Binnaz Abla

Bence akıl okuyor o. Çünkü benim sadece arkadaşıma faceden özel olarak yazdığım bir cümleyi fala yazmıştı. Şok olmuştum. Sen böyle böyle düşünüyorsun dedi, ama aynı cümle. İnsan hayret ediyor gerçekten. Söylemiştim kendisine, nasıl bilebildiniz diye hatta.

Ben bunları ilk defa duydum hiç bulaşmıyım:)

Bu soruyu burda paylastınmı cvbı doğrumuydu bakın ben falı cıksın istiorum arıycak ama sonunuz yok gibi dedi suan aramasından daha cok istediğim bişey yok ama güveniomuyum özür dileyerek hayır..

canım olabilir de diyorum ya ben de şüphelendim. Cevapta mesleğimi bildi sayılır. Mesleğimde bu forumda hakkımda kısmında yazar ama sanırım görmesi için üye olması lazım ve benim nickimi tahmin etmesi lazım çünkü tellwe de cok farklı bir nickim var. Ama olmaz diye bir şey yok olabilir de ben de kimseye güvenemiyorum artık. Çıkma kısmını bilemeyeceğim bana henüz çıkmadı ama 1 ay oldu vade vermedi olacak dedi.

Kızlar bakın neler buldum (

Eklentiler

• image.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 106
Takınca arastırırım yapcak bişey yok bitek ben diilim demekki:/ neyse içim kalktı bi süre fal yok bana cok sıkıldım!

Buda bi baskası pof eminim artık:/ yazık paralarımıza:/

Eklentiler

• image.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 110

bunu yazan kim? selenanin öyle genis vakti olupta milletin profilini gezcegini düsünmüyorum
Selena savunucusu falan degilim 2 tane cikmamis falida var benim eski ama acikcasi bu kdr arastirma yapcagini düsünmüyorum

bunu yazan kim? selenanin öyle genis vakti olupta milletin profilini gezcegini düsünmüyorum
Selena savunucusu falan degilim 2 tane cikmamis falida var benim eski ama acikcasi bu kdr arastirma yapcagini düsünmüyorum
Tellwe.com da bakılan fallar sayfasında yine kadınlar kulübünde 2014 te yazmıslar..

Thalix'e aynen katılıyorum, daha önce de forumda bu konuşulmuştu ben de hatırlıyorum, araştırmıştım galiba. Ama kadın zar zor fal bakacak vakit buluyor ve şunu da ekleyeyim selenanın bana da çıkacağını düşünmüyorum. Ama buradan arastırıp fal yazacağını da düşünmüyorum. Ben kadına 2 hafta sonra soru sordum beni cevabıyla şok etti, araştırıyor olsa falına yazardı bu bilgileri. İnsanoğlu olmaz diyemiyoruz ama bana da araştırma vs yapacak vakti yok gibi geliyor.

selena epey oy almış canım. bu kadar kişinin burdaki nicki, ordaki nickiyle aynı olup da onları bulmuş olamaz bence. ama bana falı baya kötüydü. hiç bi şey de çıkmadı anda bile sıfırdı. benim için iyi falcı değil ama bu kadarını yapmamıştır gibi geliyo

kızlarr selena konusundaa bendee sanmıyorumm ama bilemeyizz kusuraa bakmayındaa bütün falcılarr burayıı okurr herkes de okuyoo zatenn kafamm karıştıı yaa kimseninn günahınıı almiyimdee benn telveyee üyee filann değilimm artıkk geçendee yazdımm güvenmiyorumm o siteyee derinn olayıı son patlaktıı odaa nasıll ortaya cıkmıştıı tamm faciaa selenaada ordaa olduğuu sürecee atmam zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…