Binnaz Abla

Kızlar selena bana bi fal bakmış sok benle yasamış gibi:/ cıkarsa gelecek yazıcam ama kadına bayıldım tarzıda cok ii he olumlumu konustu pek sayılmaz..
Ne baktirdin bnde su atcam katina baktirmistim

bu naza ulaşabilceğimiz bi facebooku falan var mı? devamlı yarın bakıcam diyip diyip 1 hafta yok oluyo ortadan?

Valla hiç ayrıntı vermedim aklımdaki kişinin düşüncesi duygusu ne gelecek nolucak dedim falı direk atıp paylasamıorum biraz özel.. Ama bu zmna kdrkilerin en iisiydi bende bi saraylıya baktırmadım bu faldan sorada baktırmıcam..

bu naza ulaşabilceğimiz bi facebooku falan var mı? devamlı yarın bakıcam diyip diyip 1 hafta yok oluyo ortadan?
Arkadasım ne yazıkkı yok:) en azından ben bılmıyorum ama nacızane fıkrım gerı cek. Bu kadar insanla oynanmaz.bu kadar ukalalık bence sımarıklık.bende aynısını yasadım 7 gun boyunca yok yrn, yrn öbürgün en sonunda cektım, kusura bakmasın ama o kadar da degıl dedım.yinede sen bılırsın, oyle verdıgı tarıhte herdedıgı cıkan bır yorumcuda degıl,tutkı herdedıgı cıkıyo ilk önce iyı kalplı olucak insan, ona danışan kişi zaten yaralı üzgün bide bana muhtacsın beklıceksın trıbı ben hoşlanmıyorumm bırı yazsa yuzdeyuz cıktı dıye ASLA atmıcagım ıkı yorumcudan 1 ı naz .sen bılırsın genede cnm .ben bu konuda doluyum bıraz ((

özelden atarmısın rica etsem canım merak ettim de

bebegı hastaymıs onunla ılgılenıyormus..
Bebegıne üzüldüm geçmiş olsun . Acıl şifalar versın Rabbım, lakın ben bıldım bılelım naz bekletıyo hemde oyle boyle degıl,, giriyo bakmadan cıkıyo ben 7 gun gozlemledım bunu.kalıcı bır saglık problemı vardır bebegının buda hayatını durduruyodur, o ayrı o zaman butun soyledıklerımı gerı alır affımı ısterım, eseklıgımede kızarım. Ama durum boyle mı degılmı onu da Rabbım bılır

doğruysa geçmiş olsun ama artık inanmıyorum ben bu bahanelere..
çok haklısın seninle aynı şekilde düşünüyorum ama 2 haftaya yakın bekleyince insan çekemiyo bu kadar bekledim belki bugün bakar belki bugün diye.. pişmanım ona attığıma açıkcası biliyodum böyle yapıcağını çünkü hep böyle hastalık bahanesi uydurmasın

Bebegıne üzüldüm geçmiş olsun . Acıl şifalar versın Rabbım, lakın ben bıldım bılelım naz bekletıyo hemde oyle boyle degıl,, giriyo bakmadan cıkıyo ben 7 gun gozlemledım bunu.kalıcı bır saglık problemı vardır bebegının buda hayatını durduruyodur, o ayrı o zaman butun soyledıklerımı gerı alır affımı ısterım, eseklıgımede kızarım. Ama durum boyle mı degılmı onu da Rabbım bılır

kızlar bu konuya ilk defa yazıyorum da dün okudum bayağı bir. şimdi ben bugün ya ayla ya ya da kızıltepeli fatmaya baktırcam. ama okuduğum kadarıyla fatma telefonda o kadar iyi değil. hangisini tavsiye edersiniz yardım lutfen

Yiğitee baktırdın mıı hiçç

evet baktırdım anda iyidi. bi hafta içinde bişe olcak dedi ama olmadı ancak asıl verdiği tarih nisan sonuydu dün çiğdem ve adada o tarihleri verdi çiğdem en geç mayıs başı dedi. bakalım artık çıkacakmı

Kızlar içime bi kurt düştü günahını alıosam allah affetsin.. Ben tellweye burdaki nickimle üyeyim bakıorum selenanın falına burda kurdugum cümlelerin aynı sizle dertlesirken hepsini yazmısım ben ztn:/ hiç bişey paylasmayıp falı böle müthiş ötesi gelen varmı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…