- 9 Kasım 2013
- 965
- 578
- 358
- 38
Kızlar yazdıklarınızı yeni gördüm kadın bidaha ücretli fal atma cok sık bakmam dedi bakın dediğim gibi günahını almak asla istemem.. Cok kibar uslubu düzgün.. Ama nickim ordada aynı ve aleni sizle dertleşmişiö cümlelerimiz aynı falla dediğim gibi allah günahını alıosam beni affetsin ama bn soğudum daha atmıcam..
Ben bunları ilk defa duydum hiç bulaşmıyım:)kızlar bu konuya ilk defa yazıyorum da dün okudum bayağı bir. şimdi ben bugün ya ayla ya ya da kızıltepeli fatmaya baktırcam. ama okuduğum kadarıyla fatma telefonda o kadar iyi değil. hangisini tavsiye edersiniz yardım lutfen
O zaman nasıl şüpheleniyorsun canım.. Nerden bilsin senin olduğunu :).. Hem selenanın çok beğeneni var.. Anlık durumunu bilebilir.. Şüpheye düşme hemenHayır kızlar degıl alakası bıle yok
Bu soruyu burda paylastınmı cvbı doğrumuydu bakın ben falı cıksın istiorum arıycak ama sonunuz yok gibi dedi suan aramasından daha cok istediğim bişey yok ama güveniomuyum özür dileyerek hayır..
Canım ben dusmedım supheye :))O zaman nasıl şüpheleniyorsun canım.. Nerden bilsin senin olduğunu :).. Hem selenanın çok beğeneni var.. Anlık durumunu bilebilir.. Şüpheye düşme hemen
Kim düştü canım.. Sen yazmışsın ama Canım ben dusmedım supheye :))
Bırı supheye dusmus ben ona cvp yazdım sekerımKim düştü canım.. Sen yazmışsın ama 
Tamam canım.. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayı olduBırı supheye dusmus ben ona cvp yazdım sekerım
Cnm ben süphelendim ama inanan inansın diorum ya belki günahını alıorumdur ama ben bidaha baktırmam..Tamam canım.. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayı oldu
Kuzum peki gelecek nasıl cıkıomu genelde?
Buda bi baskası pof eminim artık:/ yazık paralarımıza:/
Tellwe.com da bakılan fallar sayfasında yine kadınlar kulübünde 2014 te yazmıslar..bunu yazan kim? selenanin öyle genis vakti olupta milletin profilini gezcegini düsünmüyorum
Selena savunucusu falan degilim 2 tane cikmamis falida var benim eski ama acikcasi bu kdr arastirma yapcagini düsünmüyorum
selena epey oy almış canım. bu kadar kişinin burdaki nicki, ordaki nickiyle aynı olup da onları bulmuş olamaz bence. ama bana falı baya kötüydü. hiç bi şey de çıkmadı anda bile sıfırdı. benim için iyi falcı değil ama bu kadarını yapmamıştır gibi geliyoBuda bi baskası pof eminim artık:/ yazık paralarımıza:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?