte gitme kararı aldık bugün izinli olduğu için gidemedik ona, arkadaşım ezele gitmişti bir daha istiyor :)
evim de pavyon sahibi gibi duran nurettin var ya, ben o adamı sevmiyorum karısı da orda çalışıyo serapmı sevtap mı se li bişey; ortamı da dk falan tuttukları için hoşuma gitmiyor, enerjiyi bozuyorlar...
özleme ve fatoşa gitmiştim bende, özlem güzelim die falıma bakmadı, güzel kız sevmiyo 3 tane şey söyledi 10 tl lik sorulu cevaplı baktırmıştım kahveme hiç bakmadı bile 5 tane kart çekti sadece, birine de aynı şeyi yapmış ama sonradan gidince bana alıştı diyor, dedikleri çıksın gideriz tabi 7,5 kahvesi
fatoş u beğendim ben düzgün bi bayan, geçmişten pek konuşmayı sevmem ama demişti benimle ilgili 1 2 şey söyledi, dayanamadım dedidedikleri çıkıcakmı bakalım
. Bende fal sevdama noktayı koymus bulunuyorum arkadaslar canım sıkılınca eskı falları dınleyecegım :))Kızlar bende oyleyım her ay 200 tl telefon parası bu ay 140 gelmıs dıye sevınıyordum en son
Bıze yazık dun greylede konustum yanı bız durmadan fal baktırıp gelıcegı merak edıyoruz ama ANI yasıyamıyoruz kı gelecegımız olsun!!herkes bana aynı seyı dıyorr formdanda uzak kalmak ıstıyorum cunku gordukce baktırasım gelıyor ısımlerı duydukca huraaaaaa duydugumuz ısme kosuyoruz
ve bu aralar baya ters bır ınsanım herseye kızar oldum,hıc bısey yapmak ıstemıyor canım baya enerjımde dustu galıba
@secret_garden dua ıcınde teşekkurler kuzum hepımız adına,bende esmalara ara vermıstım dualara ve esmalara yonelıcem resmen garıp bır haldeyımm kendımee gelmem lazım
şimdi gittim fala yaş sordu 25 dedim, ben 25im aynı yaştayız dedi, ama sen daha küçük gösteriyosun dedi ben de teşekürederim dedim, sonra bu 25im demeden önce sence kaç gösterim falan dedi ben de 28 civarları dedim, çok ta yaşlı demedim sonuçta abla gibi duruyor, ve salaş bi tarzı var, her insan yaşını göstermek zorunda değil; bu sonra sen bi de güzelsin ondan bıdı bıdı başladı işte, 15 dk lık fal seansımızın 10 dk kasını yaş ve güzellikle öldürdük :)Alalala gerçekten mi aynı özlemden mi bahsediyoruz ki evim birini arayınca o yoksa başkasını o diye öne sürüyormuşBana çok iyiydi özlem hatta arkadaşıma 10 dakika baktıysa bana 15 i geçti, ki güzellik konusunda hakkımı yedirtmem çirkin mi demek istedi bana, nasıl bakar ulen bana Şaka bir yana özlem mi fatoş mu önce fatoşu hiç sevmedim çünkü 10 dakkalık falın 5 dakkasını icralık işini sorararak geçirdi Ama şimdi düşününce kadın 5 dakika bakmış ama noktayı koymuş, dedikleri zaten diğerleriyle aynı bakalım göreceğiz. Ama Ezeli çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?