- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Ne baktirdin bnde su atcam katina baktirmistimKızlar selena bana bi fal bakmış sok benle yasamış gibi:/ cıkarsa gelecek yazıcam ama kadına bayıldım tarzıda cok ii he olumlumu konustu pek sayılmaz..
selena iyidir ama canim.. yani ne gördüyse söyleyenlerden pembe tablo cizmez pekKızlar selena bana bi fal bakmış sok benle yasamış gibi:/ cıkarsa gelecek yazıcam ama kadına bayıldım tarzıda cok ii he olumlumu konustu pek sayılmaz..
Su attım cnm ama şoktayım:/Ne baktirdin bnde su atcam katina baktirmistim
Kuzum peki gelecek nasıl cıkıomu genelde?selena iyidir ama canim.. yani ne gördüyse söyleyenlerden pembe tablo cizmez pek
Kuzum peki gelecek nasıl cıkıomu genelde?
Tatlm Ozel degilse falini paylasabilirmisin benle merak ediyorumSu attım cnm ama şoktayım:/
Falı atarken hangi detayları verdiniz acaba bende su falı atıcam da?Kuzum peki gelecek nasıl cıkıomu genelde?
bebegı hastaymıs onunla ılgılenıyormus..bu naza ulaşabilceğimiz bi facebooku falan var mı? devamlı yarın bakıcam diyip diyip 1 hafta yok oluyo ortadan?
Arkadasım ne yazıkkı yok:) en azından ben bılmıyorum ama nacızane fıkrım gerı cek. Bu kadar insanla oynanmaz.bu kadar ukalalık bence sımarıklık.bende aynısını yasadım 7 gun boyunca yok yrn, yrn öbürgün en sonunda cektım, kusura bakmasın ama o kadar da degıl dedım.yinede sen bılırsın, oyle verdıgı tarıhte herdedıgı cıkan bır yorumcuda degıl,tutkı herdedıgı cıkıyo ilk önce iyı kalplı olucak insan, ona danışan kişi zaten yaralı üzgün bide bana muhtacsın beklıceksın trıbı ben hoşlanmıyorumm bırı yazsa yuzdeyuz cıktı dıye ASLA atmıcagım ıkı yorumcudan 1 ı naz .sen bılırsın genede cnm .ben bu konuda doluyum bırazbu naza ulaşabilceğimiz bi facebooku falan var mı? devamlı yarın bakıcam diyip diyip 1 hafta yok oluyo ortadan?
özelden atarmısın rica etsem canım merak ettim deValla hiç ayrıntı vermedim aklımdaki kişinin düşüncesi duygusu ne gelecek nolucak dedim falı direk atıp paylasamıorum biraz özel.. Ama bu zmna kdrkilerin en iisiydi bende bi saraylıya baktırmadım bu faldan sorada baktırmıcam..
Bebegıne üzüldüm geçmiş olsun . Acıl şifalar versın Rabbım, lakın ben bıldım bılelım naz bekletıyo hemde oyle boyle degıl,, giriyo bakmadan cıkıyo ben 7 gun gozlemledım bunu.kalıcı bır saglık problemı vardır bebegının buda hayatını durduruyodur, o ayrı o zaman butun soyledıklerımı gerı alır affımı ısterım, eseklıgımede kızarım. Ama durum boyle mı degılmı onu da Rabbım bılırbebegı hastaymıs onunla ılgılenıyormus..
doğruysa geçmiş olsun ama artık inanmıyorum ben bu bahanelere..bebegı hastaymıs onunla ılgılenıyormus..
çok haklısın seninle aynı şekilde düşünüyorum ama 2 haftaya yakın bekleyince insan çekemiyo bu kadar bekledim belki bugün bakar belki bugün diye.. pişmanım ona attığıma açıkcası biliyodum böyle yapıcağını çünkü hep böyle hastalık bahanesi uydurmasınArkadasım ne yazıkkı yok:) en azından ben bılmıyorum ama nacızane fıkrım gerı cek. Bu kadar insanla oynanmaz.bu kadar ukalalık bence sımarıklık.bende aynısını yasadım 7 gun boyunca yok yrn, yrn öbürgün en sonunda cektım, kusura bakmasın ama o kadar da degıl dedım.yinede sen bılırsın, oyle verdıgı tarıhte herdedıgı cıkan bır yorumcuda degıl,tutkı herdedıgı cıkıyo ilk önce iyı kalplı olucak insan, ona danışan kişi zaten yaralı üzgün bide bana muhtacsın beklıceksın trıbı ben hoşlanmıyorumm bırı yazsa yuzdeyuz cıktı dıye ASLA atmıcagım ıkı yorumcudan 1 ı naz .sen bılırsın genede cnm .ben bu konuda doluyum bıraz((
Bebegıne üzüldüm geçmiş olsun . Acıl şifalar versın Rabbım, lakın ben bıldım bılelım naz bekletıyo hemde oyle boyle degıl,, giriyo bakmadan cıkıyo ben 7 gun gozlemledım bunu.kalıcı bır saglık problemı vardır bebegının buda hayatını durduruyodur, o ayrı o zaman butun soyledıklerımı gerı alır affımı ısterım, eseklıgımede kızarım. Ama durum boyle mı degılmı onu da Rabbım bılırbebegı hastaymıs onunla ılgılenıyormus..
Senin burdaki insanlara hakaret ettigini hatirliyorum hala nasil gelip fal istiyosunkiözelden atarmısın rica etsem canım merak ettim de
Yiğitee baktırdın mıı hiççkızlar bu konuya ilk defa yazıyorum da dün okudum bayağı bir. şimdi ben bugün ya ayla ya ya da kızıltepeli fatmaya baktırcam. ama okuduğum kadarıyla fatma telefonda o kadar iyi değil. hangisini tavsiye edersiniz yardım lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?