Binnaz Abla

kızlar benım geçmişimdeki yer alan kişi ile ilgili mesele sanki tekrar hortluyor gibi..arkadası gelecek başka bir ilden ve benımle gorusmek isteyecek kesın de o agız dalasına gırersem sasırmam bulusmak isteyecek kesin ben ne güzel sakin geçiyor günler diyordunm

onlarıı yazann kimm kuzumm burdadaa yazsınlarr yaa
Gecmiş yorumlarda varlar 2014 te tellwede bakılan fallarda yazıo bende internetten selena die aratınca gördüm çünkü içime kurt düşmüştü.. Ya siz bilirsiniz kızlar umarım ben yanılırım..

kuzumm bu ne yaa geçendee hortladıı birii bunlarrdaa durupp durupp bi olay yaratıyolarr

Gecmiş yorumlarda varlar 2014 te tellwede bakılan fallarda yazıo bende internetten selena die aratınca gördüm çünkü içime kurt düşmüştü.. Ya siz bilirsiniz kızlar umarım ben yanılırım..
burdaa hepp gördümm kimseninn içinee durdukk yeree kurtt düşmezz kuzumdaa inşallahh yanılırsınn

kuzumm bu ne yaa geçendee hortladıı birii bunlarrdaa durupp durupp bi olay yaratıyolarr
ay valla kuzum hortlaya hortlaya bır hal oldu ben tam bıttı gelecegıme bakıyorum dedım gecmısımdekı ınsanla ılgılı olaylar olmaya basladı

bak bakalımm bu seferr nolcakk kuzumm seninkindenn öncee diğerlerimii yokluyokiii durumunuu
ay o mutlu olsun bilerek gittiği mekanlara bıle gıtmıyorum benı gormesın dıye..ben de onu gormeyım dıye yolumu degıstırıyorum ılıskısı devam etsın.. valla agzımı arıyorlar bakıyor duygusuz cıdden duygusuz sonra bagırıs cagırıs oluyor

selenanın bende falları çıkmadı ama kadın su falını direk iade etti parana yazık olmasın diye oyle bir şey yapacağını düşünmüyorum zaten kaç günde fal bakıyor buna zaman ayıracağını zannetmiyorum.

kızzzlarrr, okudum da yazdıklarınızı; bu selene 29 oy almış görünüyor, benim oylarımdan da biri ona ait ne yalan söyleyim, eğer böyle bişey varsa şok olurum, ama benim falımda sorduğum soruyu internetten araştırıp bulamaz, ve dediği şey çıktı

Evet bir de öyle para iade etme huyu var, bir de çok iddiasız ben o yönünü sevdim. Dedim size su atmadığıma pişman oldum ona çok iyi demişlerdi, dedi kimine su çıkar kimine tarot kimine hiç çıkmaz, bilemeyiz. Ben iddialı falcı sevmiyorum; olursa mucize olur diyenleri de gördük. Konu bu değildi ama neyse

öyle midir acaba,herkes aynı sonuca varıyor.. ama insan sevmediği birine neden hediye alsın ki.. of yaa of.

Merhabalar:)

7 gün oldu Selenaya su falı attım daha yeni ilk sıraya gelebildim. Bekliyorum bakalım. Burada baya bir şey yazılmış çizilmiş, yorumu atsın bende sizlerle paylaşırım iyi mi kötü mü. Bir de Selenanın duvarında bir kaç kişi yazmış kadınlar klubünde senin için kötü konuşuyorlar diye beddua etmişler, çok güldüm

tellam farklı değilim[/QUOTE]
Cikan bir fal haberim bile yok gidenler geri donebilirmi artik forumcak toplu duami yapsak cemaatle yapilan dua kabul olurmus girlem seninki doner bebegim ♥♥♥♥

mart nısancılar valla olayların cıkması lazım ne zamandır fal baktırıyoruz hala tık yok:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…