Binnaz Abla

Bu arada bu süpheyle midem bulandı tellwedeki hesabımı kapadım.. Cümlelerim bile aynı asilik yapmıssın yazmış yok artık ben bu cümleyi size kurdum off cok mutsuz etti suan beni..

Kızlar selena bana bi fal bakmış sok benle yasamış gibi:/ cıkarsa gelecek yazıcam ama kadına bayıldım tarzıda cok ii he olumlumu konustu pek sayılmaz..
Bende şok olmuştum selena favorım genelde yaşayanlar var geleceği dıger falcılara gore daha yuksek oranda bende beklıyorum.hatta gecenlerde burdan bıru dedıgı gıbı bırıyle tanıstıgını soylemıstı sekerım

Bi bakarmısın burda yazdıgın ayrıntılarmı falında cıkanlar..

ben selenaya buraya hiç yazmadan önce yollamıştım su falı. çok başarılıydı. sanmıyorum dediğin gibi bişey olsun

ben selenaya buraya hiç yazmadan önce yollamıştım su falı. çok başarılıydı. sanmıyorum dediğin gibi bişey olsun
Dedim ya günahını almak istemem ama bnm burda kurdugum cümleyi yazmıs sizle dertleşirken ne dediysem falımda o var.. Daha online fal atmıcam kızlar bende konu kapandı hak yiosamda selenada allahta affetsin..

Bi bakarmısın burda yazdıgın ayrıntılarmı falında cıkanlar..
Vallahı baktım benim gecmısimle ılgılı bıseyı sak dıye bılmıs kı burda cok baktırıp sok olan var ayrıca bı arkadasım baktırdı onun hayatındakı ınsanın harflerını bıldı ve burda uyelıgı bıle yok

Dedim ya günahını almak istemem ama bnm burda kurdugum cümleyi yazmıs sizle dertleşirken ne dediysem falımda o var.. Daha online fal atmıcam kızlar bende konu kapandı hak yiosamda selenada allahta affetsin..
Burdaki nickinle aynımı telwedeki nickin?

Larox, aynı şüpheye ben de düştüm. Faldan değil soruma verdiği cevaptan soka girmiştim. Hatta bir arkadaşımızla özelden paylaşmıştım, sonra dedik ki kadın zaten zar zor siteye girip fal bakıyor bir de araştırmaya vakit ayıramaz diye. Çünkü benim nickim farklı, ancak burayı hergün takip edip baldankabağın o kişi olduğu tahmin edip buranın hakkındaki bölümünden mesleğimi öğrenip ona göre yazması lazımdı. Biz de yok artık dedik. Kısaca selena da bir şey var bazen soka sokacak şeyler söylüyor ama bana kısa vade vermesine ragmen 2 haftadır ne iş var ne aşk

Nıye bu kadar suphe ıcındeyız kızlar :)) delirdik artık :)) bnmle ılgılı bildıgı ıkı 3 sey var ımkansız bulması :)) burdan hsyatta calıstıgım bınanın rengını gecmıstekı ılıskımı ve bırde konumumu bıldı :))

Cnm sen sumu attin

Kızlar yazdıklarınızı yeni gördüm kadın bidaha ücretli fal atma cok sık bakmam dedi bakın dediğim gibi günahını almak asla istemem.. Cok kibar uslubu düzgün.. Ama nickim ordada aynı ve aleni sizle dertleşmişiö cümlelerimiz aynı falla dediğim gibi allah günahını alıosam beni affetsin ama bn soğudum daha atmıcam..

Çünkü bu forumda bir sürü olay yaşadık ve kimseye güvenemiyoruz :)

ben gunahini almadim hem bn katina attigim halde burda hic bahsetmdgm seyleri bildi .kizlar selenanin su falini benle paylasabilcek biri yokmi.kendisine su atmayi dusunuyorum.merak ediyorum yokmu paylasabilcek.

hayır tarot attım ben, falda şok yaşamadım begendim ama şok olmadım. İki hafta sonra filan bir soru sordum sorunun altına yazdığı cevapla şoka girdim ben :)
Bu soruyu burda paylastınmı cvbı doğrumuydu bakın ben falı cıksın istiorum arıycak ama sonunuz yok gibi dedi suan aramasından daha cok istediğim bişey yok ama güveniomuyum özür dileyerek hayır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…