Binnaz Abla

Şaka yapıyorsun Gizzzz şoka girdim Ne 25 i be benim dediğim özlem gayet 30 üstü 35 gibi duran bir kadın mümkün değil 25 olması Ben benle yaşıt kadına abla mı dedim Ohaa ya şaçı başı nasıldı vallahi aynı özlem olamaz ama bir soğuk nevale yanı var böyle mesafeli

ohaa harbi şoktayım yeminle

ben ezele gittim ama kadın gelecekle ilgili pek bir şey söylemedi

Giz dediği gibi sorman gerekiyormuş. Bir de geleceği söyleyenlerden hangisi çıktı be canım, anı doğru düzgün bilip ona göre yol almak daha mantıklı. Ama gitmedim gittikten sonra yorumlayayım bir de.

falcıların bulunduğu bi oda varya kasanın yanında giriş kısmı, o kapının tam karşısındaki bi bölmedeydi yeri, kapının karşısını 2 ye bölmüşler ye bu duvar kısmında oturuyodu, diğer tarafı cama bakıyor

Bende de arkası cama dönük önü odaya dönüktü, kapının tam karşısındaydı,arkadaydı ama bugün arkadasıma baska yerde baktı. Böyle siyah saçlı omuzlarından aşagı cok uzun değil ama kısa da değil, boylu bir kadın rahat 35 var dersin, beyaz tenli hafif pembemsi yanaklı ve mesafeli bir duruşu var. Bu mudur sendeki özlemde ?

yeap tıpkısının aynısı dediğin gibi, yanakları al al olmuş, saçları gür siyahtı, beyaz tenli, soğuk gibi değil de farklı bi tarzı var bilmişlik ve memnuniyetsizlik karışımı bişey..

yeap tıpkısının aynısı dediğin gibi, yanakları al al olmuş, saçları gür siyahtı, beyaz tenli, soğuk gibi değil de farklı bi tarzı var bilmişlik ve memnuniyetsizlik karışımı bişey..

aynen bilmişlikle memnuniyetsizlik doğru tanımlama :) Onun 25 yaşında olduğuna inanmıyorum bence sıkmış, inanamadım valla. Arkadaşıma dediği bir iki şey çıktı onun bu arada. Biz de bekleyip görelim bakalım :)

sıkmış olabilir, ben de sanmıyorum, beni şöle bi baştan aşa süzdü zaten, ve direk bu konuları açtı ben sustum o konuştu, sonra he he dedim yine konuşmaya devam etti
sripapatya ya da dedikleri çıkıyor, işh çıkar da balım ucuz bi falcımız olur kafamız estiğinde gideriz

Bn parca p
Kızlar arkım geysudan yorumu gelmış uzgunum arksdasım evlı gelen yorum bekar için bakılan bı tür.uzgunum ya cok yuklenıldı yoruldu yorumcu yada bılemedım.hbr vermek ıstedım:))
Bnmkide berbtti fallar karisti sanirim dedim hatta

insallah canim valla umarim bize de cikar. Ben de bir gideyim de su ezele bir de onu kiyaslariz :) Haydi iyi geceler canim

ben de yaşadığım şoku sizlerle paylaşayım kızlar.. cafede biriyle konuştum falımpirdeki tarotprensesini tavsiye etti.. ona fal yolladım.. şaşırtıcı derece şeyler bildi.. sevdiğim insanın, hayatında olan kişinin anne ve babasının hasta olduğunu vs. bu konuları astralle de konuşmuştum.. cafedeki diğer rumuzlu bayansa benim de her şeyimi bildi dedi.. çıktı diyor.. kafam karıştı.. bir bakın isterseniz.. duvar mesajları bile aynı.. ben cafedeki kişinin de,astralin de tarotprensesinin de aynı kişi olduğunu düşündüm.. oraya yönlendiriyor yani... kime inanacağım ben böyle? üstelim sevdiğim adam için böyle fal baktırıyorum,halbuki ne sevinmiştim nasıl bilmiş diye.. böyleymiş meğer.. of kızlar of.. içim kan ağlıyor.. kendime de gelemiyorum.. bıktım beklemekten artık.. canım yanıyor.. fay hattı olan bir yere gideyim de bina üstüme yıkılsın depremde.. anca öyle ferahlarım.. yaralıyım ben kızlar.. bıktım gerçekten bıktım.. yoruldum..

yasamak06 da astralyolculuk u ovmus zaten.. falımpirde de dün tarotprensesini.. of

uyuyamadim dur bir cevap yazayim bari. Hayatim astral dedigin astralyolculuksa gecmis olsun zaten. Kadin mi adam mi herneyse burada kac kere reklam yapmaya calisti kac kere bozduk uyeleri hatta. Bilmediklerine baaktirma bence. Gerci bildiklerimizden de bir yol olmuyorda. Kisacasi onlarin hepsi ayni kisidir bence, gecmis olsun, umarim sen de fala son direnisimize katilirsin

öyle yapıcam artık her halde.. zaten beklemedeyim uzun süre.. sevgililer gnünde hediye almış ona... çikolatalar ve ayıcıklar.. canım çok sıkıldı.. yeni gördüm.. baktırdığım falcılar da aklı ben de diyor.. bilmiyorum için çok kötü.. bıktım mı diyeyim ne diyeyim..

Sevgililer günü deme ya ben de hayatımın sonuna kdr çanta almayacağım kendime çanta almıştı benimki de sıkma canını canım benim o kdr insan aklı sende diyorsa vardır bir bildikleri. Hayırlısı herşeyin

Gunaydin kizlar umarim bekledigimiz kisiler bize donerler cok karisikalar gordum

Kızlar selena bana bi fal bakmış sok benle yasamış gibi:/ cıkarsa gelecek yazıcam ama kadına bayıldım tarzıda cok ii he olumlumu konustu pek sayılmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…