onlarıı yazann kimm kuzumm burdadaa yazsınlarr yaaÖle diosanız peki.. İnş ben yanılıyo
Gecmiş yorumlarda varlar 2014 te tellwede bakılan fallarda yazıo bende internetten selena die aratınca gördüm çünkü içime kurt düşmüştü.. Ya siz bilirsiniz kızlar umarım ben yanılırım..onlarıı yazann kimm kuzumm burdadaa yazsınlarr yaa
kuzumm bu ne yaa geçendee hortladıı birii bunlarrdaa durupp durupp bi olay yaratıyolarrkızlar benım geçmişimdeki yer alan kişi ile ilgili mesele sanki tekrar hortluyor gibi..arkadası gelecek başka bir ilden ve benımle gorusmek isteyecek kesın de o agız dalasına gırersem sasırmam bulusmak isteyecek kesin ben ne güzel sakin geçiyor günler diyordunm
burdaa hepp gördümm kimseninn içinee durdukk yeree kurtt düşmezz kuzumdaa inşallahh yanılırsınnGecmiş yorumlarda varlar 2014 te tellwede bakılan fallarda yazıo bende internetten selena die aratınca gördüm çünkü içime kurt düşmüştü.. Ya siz bilirsiniz kızlar umarım ben yanılırım..
ay valla kuzum hortlaya hortlaya bır hal oldu ben tam bıttı gelecegıme bakıyorum dedım gecmısımdekı ınsanla ılgılı olaylar olmaya basladıkuzumm bu ne yaa geçendee hortladıı birii bunlarrdaa durupp durupp bi olay yaratıyolarr
bak bakalımm bu seferr nolcakk kuzumm seninkindenn öncee diğerlerimii yokluyokiii durumunuuay valla kuzum hortlaya hortlaya bır hal oldu ben tam bıttı gelecegıme bakıyorum dedım gecmısımdekı ınsanla ılgılı olaylar olmaya basladı
ay o mutlu olsun bilerek gittiği mekanlara bıle gıtmıyorum benı gormesın dıye..ben de onu gormeyım dıye yolumu degıstırıyorum ılıskısı devam etsın.. valla agzımı arıyorlar bakıyor duygusuz cıdden duygusuz sonra bagırıs cagırıs oluyorbak bakalımm bu seferr nolcakk kuzumm seninkindenn öncee diğerlerimii yokluyokiii durumunuu
selenanın bende falları çıkmadı ama kadın su falını direk iade etti parana yazık olmasın diye oyle bir şey yapacağını düşünmüyorum zaten kaç günde fal bakıyor buna zaman ayıracağını zannetmiyorum.Thalix'e aynen katılıyorum, daha önce de forumda bu konuşulmuştu ben de hatırlıyorum, araştırmıştım galiba. Ama kadın zar zor fal bakacak vakit buluyor ve şunu da ekleyeyim selenanın bana da çıkacağını düşünmüyorum. Ama buradan arastırıp fal yazacağını da düşünmüyorum. Ben kadına 2 hafta sonra soru sordum beni cevabıyla şok etti, araştırıyor olsa falına yazardı bu bilgileri. İnsanoğlu olmaz diyemiyoruz ama bana da araştırma vs yapacak vakti yok gibi geliyor.
selenanın bende falları çıkmadı ama kadın su falını direk iade etti parana yazık olmasın diye oyle bir şey yapacağını düşünmüyorum zaten kaç günde fal bakıyor buna zaman ayıracağını zannetmiyorum.
öyle midir acaba,herkes aynı sonuca varıyor.. ama insan sevmediği birine neden hediye alsın ki.. of yaa of.Sevgililer günü deme ya ben de hayatımın sonuna kdr çanta almayacağım kendime çanta almıştı benimki desıkma canını canım benim o kdr insan aklı sende diyorsa vardır bir bildikleri. Hayırlısı herşeyin
Aklında şüphe kaldıysa baktırmaman en doğrusu zaten canım.. Düşündüklerin doğru da olabilir. Sonuçta burda güvendiğimiz dağlara çok kar yağdıCnm ben süphelendim ama inanan inansın diorum ya belki günahını alıorumdur ama ben bidaha baktırmam..
donetellam farklı değilimKizlar icim daraldi ya ot gibi yasiyorum ask yok birsey yok
Kizlar icim daraldi ya ot gibi yasiyorum ask yok birsey yok
aynen ya offfmart nısancılar valla olayların cıkması lazım ne zamandır fal baktırıyoruz hala tık yok:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?