- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Sendemi ayrildinBen de ben de
özledik seni cherry :)Ben de ben de
Oooo Cherry nerelerdeydin sen yaaa?? Hoşgeldinnn canımBen de ben de
Allah kabul etsin canım.. Ne güzel falı da bırakmışsın darısı bizim başımıza artık :)Kızlar günaydın yine ben :) yaa burda ESMAlardan anlayan arkadaşlar vardı. Bugün Allahın izniyle namaza başlıyorum fal defterini kapattım, esmaları da okumaya başlamak istiyorum... Siteleri inceledim ama çok emin olamadım. Mesela Ya Vedud ptesi günü ay saatinde okunur diyor, o da saat 1:00 ve 08:00 diye gösteriyor. Şimdi ben bu esmayı sadece ptesi günü mü okumalıyım yani? Kafam çok karıştı bi yardım lütfen :)
Bende nisanı bekliyorum inşaallah olurmart nısancılar valla olayların cıkması lazım ne zamandır fal baktırıyoruz hala tık yok:S
Hayirli olsun, bende bi kitaptan okumuştum şu isim şu sayıda şu vakitte gibi. Ama önemli olan dilini alıstırıp musait olduğun zamanlarda söylemek.Kızlar günaydın yine ben :) yaa burda ESMAlardan anlayan arkadaşlar vardı. Bugün Allahın izniyle namaza başlıyorum fal defterini kapattım, esmaları da okumaya başlamak istiyorum... Siteleri inceledim ama çok emin olamadım. Mesela Ya Vedud ptesi günü ay saatinde okunur diyor, o da saat 1:00 ve 08:00 diye gösteriyor. Şimdi ben bu esmayısadece ptesi günü mü okumalıyım yani? Kafam çok karıştı bi yardım lütfen :)
Sen icinden ne zaman gelirse oku canimKızlar günaydın yine ben :) yaa burda ESMAlardan anlayan arkadaşlar vardı. Bugün Allahın izniyle namaza başlıyorum fal defterini kapattım, esmaları da okumaya başlamak istiyorum... Siteleri inceledim ama çok emin olamadım. Mesela Ya Vedud ptesi günü ay saatinde okunur diyor, o da saat 1:00 ve 08:00 diye gösteriyor. Şimdi ben bu esmayı sadece ptesi günü mü okumalıyım yani? Kafam çok karıştı bi yardım lütfen :)
Amin canım darısı size inşallah:) valla sadece faldan uzaklaşmak bile rahatlatıyor sanırım insanı... Yada biz çok abarttık olayı o yüzden iyice huzursuz ve mutsuz bi hale soktuk kendimizi... Ama ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor o yüzden fal zaman kaybından gereksiz Umut yada umutsuzluktan başka hiçbirşeye yaramıyor... Yani benim için öyle oldu:)Allah kabul etsin canım.. Ne güzel falı da bırakmışsın darısı bizim başımıza artık :)
Esmaların günü yoktur canım her gün istediğin kadar çekebilirsin.. Saatlerinede takılma. Sadece abartma esma sayısı yeter
özledik seni cherry :)
Oooo Cherry nerelerdeydin sen yaaa?? Hoşgeldinnn canım
Sağol canım.. Peki ters etki yada ağırlık yapmaması için koruma yapılması lazım falan diyenler vardı onunla ilgili bi fikrin var mı?Sen icinden ne zaman gelirse oku canim
hem de ne beddua saçmalamışlar cidden. o zaman çıkmayan fal için de biz beddua edip, haram edelim o parayı o zaman. hey Allahım yaHaha tellwede bana beddua etmişler:)) burayı okuyup oraya laf tasıyan cücük beyinli aleni sölüorum biraz cesaretin varsa bana yaz.. Ne aptal insanlar ya bi falcının fanatiği olup ona tanrı mesih sıfatı yüklüolar resmen!
yok canım esma için koruma gerekmez diye biliyorum ben. ama ya latif 129 ya mesela 1000 tane okursan ağırlık sıkıntı yapabilir sayıları çok abartmamak lazım diye biliyorumSağol canım.. Peki ters etki yada ağırlık yapmaması için koruma yapılması lazım falan diyenler vardı onunla ilgili bi fikrin var mı?
şu kadar falcı içinde tek sempati beslediğim güvenebilceğim insan selena ama onun da bu fanatik hayranları beni deli ediyor..Haha tellwede bana beddua etmişler:)) burayı okuyup oraya laf tasıyan cücük beyinli aleni sölüorum biraz cesaretin varsa bana yaz.. Ne aptal insanlar ya bi falcının fanatiği olup ona tanrı mesih sıfatı yüklüolar resmen!
Hımm tamam o zaman canım çok teşekkür ederim :)yok canım esma için koruma gerekmez diye biliyorum ben. ama ya latif 129 ya mesela 1000 tane okursan ağırlık sıkıntı yapabilir sayıları çok abartmamak lazım diye biliyorum
Canim ne guzel allah kabul etsin inanki fal defterini kapatacaksin emin ol saatlerine ve sayisina takilma cunku sayiya bakmaktan kendini insan veremiyor duayaKızlar günaydın yine ben :) yaa burda ESMAlardan anlayan arkadaşlar vardı. Bugün Allahın izniyle namaza başlıyorum fal defterini kapattım, esmaları da okumaya başlamak istiyorum... Siteleri inceledim ama çok emin olamadım. Mesela Ya Vedud ptesi günü ay saatinde okunur diyor, o da saat 1:00 ve 08:00 diye gösteriyor. Şimdi ben bu esmayı sadece ptesi günü mü okumalıyım yani? Kafam çok karıştı bi yardım lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?