ben ezele gittim ama kadın gelecekle ilgili pek bir şey söylemedi
şimdi gittim fala yaş sordu 25 dedim, ben 25im aynı yaştayız dedi, ama sen daha küçük gösteriyosun dedi ben de teşekürederim dedim, sonra bu 25im demeden önce sence kaç gösterim falan dedi ben de 28 civarları dedim, çok ta yaşlı demedim sonuçta abla gibi duruyor, ve salaş bi tarzı var, her insan yaşını göstermek zorunda değil; bu sonra sen bi de güzelsin ondan bıdı bıdı başladı işte, 15 dk lık fal seansımızın 10 dk kasını yaş ve güzellikle öldürdük :)
sonra 5 kart çekip 5 dk kada 3 tane şey söyledi ve gönderdi beni.... dedikleri hala çıkmadı bekliyorum...
ben ezele gittim ama kadın gelecekle ilgili pek bir şey söylemedi
falcıların bulunduğu bi oda varya kasanın yanında giriş kısmı, o kapının tam karşısındaki bi bölmedeydi yeri, kapının karşısını 2 ye bölmüşler ye bu duvar kısmında oturuyodu, diğer tarafı cama bakıyorŞaka yapıyorsun Gizzzz şoka girdimNe 25 i be benim dediğim özlem gayet 30 üstü 35 gibi duran bir kadın mümkün değil 25 olması Ben benle yaşıt kadına abla mı dedim Ohaa ya şaçı başı nasıldı vallahi aynı özlem olamaz ama bir soğuk nevale yanı var böyle mesafeli
ohaa harbi şoktayım yeminle
falcıların bulunduğu bi oda varya kasanın yanında giriş kısmı, o kapının tam karşısındaki bi bölmedeydi yeri, kapının karşısını 2 ye bölmüşler ye bu duvar kısmında oturuyodu, diğer tarafı cama bakıyor
yeap tıpkısının aynısı dediğin gibi, yanakları al al olmuş, saçları gür siyahtı, beyaz tenli, soğuk gibi değil de farklı bi tarzı var bilmişlik ve memnuniyetsizlik karışımı bişey..Bende de arkası cama dönük önü odaya dönüktü, kapının tam karşısındaydı,arkadaydı ama bugün arkadasıma baska yerde baktı. Böyle siyah saçlı omuzlarından aşagı cok uzun değil ama kısa da değil, boylu bir kadın rahat 35 var dersin, beyaz tenli hafif pembemsi yanaklı ve mesafeli bir duruşu var. Bu mudur sendeki özlemde ?
yeap tıpkısının aynısı dediğin gibi, yanakları al al olmuş, saçları gür siyahtı, beyaz tenli, soğuk gibi değil de farklı bi tarzı var bilmişlik ve memnuniyetsizlik karışımı bişey..
sıkmış olabilir, ben de sanmıyorumaynen bilmişlikle memnuniyetsizlik doğru tanımlama :) Onun 25 yaşında olduğuna inanmıyorum bence sıkmış, inanamadım valla. Arkadaşıma dediği bir iki şey çıktı onun bu arada. Biz de bekleyip görelim bakalım :)
Bn parca pkızlar 185 lira fatura ödedim geldim geçen ayın faturası bu bi de bu ay da yaklaşık böyle bi miktar ödiycem battım battım kaç aydır böyle yazık o kadar paraya valla nazın yorumu da gelsin bıraktım ben de bu işleri
Bnmkide berbtti fallar karisti sanirim dedim hattaKızlar arkım geysudan yorumu gelmış uzgunum arksdasım evlı gelen yorum bekar için bakılan bı tür.uzgunum ya cok yuklenıldı yoruldu yorumcu yada bılemedım.hbr vermek ıstedım:))
sıkmış olabilir, ben de sanmıyorum, beni şöle bi baştan aşa süzdü zaten, ve direk bu konuları açtı ben sustum o konuştu, sonra he he dedim yine konuşmaya devam etti
sripapatya ya da dedikleri çıkıyor, işh çıkar da balım ucuz bi falcımız olur kafamız estiğinde gideriz
işh tatlım, iyi geceler tatlı rüyalarinsallah canim valla umarim bize de cikar. Ben de bir gideyim de su ezele bir de onu kiyaslariz :) Haydi iyi geceler canim
yasamak06 da astralyolculuk u ovmus zaten.. falımpirde de dün tarotprensesini.. of
Sevgililer günü deme ya ben de hayatımın sonuna kdr çanta almayacağım kendime çanta almıştı benimki deöyle yapıcam artık her halde.. zaten beklemedeyim uzun süre.. sevgililer gnünde hediye almış ona... çikolatalar ve ayıcıklar.. canım çok sıkıldı.. yeni gördüm.. baktırdığım falcılar da aklı ben de diyor.. bilmiyorum için çok kötü.. bıktım mı diyeyim ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?